NUMEROLOGINJA ANKA

Numerologija razkriva
vaše priložnosti in potenciale!


Numerologija skriva v sebi nešteto odgovorov!

Vaše število življenjske poti, je vaše življenje in vaša prihodnost!


Vedezevalka_Astrohisa

Pokličite me 090 30 47
Sem numerologinja Anka in skupaj bomo vpogledali, kaj vas čaka v vaši prihodnosti!

Anka je moje ime, sem mati, žena in babica, ljubiteljica živali in narave. Sodobna psihologija me je vodila v ezoterična učenja. Kot odlična poznavalka numerologije, tarota in nordijskih run, že vrsto let uspešno pomagam ljudem. Zatorej vam bom preko zaupnega pogovora razložila, zakaj se vam življenje zaustavlja in kako naprej. S pomočjo numerologije vam bom svetovala v poslovnih odnosih, s poznavanjem tarota vas bom pravilno usmerila v vašem čustvenem svetu, s pomočjo run vam bom pomagala do boljšega počutja in energijske zaščite in z angelsko numerologijo vam bom razložila pomen vaših sanj. Vaše osebno zadovoljstvo bo obogatelo mojo karmo in karkoli vas bo še zanimalo, me boste lahko vprašali.

Moja življenjska pot me je popeljala skozi mnoge izkušnje, kjer sem se na eni točki med študijem psihologije tudi pobliže spoznala z numerologijo.

Mojster numerologije in razlage števil, mi je odprl oči in ustvaril še dodaten pogled na svet, kateri je danes izredno pester in prepeleten z neštetimi priložnostmi, katere bom z veseljem delila tudi z vami in vam pomagala premagovati ovire na vaši življenjski poti.

Pokličite me in skupaj bomo pogledali, kaj se skriva v vaših številih, vašem datumu, imenu, priimku,…

Numerologija ima odgovore o vsem in na vsa vprašanja!
Pokličite me na telefon 090 30 47

Numerologija razkriva, če sta si s partnerjem usojena ali če vas bo partner prevaral. Skozi numerologijo bomo razkrili, kje so vaše priložnosti in kje morate biti pazljivi.

Odgovori se namreč skrivajo v ključnih številih vašega življenja.