Angelski tarot PRAVICA

Karta PRAVICA (Nadangel Raguel)

Raguel je Nadangel, ki ustvarja harmonijo znotraj odnosov in vam lahko pomaga pri sprejemanju odločitev, ki vključujejo druge ljudi. Prosite ga, naj vnese mir v odnose med vami in drugimi.

Karta Pravica vas vzpodbuja, da vedno naredite to, kar veste, da je prav. Tako bo namreč pravica vedno na vaši strani. V kolikor ste se znašli v situaciji, ko lahko nekdo neko zadevo presodi ali oceni v vašo korist ali škodo, je ta karta dobro znamenje, da se bodo stvari razpletle v vaše dobro.

Pravica vas bo v prihajajočem obdobju energijsko podprla pri sprejemanju odločitev ter komunikaciji z drugimi. Z njeno pomočjo boste spoznavali pravila življenja, tako karmična, kakor tudi tista, ki so povezana s pravnim redom in zakoni. Lahko nakazuje, da bo nekdo presojal ali ocenjeval vaša dejanja. V kolikor ste bili prijazni in pravični do drugih in do sebe, in ste delovali celovito, vas bo pravica branila ter vas učila, kako se postaviti zase, kadar veste, da imate prav. V kolikor imate morda v tem trenutku odprt postopek na sodišču, se bo le-ta razpletel v vašo korist. Nadvse pomembno pa je tudi, da v prihajajočem obdobju natančno pregledate pravne dokumente ali pogodbe, preden jih podpišete.

Angel karte Pravica je Nadangel Raguel. Nanj se lahko obrnete vedno, kadar se znajdete v težavnih odnosih z nekom, saj ublaži konfliktno energijo ter spodbuja spravo in sklepanje kompromisov, kar je tudi eno izmed glavnih načel pravice.

Ta karta je pod vibracijo angelskega števila 8. To število vas bo energijsko podprlo pri vašem materialnem obilju, kakor tudi pri vaši osebni in duhovni rasti. Pod vplivom tega števila boste veliko razmišljali o tem, kaj je prav in kaj ne ter uravnovešali vaše karmične zadeve v obdobju, ki je pred vami.

Opise Angelskega tarota sem vam pripravila Vedeževalka Lyranna

Za vsa vaša vprašanja, vpogled v vaše karte in razlago, me prosim pokličite na telefon 090 55 33

Vaša, Lyranna

komentarji