Število življenjske poti 2

Splošen opis: To število predstavlja temelje sodelovanja in njegova narava je ženska, čustvena, intuitivna, počasna in senzibilna. Število dve simbolizira timsko delo, partnerstvo, skromnost, skrb za dobre odnose in skladnost. Kadar se pojavi v imenu ali rojstnem datumu, označuje taktičnost in diplomacijo pri doseganju ciljev. Kadar pa jih ne more doseči, se število dve izraža v dvoličnosti in zaprtosti vase, boječnosti, ter preobčutljivosti.

Uravnotežena energija števila dve, se izraža kot taktičnost, prilagodljivost,vljudnost, diplomacija, preprostost, uslužnost, potrpežljivost, iskrenost, skromnost, previdnost in spoštljivost.

Preveč izražena energija števila dve, se izraža kot manipuliranje, iskanje napak, užaljenost upiranje, neodkritost, popustljivost, obsojanje, vmešavanje ali spletkarjenje in neobjektivnost.

Premalo izražena energija števila dve, se izraža kot strahopetnost, pretirana skromnost, odvisnost, nedejavnost, neodločnost, omahljivost, neskrbnost, odmaknjenost in neracionalnost.

 

Anka_vedezevanje_numerologija_Astrohisa