Angelski tarot PAŽ ZEMLJE

Karta PAŽ ZEMLJE

Paž Zemlje vam prinaša zelo pozitivne novice o vaših financah ali načrtih, povezanih z vašo poklicno kariero. Lahko da se boste nenadoma navdušili nad povsem novim področjem, ki bi ga radi podrobno preučili, ali pa se boste morda želeli vrniti v šolo oziroma dokončati študij. Morda si boste zaželeli početi nekaj zahtevnejšega, kar bi utegnilo še dodatno osmisliti vašo življenjsko pot.

Pred vami je obdobje radosti in sreče, dobra novica, ki jo boste prejeli, vam bo omogočila izpolnitev vaših sanj. Čas je, da prejmete nagrado za vaš trud. Paž Zemlje vas bo prav tako podprl v vaši komunikaciji ter pri vašem optimizmu, zaradi česar boste delovali uspešno, zanesljivo, potrpežljivo in modro.

Angelsko število, ki ga predstavlja ta karta, je število 3. Energija tega števila vas bo še dodatno podprla pri vaši komunikaciji z drugimi, prav tako pa boste z lahkoto zmanifestirali željene spremembe na podlagi pozitivnih informacij, ki jih boste zelo kmalu prejeli. Te spremembe vas bodo usmerile na ravno pravšnjo življenjsko pot, ki vam je namenjena. Število 3 vam prav tako sporoča, da vam lahko vaše sanje pomagajo uresničiti tudi Vnebovzeti Mojstri, kot so Jezus, Buda, Krišna, itn., zato jih brez obotavljanja pokličite v svoje življenje, v kolikor boste tako začutili ter prisluhnite njihovemu modremu vodstvu.

Opise Angelskega tarota sem vam pripravila Vedeževalka Lyranna

Za vsa vaša vprašanja, vpogled v vaše karte in razlago, me prosim pokličite na telefon 090 55 33

Vaša, Lyranna

komentarji