TAROT KARTA: Vitez kelihov

Pomen tarot karte Vitez kelihov in kaj svetuje

SPLOŠNO: Zelo romantično boste razpoloženi. Svojo energijo in pozornost boste v tem obdobju usmerjali v praznovanje lepih in čutnih doživetij. Ozavestili boste, da je to prav tako pomembno za vašo srečo in izpolnjenost v življenju, kot so pomembna vsa ostala življenjska področja. Uživajte!


LJUBEZEN: V ljubezni boste doživljali romantiko v pravem pomenu besede! Vaš partner vas bo kavalirsko razvajal z globino svojih čustev do vas, morda vas celo zaprosi za vašo roko, v kolikor še nista poročena. Vsekakor lahko v tem obdobju pričakujete obilje čustev in čutnosti, pri čemer bo tudi komunikacija z vašo ljubljeno osebo zelo pomembna. Ta karta lahko naznanja tudi povabilo na družabni dogodek, kjer boste morda spoznali svojo sorodno dušo, v kolikor ste še samski.


KARIERA: Obetajo se spremembe na področju vaših financ, zato bodite nekoliko pozornejši, da ne bi preveč zapravljali. Na vašem kariernem področju boste v vsej polnosti imeli priložnost uporabiti vaše kreativne in domišljijske sposobnosti. Morda se boste odpravili na službeno pot, nekateri med vami boste lahko dobili priložnost za menjavo službe.


ZDRAVJE: V kolikor je bilo v preteklem obdobju vaše zdravstveno stanje nekoliko nestabilno, lahko sedaj pričakujete obnovitev vašega dobrega zdravja in vaših življenjskih moči. Ponovno boste občutili notranje ravnovesje, mir in ubranost v vašem življenju.


OSEBNA RAST: Vitez Kelihov predstavlja stopnjo duhovnega razvoja, pri kateri se vse vrti okrog čustev. Paziti morate, da se to ne sprevrže v odvisnost in pretirano sanjarjenje. Vsekakor se posvetite svojim čustvom in odnosom z ljudmi, ki vam pomenijo največ. Sledite svojim čustvom ter si jih iskreno priznajte, sebi, kakor tudi drugim, saj se boste tako izognili neodločnosti ter nepotrebnim besedam v komunikaciji z drugimi, kar bi vaše odnose lahko naredilo nekoliko nejasne. Bodite preprosto to, kar ste, in pogumno pokažite, kar čutite!

Potrebujete nasvet ali vpogled v vaše osebne tarot karte?

Sem jasnovidka Lyranna in dovolite mi, da vam svetujem in odkrijem tisto, kar želite izvedeti.

Pokličite me na telefon 090 75 76

komentarji