VEDEŽEVANJE IN ASTROLOGIJA ASTROHIŠA

 

Najboljše vedeževanje in vpogled v prihodnost
z največjimi Mojstri Astrohiše!

Vedezevalka_Astrohisa

VEDEŽEVANJE IN NUMEROLOGINJA Z ANKO

Kontakt: 090 30 47

Anka je moje ime, sem mati, žena in babica, ljubiteljica živali in narave. Sodobna psihologija me je vodila v ezoterična učenja. Kot odlična poznavalka numerologije, tarota in nordijskih run, že vrsto let uspešno pomagam ljudem. Zatorej vam bom preko zaupnega pogovora razložila,…

Preberi več o meni…


Zaupajte nam svoje vprašanje, ki vas teži!
Smo 100% diskretni in anonimni!


Astrologinja_Astrohisa_Tiara

ASTROLOGIJA S TIARO

Kontakt: 090 44 09

Sem astrologinja Tiara, astrologinja z večletnimi izkušnjami na področju osebnostnega svetovanja in razkrivanja vaše prihodnosti s pomočjo astrologije…

Preberi več o meni…


Tukaj smo za vas, da vam prisluhnemo

in vam podamo odgovore za boljšo prihodnost!


Vedezevalka_Astrohisa_Ula

VEDEŽEVALKA MARIJA

Kontakt: 090 30 54

Sem vedeževalka Marija, nasmejana in dobrosrčna, z več kot 30 letnimi izkušnjami. Sem mati, obkrožena z ljubeznijo, tako moje družine, kot tudi prijateljev, ki se venomer obračajo name po nasvete. Tukaj sem, da vam prisluhnem in vam razkrijem vašo prihodnost s ciganskih in remi kart.

Preberi več o meni…


VEDEŽEVANJE, NUMEROLOGIJA IN ASTROLOGIJA

Vedeževanje je pri Astrohiši doseglo prepoznavnost med strankami in v Sloveniji nasploh. Smo mojstri svojih veščin in danosti ter strankam skušamo pomagati in jim odpirati oči tudi iz drugega zornega kota ter jim s tem tudi razkrivati njihovo prihodnost.

Biti vedeževalec ni biti samo nekdo, ki nekomu razloži pomen kart ali to kaj se skriva za človekovim rojstnim datumom. Vedeževanje je nekaj veliko več od samo tega.

V besedi vedeževanje se skrivajo različne tehnike in načini svetovanja ter napovedovanja prihodnosti. Naše stranke se odočajo za različne načine svetovanja in ravno zaradi naše barvitosti, vam pri Astrohiši lahko ponudimo veliko več, saj je pri nas abc vedeževanje osebni pristop k vam in k vašim težavam ter rešitev le teh.