Število življenjske poti 5

Splošen opis: To število predstavlja temelje novih izkušenj ter kaže na spremembe, potovanja, nova prijateljstva, a brez obveznosti. Število štiri simbolizira zanimanje za umetnost, religije in duhovnost in njegova narava je hitra, nepredvidljiva, spekulativna ter najpomembneje je zanj, da ima svobodo delovanja. Kadar se pojavi v imenu ali datumu spodbuja doseg poslovnih ciljev, kakor tudi urejenost osebnih odnosov, v nasprotnem primeru pa deluje kot nepremišljene življenjske odločitve.

Uravnotežena energija števila pet, se izraža kot svobodoumnost, proaktivno razmišljanje, zdrava radovednost, očarljivost, prilagodljivost, čustveno ravnovesje, iznajdljivost ter racionalni pogled na življenje.

Preveč izražena energija števila pet, se izraža kot nepremišljenost, nepotrpežljivost, nenasitnost v odnosih, ekscentričnost, prehitro odločanje ter pretirana potreba po neodvisnosti.

Premalo izražena energija števila pet, se izraža kot konformizem, stagniranje, brezizraznost, strah pred spremembami in strah pred svobodo ter oklepanje preteklosti.

 

Anka_vedezevanje_numerologija_Astrohisa