Retrogardna Venera in njen vpliv na človeka

RETROGRADNA VENERA VSE DO 16. NOVEMBRA IN KAJ LAHKO PRIČAKUJEMO

Retrogradnost planeta deluje na človekovo podzavest ter ga spodbuja, da analizira svoj način življenja. S tem pridobi globji uvid kaj mora zaključiti, kaj mora nadeljevati in kaj mora začeti na novo. Vesolje na tak način sporoča, da človek pregleda, prevrednoti in preuredi svojo življenjsko pot. Spodbuja ga, da se zazre v svojo preteklost, v kateri so skrite napačne odločitve iz katerih se mora nekaj naučiti, da bi lahko bolje nadeljeval.

Torej ne gre za podoživljanje travm temveč za prestop na višjo raven samozavedanja, ki pokaže pretekle dogodke iz objektivnejše perspektive, ki človeku omogoča, da si pomaga sam.

Venera spodbuja in krepi odnose, intimnost, počutje, ustvarjalnost, obilje in intuicijo. V tem času bo njen vpliv veljal za našteta področja, splošno pa bo človeka spodbujala, da odpre svoje srce in si dovoli biti ljubljen. Venera kot boginja ljubezni nam tako nudi 40 dni, da si uredimo svoje odnose, kajti smisel planetov, ki se navidez gibajo nazaj je ta, da pridobimo potrebno modrost s katero lažje nadaljujemo naprej.

Zato bomo ta čas na čustveni preizkušnji, saj retrogradna Venera aktivira nedokončane odnose nazaj v naša življenja, ki nam bodo pomagala, da ponovno občutimo čistost svoje energije srca. Tako se v tem obdobju, lahko posameznik sooča s preteklimi čustvi ljubimcev ali partnerjev ter z njimi povezanimi manipulacijami, nepravilnostmi in neizkrenostmi, ki jih mora razumeti in ozavestiti. Nedokončani odnosi na srcu puščajo težo, ki nas kot velik kamen potiska nazaj ter nam ne dovoli iti naprej in nam ne pusti začeti ljubiti na novo.
Zato je potrebno nedokončane stvari urediti, čeprav nam vzamejo veliko energije, še več pa jo lahko izgubljamo celo življenje, če nam nekaj iz ozadja ne da srčnega miru. Res pa je, da se je v mnogih pogledih večkrat lažje pogovoriti o srčnih zadevah z nepoznano osebo, ki ni čustveno povezana z nami in nam zato lahko objektivneje svetuje. Za Venero prihaja vpliv retrogradnosti Merkurja, zato bi bilo smiselno pričeti delati na sebi, za naš boljši jutri.

Želim vam obilo iskrene ljubezni,
vaša numerologinja Anka

Pokličite me na telefon in pogovorili se bomo o vseh možnostih 090 30 47

 

komentarji