ANGELSKI TAROT Nadanzel Azrael

NADANGEL AZRAEL naznanja RAZBREMENITEV

Nadangel Azrael zdravi vaše srce, kadar spremembe in izgube povzročajo bridkost. Pokličite Azraela, da vam pomaga neustrašno napredovati in odpustiti preteklost.

Karta Razbremenitev vam svetuje, da si vzemite čas za spremembe, ki so pred vami. Morda utegnete zaznavati občutek določene izgube, zato vam Nadangel Azrael svetuje, da je najbolje, da se povežete z bližnjimi. Prihajajoče obdobje bo tudi izjemen čas za soočenje z vašimi strahovi, kar vam bo omogočilo, da prevzamete popoln nadzor nad vašo prihodnostjo, kajti ta karta vam napoveduje, da boste prišli do mogočnih duhovnih spoznanj in doživeli veliko osebno preobrazbo.

Ta karta pomeni, da se morate premakniti naprej, saj se je pravkar za vas zaključilo določeno življenjsko obdobje. Ozavestite, da je najbolje, da se ne zadržujete več energijsko v preteklih položajih ali situacijah, raje spustite in odpustite staro ter pozdravite novo. Morda boste ob zaključevanju občutili olajšanje, morda tudi nekaj žalosti, vendar zaupajte višjemu procesu, ki je pred vami, kajti v vsakem primeru je sedaj nastopil čas, da opustite to, kar ste prerasli. Vzemite si torej čas za prilagoditev tej spremembi svojega življenja ter kar najbolje ozavestite to, kar se vam v tem trenutku dogaja.

Ta karta je pod vibracijo angelskega števila 13. Število 13 velja za karmično, kar pomeni, da vas bo to število energijsko podprlo, da očistite in spustite vse situacije in dogodke, kakor tudi odnose z drugimi, ki so temeljili na karmični osnovi ter da se odprete novim odnosom, situacijam in dogodkom, ki vas bodo vodili na novo življenjsko pot z vašimi sorodnimi dušami ter z vašo dušo dvojčico. Mnogi so prepričani, da je število 13 nesrečno, a to preprosti ne drži. To skrivnostno število namreč pogosto napoveduje čas sprememb in preobrazbe v našem življenju. To število je tudi povezano z Vnebovzetimi Mojstri, kot so Jezus, Quan-Yin in Buda – ti so vam pripravljeni pokazati pot do novega in precej srečnejšega življenja, zato jih lahko zaprosite za vodstvo in pomoč pri tem.

Opise Angelskega tarota sem vam pripravila Vedeževalka Lyranna

Za vsa vaša vprašanja, vpogled v vaše karte in razlago, me prosim pokličite na telefon 090 75 76

Vaša, Lyranna

komentarji