Angelski tarot DVOJKA ZEMLJE

Ta karta nakazuje, da morda želite narediti preveč naenkrat. Morda si prizadevate in upate, da bi zamenjali vašo zaposlitev. V kolikor nameravate spremeniti vašo poklicno pot, vam ta karta sporoča, da raje nekoliko še počakajte, dokler situacija ne postane bolj zanesljiva ali varna. V kolikor ste morda pod večjim stresom ali pa morda le stežka sprejemate odločitve, poskusite zavzeti bolj igriv pristop k reševanju vaših težav, kajti razmere v katerih se morda trenutno nahajate, se bodo zagotovo izboljšale.

Karta Dvojka Zemlje je tudi znamenje, da morate poenostaviti vaše življenje ter iz svojega sveta odstraniti situacije ali ljudi, ki vam povzročajo pretrese. Pojdite vase, morda s pomočjo meditacije ali kakšne druge sprostitvene tehnike, ki vam odgovarja, tako boste namreč umirili svoja čustva in um ter se veliko lažje odločili v neki zadevi. Karta vam svetuje, da sprejmite najbolj praktično odločitev.

Ta karta ima vibracijo angelskega števila 3. Morda ste preobremenjeni s skrbmi, stresom ali strahom, zaradi česar težje občutite ljubečo pomoč Angelov in ostalih nebeških pomočnikov. To število pomeni, da zaprosite Angele in Vnebovzetega Mojstra, ki vam je blizu, naj duhovno posredujejo in vam pomagajo odstraniti skrbi, situacije in ljudi, ki vas obremenjujejo, iz vašega življenja, v najvišje dobro vseh vpletenih. Odprite svoje srce za njihove čudeže in pričakujte nepričakovano.

Opise Angelskega tarota sem vam pripravila Vedeževalka Lyranna

Za vsa vaša vprašanja, vpogled v vaše karte in razlago, me prosim pokličite na telefon 090 75 76

Vaša, Lyranna

komentarji