Število življenjske poti 3

Splošen opis: To število predstavlja temelje ljubezni, odnosov in prijateljskih vezi. Za število tri, sta najpomembnejša dejavnika, družinsko in družabno življenje. Tri je tudi število izraznosti preko intelekta, intuicije in različne vrste umetnosti. To je število druženja, komunikacije, razvijanja odnosov, veselja in sproščanja. Kadar se pojavi v imenu ali rojstnem datumu spodbuja optimizem, etiko in voljo do ciljev. V nasprotnem primeru pa lahko prinaša posamezniku lahkomiselnost, pesimizem in s slednjim izgubo volje do izpolnitve osebnih ciljev.

Uravnotežena energija števila tri, se izraža kot optimizem, samoiniciativnost, sproščenost, kultiviranost, zainteresiranost, karizmatičnost, družabnost, učljivost, komunikativnost ter ohranjanje dobrih odnosov.

Preveč izražena energija števila tri, se izraža kot nezainteresiranost, neodgovornost, neosredotočenost, preveč samozavesti, pretiravanje in odvečno analiziranje ter minimalna pozornost do drugih.

Premalo izražena energija števila tri, se izraža kot neresnost, ljubosumnost, nedružabnost, nepremišljenost, zdolgočasenost, minimalno izražanje čustev in nezanimanje za ohranjanje stikov z okolico.

 

Anka_vedezevanje_numerologija_Astrohisa