TAROT KARTA POMEN: Čarodej

Pomen tarot karte Čarodej in kaj svetuje

SPLOŠNO: V sebi imate moč uresničiti vse, kar si zaželite. Vse, kar potrebujete za uresničitev vaših želja, vam je na dosegu. Izostrite svojo moč volje in izpopolnite svoje sposobnosti. Z disciplino in odgovornostjo boste obvladali morebitne izzive. Z zaupanjem pojdite naprej, kajti uspeh vam je zagotovljen.


LJUBEZEN: Veliko boste razmišljali in delali na duhovni povezavi z vašo ljubljeno osebo. V odnosu in intimnosti si dovolite občutiti vašo notranjo moč in samozavestno očarljivost. Bodite prilagodljivi, vztrajni in dosledni. Situacija, v kateri se nahajata, obeta veliko spremembo in nov začetek med vama. S premišljenostjo in spretno komunikacijo boste pridobili veliko.


KARIERA: Pred vami je nadvse uspešno obdobje, kajti vaš kreativni um bo praktično neomejeno ustvarjal odlične nove ideje, zamisli ter ambiciozne načrte za vašo karierno prihodnost. Morda boste nekoliko rastreseni pri soočanju z določenimi okoliščinami, a vaša jasno zastavljena poslovna strategija ter odlične sposobnosti in znanja, bodo uspešno pripomogla k rešitvi morebitnih izzivov. Vaša želja po novem znanju in dodatnem izobraževanju bo močnejša. Osredotočite se na vaše cilje ter odločno uporabite vso svoje znanje in spretnosti, da jih uresničite.


ZDRAVJE: Pred vami je novo obdobje in priložnost, da poskrbite za regeneracijo vašega telesa, uma in duha. Počutili se boste mladostne in polni boste pozitivne energije. Vaše zdravje bo trdno in vitalno.


OSEBNA RAST: Čas je, da poskusite nekaj novega v vašem življenju. Osmislite to, kar vidite okoli sebe in se učite iz svojih izkušenj. Ozavestite in osvetlite svoje misli ter izbirajte le pozitivne afirmacije v komunikaciji s samim seboj. Imate moč, da uveljavite svojo voljo, in imate moč, da delate in širite dobro zase in za druge. Verjemite vase in si dovolite začutiti svojo notranjo moč. Tako boste uresničili vaše sanje ter delovali v vaše najvišje Dobro.

Potrebujete nasvet ali vpogled v vaše osebne tarot karte?

Sem jasnovidka Lyranna in dovolite mi, da vam svetujem in odkrijem tisto, kar želite izvedeti.

Pokličite me na telefon 090 75 76

komentarji