Število življenjske poti 6

Splošen opis: To število predstavlja temelje materialne preskrbljenosti tistim, ki se za to trudijo. Njegova narava je ženska in je tako intelektualna, kot čustvena. Število šest simbolizira gradnjo karierne poti posameznika in urejenost njegovega domačega okolja, ter strmenje k odgovornemu načinu življenja. Kadar se pojavi v imenu ali rojstnem datumu posameznika, označuje tudi raziskovanje in razumevanje njegove karme ter željo po duhovni rasti. V obratnem primeru pa se izraža preko posesivnega in arogantnega odnosa do drugih.

Uravnotežena energija števila šest, se izraža kot predanost osebnim in družinskim ciljem, strpnost, humanitarnost, predanost, stabilnost, zaščitništvo ter kvaliteten odnos v vseh pogledih.

Preveč izražena energija števila šest, se izraža kot dogmatičnost, posesivnost, svojeglavost, dogmatičnost, popačen pogled na življenje in njegove cilje ter vmešavanje in kritika v odnosih z drugimi.

Premalo izražena energija števila šest, se izraža kot pristranskost, indifirentnost, negostoljubnost in nedružabnost, letargičnost, popustljivost pri željah ter beg pred kakršnimikoli obveznostmi.

 

Anka_vedezevanje_numerologija_Astrohisa