OBŠIRNEJŠI ASTROLOŠKO NUMEROLOŠKI HOROSKOP

Obširnejši horoskop vam bo malo razširil pogled na to, kaj lahko še pričakujete v letošnjem letu.

Verjamem, da nas je letošnje leto vse nekoliko presenetilo, čeprav so bile astrološke napovedi nekoliko pričakovane, ker so narekovale, da nas čakajo v tem prelomnem letu prenekatere spremembe.

Želimo vam, da vam preostanek tega leta mine v čimlepši luči, da lahko s polnimi krili zajadramo v leto 2021, ki bo leto števila 5. Ta pa nam že prinaša več možnosti, tako na področju ljubezni, kot tudi na materialnem področju.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima.

Srečno vam želimo vsem!

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Značilnosti za horoskop ovna

horoskop_oven


V tem tednu se boste počutili, kot da ste zvezani in, da nič ne gre po planu. Nikakor ne boste uspeli narediti stvari, ki ste jih načrtovali že prej. Težave vam bodo povzročale tudi finance. Vaša najboljša možnost je, da se umirite in počakate, da bodo težki dnevi minili. Najprej se boste odločili za krajšo pot, potem pa odpovedali, ker vam primanjkuje moči tudi zato, ker se stvari odvijajo nekako prehitro za vaš okus in zmogljivosti. Vendar vas vaša kreativnost vseeno ne bo pustila na cedilu. Zato bodite še naprej direktni in prilagodljivi, da ne zamudite čudovitih priložnosti.

Značilnosti za horoskop bika

horoskop_bik

Že v prvih dneh tega meseca, vas bo mikalo potovanje, povezano s tujino, ki žal ne bo izvedljivo zaradi nastale situacije. Zato zberite pogum in se posvetite bolj tekočim zadevam. Morda boste v drugačni poziciji lažje razmislili o določenih zadevah in se odločili, za tisto kar najbolj potrebujete. V drugi polovici tedna se vam lahko zgodi, da boste zaradi vpliva planetov čustveno nekoliko nestabilni in kljub partnerjevim argumentom prepričani v svoj prav. Ustavite se in prisluhnite tudi drugi strani saj boste situacijo tako veliko lažje rešili. Imeli boste občutek, da čas beži zelo hitro.

Značilnosti za horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

Nekaj nejasnosti je vezanih na poslovno področje, kjer bo v prvih dneh tega tedna zelo napeto stanje. Zresnili se boste, stopili na realna tla in poskušali čim več zaslužiti. Monotonost vas bo utrujala, želeli si boste sprememb, ki pa si jih boste morali pričarati sami. Druga polovica tedna, vam bo veliko bolj naklonjena. Poslovni načrt vam bo olajšal marsikatero situacijo in vas pripeljali do spoznanja, da v bistvu delate prav, le drugi tega ne znajo sprejeti na pravi način. Bodite bolj odprti za prijatelje in sorodnike v pogovorih, saj vam to lahko prinese dobre spremembe. Enako velja za vašo ljubljeno osebo, zato jo ne zanemarjajte preveč.

Značilnosti za horoskop raka

horoskop_rak

Čeprav je čas zaostankov na vseh področjih, boste nekoliko obremenjeni z pomanjkanjem denarnih sredstev. V prvi polovici tedna boste preračunavali, koliko si v resnici lahko privoščite, da vas ne bo po nepotrebnem bolela glava. Nikar ne bodite tako strogi do sebe in svojih bližnjih. Včasih si je treba dovoliti več in tvegati, kar ni v vaši navadi. Prepričalo vas bo nekaj pozitivnega v vašem znamenju. Na sredini tedna vam lahko nagajajo kakšne manjše zdravstvene težavice, ki se jih boste znebili z gibanjem v naravi ali s športnimi aktivnostmi. Veliko se boste ukvarjali s svojim telesom in poskušali izgubiti kakšen odvečni kilogram.

Značilnosti za horoskop leva

horoskop_lev

Ta teden bo zaznamovan s spremembami, kljub vaši želji, da bi življenje ostalo enako. Počutite se varne in zadovoljne, zato nikakor ne želite drastičnih sprememb. Zavedati se morate, da spremembe ne bodo slabe, saj bodo v vas zbudile željo po odkrivanju novih stvari. Ne upirajte se napredku saj vam bo tokrat koristil. Končno boste mirnejši, posebno na čustvenem področju. To se bo kazalo tudi v tem, da boste lažje odpustili in pozabili zadeve, ki so vas bremenile. Na nekoga boste vseeno imeli izredno močen vpliv. Zadovoljni boste, še posebej tisti, ki ste pred kratkim obnovili čustveno razmerje.

Značilnosti za horoskop device

horoskop_devica

V tem tednu vam na začetku planeti ne bodo najbolj naklonjeni, saj se boste kljub temu odlično počutili, vendar pa vam vseeno vaši poslovni projekti ne bodo šli najbolje naprej. Zaželeli si boste svobode in se rahlo izogibali delu. Kljub temu ne boste imeli večjih težav s financami, saj ste si nekaj tudi prihranili. Veliko sreče boste imeli pri idejnih zadevah, kjer bo vaš um hiter in prodoren. Druga polovica tedna bo obarvana s čustvi, z romantičnimi objemi in toplimi večeri v dvoje. Dobili boste veliko prijetnih komplimentov, ki vas bodo dvignili. Veliko se boste ukvarjali s poslom in spremembami, ki bodo vsekakor pozitivne. Privoščili si boste krajši oddih v naravi.

Značilnosti za horoskop tehtnice

horoskop_tehtnica

Ta teden vam prinaša nekaj drobnih sprememb. Prišli boste do spoznanja, da ste v preteklem obdobju preveč gledali na to, kaj si mislijo drugi in se premalo postavili zase. Zdaj je čas, da se soočite in direktno poveste svoje mnenje. Drugače bodo začeli gledati na vas, še posebej predstavniki nasprotnega spola. V zraku boste začutili ljubezen in željo po spolnosti. Obetajo se vam prijetni trenutki, povezani z prijetnimi večeri v dvoje, ko si boste resnično oddahnili od vseh skrbi in se partnerju popolnoma prepustili. V zadnjih dneh tedna vam lahko na poslovnem področju malce ponagaja.

Značilnosti za horoskop škorpijona

horoskop_škorpijon

Ta teden bo za vas lahko zelo zanimiv, ker se boste končno sprostili in odmislili težave in blokade iz preteklosti. Zaželeli si boste brezdelja in dobre družbe, kjer se boste lahko popolnoma sprostili. Zamikalo vas bo tudi nakupovanje, saj boste želeli poudariti svojo lepoto, še posebej to velja za pripadnice ženskega spola. Čustvene odnose boste želeli urediti tako, da bo obema prav. Zelo boste tolerantni in zaupljivi. Partner vam bo zelo naklonjen, še posebej, če ste rojeni v drugi dekadi. Konec tedna pa boste želeli stopiti stopničko višje, saj boste začutili, da si zaslužite nekoliko več. Vendar boste želi le sadove preteklega dela in ničesar več.

Značilnosti za horoskop strelca

horoskop_strelec

V tem tednu boste polni načrtov in prepričani v rešitev določene zadev, ki se vam lahko izidejo delno do polovice tega tedna. Soočili se boste z notranjimi strahovi in ugotovili, čemu se morate še posebej posvetiti, da boste srečni in nekoliko bolj zadovoljni. Na ljubezenskem področju boste postavljeni pred dejstva, nad katerimi se boste zamislili. Upoštevajte tudi razum, ki vas tokrat ne bo pustil na cedilu. Dnevi bodo obarvani s prijateljskimi druženji preko elektronskih povezav. Veliko boste zunaj na sprehodih z ljubljeno osebo. Nekdo, ki ga opazujete že dlje časa vam bo močno prirasel k srcu in vas nasmejal do solza.

Značilnosti za horoskop kozoroga

horoskop_kozorog

Še vedno ne veste kaj vam manjka v ljubezenskem razmerju, zato bodite pazljivi pri popravljanju škode, ki je nastala v zadnjem obdobju, predvsem pa stojte za svojimi trditvami in jih negujte. Pričakujte informacijo, ki vas bo presenetila na vašem kariernem področju. Zato boste predlagali boste nekaj, kar je možno, da bo zavrnjeno. Pravočasno pripravite vse podrobnosti, da ne bo pomote. Seveda je potrebno zagovarjati lastna stališča, vendar morate zato imeti pripravljene argumente. Proti koncu tedna boste vedno bolj utrujeni, pazite, ker vas nekdo ne bo razumel. Poskusite se postaviti v kožo ostalih. Naj bodo vaši odgovori bolj kratki in jedrnati.

Značilnosti za horoskop vodnarja

horoskop_vodnar

Ranljivi in občutljivi boste, kar bo povzročilo precej težav na ljubezenskem področju v tem tednu. Na realnost boste enostavno pozabili, saj je veliko lažje živeti v sanjskem svetu, kot pa se soočati z dejstvi. Pazljivi bodite pri finančnih zadevah, saj se vam bo zdelo vaše stanje precej vrednejše, kot pa dejansko je. Ne razmišljajte o tem, kaj vas čaka od jutri naprej, uživajte v vsaki priložnosti, vendar bolj racionalno pristopajte k vsemu. Odprla se vam bo nova možnost glede dela, ne bo vas motilo niti to, da ste že preobremenjeni. Pomagali vam bodo planeti, ki vam dajejo moč. Najbolj pa se lahko zanesete na lastno sposobnost.

Značilnosti za horoskop rib

horoskop_ribi

Začetek tega tedna bo mogoče malce težak, ker bodo v ospredje stopile uradne zadeve in obveznosti povezane s poslovnimi zadevami. Še posebej v drugi polovici tedna boste imeli ogromno razmisleka. Pomagali boste tudi tistim, ki se ne znajdejo tako kot vi. Nič vam ne bo težko, z veseljem boste priskočili na pomoč brez, da bi karkoli pričakovali v zahvalo. Konec tedna se boste sprostili in se organizirali čisto po svoji želji, ker obožujete svoje ideje, se boste najverjetneje znašli na kavču in samo poležavali in si s tem polnili baterije za nadaljnje obdobje. Mogoče je, da se boste zagledali v nekaj, kar vam lahko ponovno aktivira vašo željo po ustvarjalnosti, ki vam jo zadnje čase primanjkuje.

komentarji