MNENJA

Astrohišo kontaktira veliko ljudi, mnogi med njimi, pa se nam tudi iskreno zahvalijo za pomoč, ki jim jo nudimo. Preberite nekaj realnih pisem naših strank in si tudi sami ustvarite svoje mnenje.

Verjamemo vase in verjamemo, da vam lahko odpremo oči. Če ste se tudi sami znašli v situaciji iz katere ne znate in ne znate poiskati pravega odgovora, vas vabimo, da nas kontaktirate. Posvetili se vam bomo v celoti in skupaj bomo prišli do odgovorov in posledične rešitve, ki vam bo dovolila nadaljevati po vaši življenjski poti.

 


Zahvaljujem se gospe Anki za iskreno svetovanje in za vse članke, ki jih z veseljem berem. Ko jo bom ponovno potrebovala, se bom obrnila samo še na njo, ker so se njene napovedi do sedaj vse uresničile. Anka, želim vam vse dobro


Pozdravljena! Najlepša vam hvala iz srca za vaš odgovor, hvala vam, ker ste si vzela čas in pogledala v karte za mene. Hvaležna sem vam in presrečna. Hvala vam za vaš trud, ki ste ga vložili v vpogled v karte in ker ste mi tako lepo vse obrazložili in pojasnili. Zelo sem vesela in zelo ste prijazna….. Lep sončen dan vam želim in vse lepo in najlepše…. Hvala vam….res iz srca…. pozdravček….. Kaja


Pozdravljeni! Vsak dan berem vaše objave na Facebooku… Čudovite so 🙂 Dragica


Pozdravljeni g. Tiara, Moram vam zaupati, da določene stvari so se že zgodile. Služba točno na mesec kot ste rekli… Tako da upam, da se še preostanek uresniči. Hvala vam. Lp M.A.


 

Bi radi delili svoje mnenje z ostalimi obiskovalci Astrohiše?

Kontaktirajte nas in z veseljem bomo objavili vaše izkušnje.