ANGELSKI TAROT Kraljica ognja

V prihajajočem obdobju vas bo Kraljica Ognja energično opominjala, da lahko in zmorete doseči prav vse, kar si zamislite! To je karta neverjetne ustvarjalnosti in strasti, prav tako boste ozaveščali vaše neskončne notranje kreposti ter občutili neizčrpno avtentično moč v sebi. Zdaj je vsekakor čas, da razširite svoja krila in resnično poletite! Verjemite v vse, kar lahko naredite in dosežete, ob tem pa zaupajte v svoje intuitivno vodstvo, ki vas bo vodilo, da boste na neverjeten način izrazili vašo ustvarjalnost v vseh vaših dejavnostih.

Karta Kraljica Ognja vas bo tudi energijsko močno podprla, da boste resnično pričeli ljubiti sebe in svoje življenje ter vas bo opogumljala, da se pokažete drugim točno takšni kot ste – nekdo z izjemnim zaupanjem vase, ki je zelo široko obdarovan z edinstvenimi talenti, sposobnostmi ter veščinami – vaša prijaznost, ljubeznivost in toplina, pa se bodo harmonično prepletale z vašo izredno privlačno osebnostjo, prepričljivostjo ter vašo bistroumnostjo v odnosih z drugimi. V obdobju, ki je pred vami, vam bo družinsko in partnersko življenje veliko pomenilo, saj boste intuitivno čutili in zaznavali potrebe vaših najdražjih ter jim boste tudi skrbno pomagali pri uresničitvi njihovih želja. A to vas vsekakor ne bo ustavilo pri uresničevanju vaših velikopoteznih načrtov za napredovanje tudi na vašem kariernem področju. Karta vam svetuje, da delujte iz svojega srca, saj vam bo tako uspelo rešiti vse morebitne težave in se osvoboditi vsake situacije, v kateri bi se morda utegnili znajti v prihajajočem obdobju. Zaupajte vase in v svoje sposobnosti ter se pogumno lotite nove dejavnosti, do katere čutite strast v svojem srcu.

Kraljica Ognja nosi vibracijo angelskega števila 8. Število 8 vam bo v pomoč pri ozaveščanju, da si sami krojimo svojo usodo. Kadarkoli lahko poskrbite za ustrezne in pozitivne spremembe na vaši življenjski poti. Število 8 vam tudi napoveduje velik uspeh in obilje pri vašem ustvarjanju ter dejavnostih, ki vas najbolj pritegnejo ter osrečujejo.

Opise Angelskega tarota sem vam pripravila Vedeževalka Lyranna

Za vsa vaša vprašanja, vpogled v vaše karte in razlago, me prosim pokličite na telefon 090 75 76

Vaša, Lyranna

komentarji