ŽIVLJENSKO ŠTEVILO IN NJEGOVA ENERGIJSKA PODPORA

Pripravila sem vam afirmacije vezane na vaše število življenske poti. Le te vsebujejo nekaj osnovnih napotkov za vsako življenjsko število in sicer kaj mu najbolj ustreza, koristi ali ga razveseljuje. Vsi imamo svoje tihe želje, sanje in prav je, saj nas le te motivirajo v vsakdanjem življenju. Ljudje smo različni ne glede na naše življenjsko število, zato je dobro včasih prebrati kaj drugačnega in uporabnega. Vsaka pozitivna informacija nam ali našim bližnjim lahko pride prav in nam sugestira kako odreagirati v določeni življenjski situaciji.

Za svetovanje me lahko kontaktirate na telefonu 090 30 47

Dosegljiva sem vse dni v tednu, Numerologinja Anka

Primer izračuna rojstnega datuma, s katerim pridobimo življenjsko število, je 10. 10. 1988 = 1+1+1+9+8+8 = 28 = 2+8 = 10 = 1+0 = 1

Življenjsko število 1 :
Temu številu v energijski podpori najbolj koristi gibanje, veliko sadja in zelenjave, predvsem bolj rdeče barve, enako velja za sokove in čaje. Prav tako je dobro imeti v svojem domu tudi kaj rdečega, kot na primer slika, posteljno pregrinjalo, ipd. Seveda pa ni dobro pretiravati, saj to velja tudi za ostale barve.

Življenjsko število 2 :
Število 2 potrebuje energijsko podporo v rumenih odtenkih, zato je zanj priporočljiva popestritev hrane tudi v teh barvah, a brez pretiravanja seveda. Ne bi škodovali tudi dodatki oblačil v teh odtenkih in seveda veliko gibanja v sončnem vremenu. Seveda je tudi narava v tem letnem času pravi balzam za sprostitev.

Življenjsko število 3 :
Temu številu se najbolj priporoča vse kar je v zeleni barvi, od narave pa vse do prehrane. Torej tudi v domačem okolju ne bi bila odveč kaka popestritev v odtenkih zelene barve. Prav tako je priporočljivo uživati več zelenjave in sadja, predvsem solatnic. Najbolj pa se to število počuti na travniku ob vodi in v prijetni družbi.

Življenjsko število 4 :
Številu 4 najbolj pomagajo nebesni in vodni odtenki, pred vsem v modro- zelenih niansah. Torej je za to število najustreznejša sprostitev počitek ob vodi in s pogledom na jasno nebo. Prehrana, kot dopolnilo energijske podpore telesu in psihi pa je v svežih, aromatičnih začimbnicah ter prav tako čajih in sveže pripravljenih sadnih napitkih.

Življenjsko število 5 :
To število je v energijskem smislu najbolj povezano z gozdnimi sadeži in daljšimi sprehodi po gozdnih poteh. Pomirja ga vse kar je vezano na lepote gozda, zato si lahko popestri tudi dom s tovrstnimi motivi in barvami. V sedanjem jesenskem času pa ima še več možnosti uživanja in sproščanja, ki ga lahko izkoristi v prelepih barvah gozda.

Življenjsko število 6 :
Temu številu se v energijskem smislu, najbolj približa vijolična barva z vsemi njenimi odtenki od svetle do temne. Enako velja za sadje in zelenjavo, sokove in čaje. V zunanjem okolju se priporoča zasaditev izbora cvetja v teh odtenkih ali lončnice v zaprtih prostorih, prav tako v odtenkih vijolične barve. Saj je lepo cvetje paša za oči in za dušo.

Življenjsko število 7 :
Za to število veljajo barve v odtenkih rožnate in bele, saj so te barve najboljša energijska podpora tega števila. To velja tudi za oblačila oziroma popestritev garderobe z dodatki v teh odtenkih. Priporočljiva je tudi zelenjava, sadje, sokovi, čaji in zelišča v teh barvah, saj nudijo odlično energijsko podporo temu številu.

Življenjsko število 8 :
Temu številu najbolj ustrezajo vsi odtenki agrumov in barva višnje, saj ga v energijskem smislu močneje podprejo in s tem poskrbijo za dodaten vnos energije. Za to število se priporoča tudi več gibanja na prostem in miselnega sproščanja z različnimi hobiji, dobro knjigo, filmom, prijetno družbo in predvsem več smeha.

Življenjsko število 9 :
Za to število je najbolj ustrezna barva v vseh prečudovitih odtenkih gora, ne glede na letni čas. Tudi sprostitev zanj je najprimernejša v bližini gora ali višjega hribovja. Prav tako ne sme z ničemer pretiravati pri svojih prehranjevalnih navadah ter jesti čimbolj raznoliko hrano in piti več vode in čajev ali sveže pripravljenih sokov.

Za vas pripravila
numerologinja Anka

Dosegljiva sem na telefonski številki 090 30 47

Pokličete me lahko kadarkoli in vprašate me lahko karkoli. Tukaj sem za vas, da vam svetujem in vam pomagam skozi določene situacije s katerimi se srečujete.

komentarji