ANGELSKA NOVOLETNA SPOROČILA ZA VSA ZODIAKALNA ZNAMENJA

Angeli so božji glasniki med nebom in zemljo in če jim zaupamo, če jim prisluhnemo, nas lahko vodijo ter nam pomagajo z nasveti. Letošnji Novo letni datum 31.12. 2020, ima numerološko vrednost števila 2, ki je povezano z Angelskimi sporočili, v katerih nas Angeli vabijo k medsebojnemu sodelovanju in posluhu v tem letu 2021.

Ta so namenjena vsem, ki želijo prisluhniti Božjim glasnikom. Zato jim prisluhnimo, kaj nam želijo povedati, da bi bili v tem letu bolj umirjeni in zadovoljni. Namreč, če se bomo zavedali, da posameznik veliko manj zmore, kot skupina ljudi, bomo skupaj lažje premagovali vse ovire, ki so še pred nami ter bili osebno bolj zadovoljni.

Zatorej bodimo bolj prijazni in bolj iskreni drug do drugega, da bomo vsi bolj sproščeni in bolj uspešni na vseh področjih našega življenja. Spoštujmo sebe in druge, pomagajmo si med seboj in ne bodimo sebični ali nevoščljivi, saj nas slaba čustva vodijo k nemoči. V tem letu 2021, bodimo bolj srčni in bolj odprti za druge, da bomo tudi sami duhovno rasli.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima.

Srečno vam želimo vsem!

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Tarot horoskop oven

horoskop_oven


Včasih napačno presodite določeno situacijo, zaradi odvečnih ali nepotrebnih čustev. Zato vam Angeli svetujejo, da v tem letu vedno razmislite pred pomembnejšimi odločitvami, da bi se tako lažje premikali svojim ciljem naproti. Torej na svojo pot prihodnosti vzemite le toliko, kot potrebujete, odvečna bremena pa pustite daleč za seboj. Seveda pa bodite tudi bolj zaupljivi in sproščeni v svojem domačem okolju ter do svojih prijateljev, saj vam bodo vsi stali ob strani.

Tarot horoskop bik

horoskop_bik

Mnogokrat v življenju preveč hitite in s tem izgubljate različne priložnosti, ker jih preprosto spregledate. Zato bi bilo modro, da se večkrat zaustavite, razmislite ter racionalno presodite, kaj je v določenem trenutku za vas najbolje. Namreč Angeli vas bodo varovali in zaustavljali še naprej tudi v tem letu. Zato bodite objektivnejši do svojih najdražjih in vseh prijateljev, ki vam želijo pomagati, če jim boste le prisluhnili.

Tarot horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

Angeli vam zaupajo in vas spodbujajo, da ste bolj odločni ter več opravite sami. Vendar vseeno včasih potrebujete podporo, mnenje ali pomoč svojih domačih ali prijateljev, kar bi bilo dobro sprejeti. Z pridobljenimi izkušnjami se boste tudi lažje odločali za samostojnejše odločitve in samostojnejše delo v tem letu. Včasih je dobro vedeti, da več glav, več ve.

Tarot horoskop rak

horoskop_rak

Včasih vas lastne napačne odločitve vodijo k napačnim ciljem, kar vam povzoča izgubo časa, volje in celo materialnih dobrin. Zato vam Angeli šepetajo, da se v tem letu posvetite svojim potrebam in željam z večjo mero odločnosti, poguma in taktnosti. Stare, neuporabne stvari, postopoma zamenjajte z novimi. Pri vsem tem pa ne zavračajte pomoči svojih najbližjih ali prijateljev, saj vsega vedno sami ne morete opraviti.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima. Numerologinja Anka

Tarot horoskop lev

horoskop_lev

Vaše ideje in zamisli niso vse slabe, le zaupanja v lastne sposobnosti vam včasih primankuje. Zato vas Angeli vodijo pri doseganju lastnih sprememb ter izpolnitvah osebnih ciljev in od vas pričakujejo več poguma v tem letu. Prijaznim besedam domačih in prijateljev, je včasih vredno prisluhniti ter sprejeti njihovo podporo ali pomoč. Lažje bi vam bilo, če ne bi večine dela sami skušali opraviti in več časa bi imeli za svoje radosti.

Tarot horoskop devica

horoskop_devica

Vaši pomisleki ali notranji strahovi vam večkrat ne dovolijo, da bi uresničili lastne vizije ali ideje. Angeli pa vam nežno dopovedujejo, da zmorete storiti veliko več, kot pobegniti v sanje. S trdnejšo voljo in željami se boste soočali v tem letu, vendar boste zmogli marsikaj doseči, če boste le bolj zaupali sebi. Seveda slednje velja tudi za vaše domače in prijatelje, ki vam resnično želijo večkrat priskočiti na pomoč.

Tarot horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

Nekaterim žal ne morete dopovedati vsega kar bi želeli, zato je v takih situacijah smiselno nadeljevati svojo pot. Na vsakem vašem koraku pomislite, da vam Angeli sledijo ter vas varujejo pred napačnimi ali prehitrimi odločitvami. Tako v tem letu nadaljujte po poti, ki ste si jo zadali. Sočasno pa ne zavračajte iskrene ali srčne pomoči sorodnikov ali prijateljev.

Značilnosti za horoskop škorpijona

horoskop_škorpijon

V življenju ni pravila, koliko se je potrebno truditi za osebno srečo, pa vendar ste na dobri poti, ko lahko dosežete še veliko osebnih ciljev. Le bolj morate verjeti v končni uspeh, v svojo lastno vizijo in svoje poslanstvo. Več idej, več ciljev, a ni vedno smiselno pretiravati, vam sporočajo Angeli, za to leto. Zatorej se boste morali naučiti komu in kdaj prisluhniti in s kom bolj sodelovati, da boste tudi sami bolj zadovoljni.

Tarot horoskop strelec

horoskop_strelec

Kar ne vidte v daljavah, se vas verjetno ne tiče oziroma vam ni namenjeno. Zato bi bilo za vas bolje, da se osredotočite na okolje v katerem se gibljete, saj boste našli, kar iščete. Angeli vam želijo povedati, da se v vaši neposredni bližini skrivajo odgovori, ki jih iščete ter jih boste lahko izkoristili v tem letu. Ob vsem pa se boste lahko več uprli na svoje drage ter prijatelje in lažje vam bo.

Tarot horoskop kozorog

horoskop_kozorog

Vse v življenju potrebuje svoj čas za uspešno rast in tudi sami potrebujete nekaj časa, da boste z gotovostjo vedeli kaj si želite. Nato boste lahko v tem letu pričeli delati na svojih željah ter jih boste lažje realizirali. Zaupanje v lastne sposobnosti in močna volja vam bosta pomagala do želenih rezultatov, vam šepetajo Angeli. Seveda pa ob vsem ne zanemarjajte odnosov z domačimi in prijatelji.

Značilnosti za horoskop vodnarja

horoskop_vodnar

Včasih se zamislite, postanete negotovi ter se potopite z mislimi v nek drug, oddaljen svet. Pa vendar je čarobnost sveta skrita v vašem srcu, zato slednjemu prisluhnite, da bi sem vam želje v tem letu, lažje izpolnile. Vse kar boste začutili v svojem srcu, boste lažje realizirali, ker vas podpirajo Angeli, seveda pa vam tudi več zaupanja, v domače in prijatelje ne bi škodilo.

Značilnosti za horoskop rib

horoskop_ribi

V življenju ni samo ene poti, po kateri bi lahko sproščeno stopali svojim ciljem naproti. Zato se velikokrat zaustavite na razpotju preteklih izkušenj in tistih nepoznanih, ki jim ne morete povsem zaupati. Zatorej v slabem poiščite tudi tisto dobro, saj vam bo to odprlo več poti, v tem letu, saj so Angeli z vami. Predvsem pa bodite bolj odprti in odkriti do svojih bližnjih ter prijateljev, z njimi boste hitreje dosegali želene rezultate.

komentarji