Angelski tarot OSMICA OGNJA

Karta Osmica Ognja je karta hitrih pozitivnih sprememb in dejavnosti. Nakazuje, da imate morda v tem trenutku nešteto obveznosti, prav tako pa se vam utegne dogajati tudi veliko stvari hkrati, zaradi česar morda občutite določen stres. Svetuje vam, da nikar ne skrbite, saj to hitro dogajanje v vašem življenju vodi v pozitivno smer.

Napoveduje vam, da boste v prihajajočem obdobju polni inspiracije, kajti prejeli boste novico, ki jo čakate in doživeli nepričakovan uspeh. Morda imate željo uresničiti več ciljev hkrati. Osmica Ognja vam pri tem svetuje, da si določite prednostne naloge, katerim se želite posvetiti najprej. Energijsko vas bo ta karta tudi podprla, da boste zmanifestirali svoje sanje, saj bo prihajajoče obdobje tudi zelo ugodno astrološko vplivalo na uresničitev vaših želja. Občutili boste izjemno optimistično energijo, prav tako pa boste tudi polni čudovitih zamisli, ki jih boste že kmalu uspešno uresničili.

Osmica Ognja je pod vibracijo angelskega števila 3. To je znamenje, da boste nebeško vodeni in podprti s strani Angelov in Mojstrov Modrosti, ki vas zelo ljubijo in podpirajo v tem vznemirljivem življenjskem obdobju. Vzpodbujali vas bodo, da boste pogumno in z lahkim srcem stopali po svoji življenjski poti. Zato se odprite vsemu novemu in Dobremu, ki vam prihaja že zelo kmalu v vaše življenje, saj vas čaka izjemno obetavna prihodnost, kljub trenutnim izzivom.

Opise Angelskega tarota sem vam pripravila Vedeževalka Lyranna

Za vsa vaša vprašanja, vpogled v vaše karte in razlago, me prosim pokličite na telefon 090 75 76

Vaša, Lyranna

komentarji