Število življenjske poti 1

Splošen opis: To število predstavlja temelje za spremembe in utiranje novih poti. Kadar se pojavi v imenu ali rojstnem datumu, napoveduje nove dogodke, nove situacije, nove začetke, nove ideje in gibanje. Število ena simbolizira neodvisnost, navdih, originalnost, osredotočenost, pogum, vodstvo in izoliranost. Narava tega števila je intelektualna in moška, zato ima to število močno voljo po doseganju cilja. A če cilja ne doseže, lahko postane brezobzirno, egoistično in oblastno. In tako njegov novi cilj lahko postane sebično in cinično delovanje in svoje postopke v takem primeru, opravičuje kot svojo dolžnost.

Uravnotežena energija števila ena, se izraža kot iniciativnost, vztrajnost, energičnost, kreativnost, ambicioznost, prepričanost vase, dinamičnost, smelost, progresivnost, odločnost in samozavest.

Preveč izražena energija števila ena, se izraža kot nepotrpežljivost, elitizem, sebičnost, netolerantnost, domišljavost, trma, nepopustljivost, kljubovalnost, pomanjkanje samokritičnosti, arogantnost, posesivnost in pohlepnost.

Premalo izražena energija števila ena, se izraža kot pasivnost, strahopetnost, odvisnost, negotovost, nemoč, pomanjkanje samospoštovanja, nestalnost, naveličanost in strahopetnost.

 

Anka_vedezevanje_numerologija_Astrohisa