ANGELSKI TAROT – KOČIJA Nadangel Metatron

Nadangel Metatron – Kočija

Nadangel Metatron lahko poviša vašo motivacijo in nivo energije, da boste zmogli izpolniti svoje cilje. V kolikor si želite, da bi se vaše najgloblje sanje v najkrajšem možnem času uresničile, ga zaprosite za pomoč, saj Nadangel Metatron uporablja obliko iz svete geometrije, imenovano Merkaba ali Metatronova kocka, s katero zmore ukriviti čas, in vam lahko tako omogoči, da se vaše sanje v trenutku uresničijo.

Angel Metatron vam s pomočjo karte Kočija izreka čestitke, saj ta karta pomeni, da ste uspešno rešili določeno situacijo v svojem življenju, ki je bila še pred kratkim zelo zahtevna! Zaradi vaše sposobnosti, da vidite v vsem obe plati vsega, da sprejemate ustrezne odločitve, usklajene z vašim razumskim delom vas, ob tem pa ohranjate odprto srce ter upoštevate tudi vaše intuitivno vodstvo ter da na tej osnovi tudi primerno in v pravem trenutku ukrepate, boste deležni potrditve, spoštovanja in hvaležnosti drugih. Čaka vas nagrada za vaš dosežek, ali pa boste napredovali v svojem kariernem razvoju.

Ta karta je tudi čudovito znamenje, da boste že zelo kmalu naredili velik korak naprej v vašem življenju, kajti v sebi boste začutili čisto moč volje ter s pomočjo samodiscipline, jasne namere in predanega delovanja v želeni smeri, dosegli nekaj resnično veličastnega, za kar boste prejeli tudi javno priznanje.

Karta Kočija je pod vibracijo angelskega števila 7. To število vas bo prav tako energijsko močno podprlo pri vaši osredotočenosti na posamezen vaš cilj ter pri iskanju prave resnice v vsaki situaciji.

S pomočjo tega števila boste tudi na čaroben način stopali naravnost po svoji edinstveni poti vašega življenjskega poslanstva!

komentarji