Angelski tarot ZVEZDA

ZVEZDA (Nadangel Jofiel)

Nadangel Jofiel je angel optimizma. Pomagal vam bo, da boste v prihodnosti razvili pozitivne poglede na svoje življenje ter dobre odnose z drugimi. Pokličite ga, da vam pomaga obdržati optimističen pogled v vašo prihodnost.

Karta Zvezda pooseblja neskončno upanje, čisto vero in razumevanje sebe, kakor tudi drugih. Nadangel Jofiel na njej vas nežno opogumlja, da verjemite v svoje sanje in glejte v svojo prihodnost z optimizmom, radostnim pričakovanjem ter z zaupanjem, kajti ste na pravi poti! Z njegovo pomočjo boste ozavestili svoje poslanstvo in dojeli, da vam je čudovita prihodnost na dosegu. Svetuje vam, da načrtujte svojo prihodnost dolgoročno in v skladu s »širšo sliko«. Razmislite torej, kakšno naj bi bilo vaše življenje dolgoročno in ne samo naslednjih nekaj dni.

Na poti ste naleteli na določene težave in priložnosti za rast. Ta karta vam sporoča, da lahko sedaj uživate v sreči, ki vam jo prinaša vaše ukvarjanje z duhovnostjo. Ozavestite, da lahko opustite preteklost za seboj, se znebite spon ega, ki so vas omejevale, in poskrbite za potrebne spremembe. Zdaj je namreč pravi trenutek, da nadaljujete svojo pot ter se pomaknete na novo raven zavedanja, svobode in izjemnega uspeha. Pričakovanja, ki jih ustvarjate zase, padajo na plodna tla. Zaupajte in sledite svoji intuiciji vse do cilja. Ta karta je namreč znamenje, ki vas bo vodilo v prijazno, Dobro in usmerjeno prihodnost za celotno človeštvo.

Karta Zvezda je pod vibracijo angelskega števila 17, ki prinaša srečo, zaupanje in radost, predvsem zaradi pozitivne energije, ki ste jo vložili v Vesolje in to vam jo sedaj vrača, da bi vas nagradilo za vaša plemenita prizadevanja. Vesolje vas bo tudi vodilo do globokih in točnih notranjih uvidov glede vaše prihodnosti, saj vas bo vibracija števila 17 pri tem tudi močno energijsko podpirala pri vaših duhovnih dejavnostih v prihajajočem obdobju.

Opise Angelskega tarota sem vam pripravila Vedeževalka Lyranna

Za vsa vaša vprašanja, vpogled v vaše karte in razlago, me prosim pokličite na telefon 090 55 33

Vaša, Lyranna

komentarji