ANGELSKI TAROT Nadangel Zadkiel

NADANZEL ZADKIEL prinaša RAVNOVESJE

Nadangel Zadkiel vam pomaga, da se spomnite, kdo ste in kaj je vaša prava duhovna dediščina, saj ste Božanska duša. Pokličite Nadangela Zadkiela, naj okrepi vaše samospoštovanje in občutek, da ste vredni prejemati.

Karta Ravnovesje napoveduje obdobje sodelovanja z drugimi. Spodbudila vas bo, da boste vsaj malce pripravljeni spremeniti vaše načrte, da bi lahko bili vsi vpleteni uspešni. Hkrati vas ta karta svari pred sprejemanjem nenadnih odločitev ali pred nenadnim ukrepanjem v danem trenutku. Svetuje vam, da se raje odločite za pot zmernosti in ravnovesja, saj boste boljše izide dosegli, v kolikor boste ponovno ocenili sedanje okoliščine ter spremenili svoj pristop. V kolikor ste v preteklosti vročekrvno ukrepali, je zdaj ugoden čas, da te pretekle odločitve uredite in pozdravite. V kolikor razmišljate o korenitih spremembah v vašem življenju, pa vas ta karta nagovarja, da jih uvajate počasi in metodično.

Ta karta vas prav tako nagovarja, da bodite potrpežljivi. V kolikor se morda stvari ne odvijajo kot si želite, morda še ni pravi čas zanje. Ozavestite, da je življenje neprestano spajanje in uravnovešanje naših izkušenj, ki vplivajo na našo prihodnost. Resnica je, da se nikoli ne prenehamo učiti iz naših izkušenj, lahko pa se zgodi, da moramo večkrat doživeti določene vrste dogodkov in izkušenj, v kolikor se pozabimo ustaviti in premisliti o njihovem pomenu. Vedite, da sta sočutje in ljubeznivost pri tem ključa do uspešne uresničitve vaših sanj. Oproščanje sebi in drugim pa je zdravilen proces, ki je pomembna podlaga za nove začetke.

Karta Ravnovesje je pod vibracijo angelskega števila 14. To število je karmično, povezano pa je z ravnovesjem ter z mirnim sobivanjem z drugimi. Lahko nakazuje tudi kanček nemirnosti in svojeglavosti, zato je potrebno v prihajajočem obdobju skrbno pretehtati odločitve, preden jih dokončno sprejmete. Število 14 je prav tako zelo močno povezano z Angeli, ki vam bodo pomagali ohranjati upanje ter notranje in zunanje ravnovesje v vašem življenju.

Opise Angelskega tarota sem vam pripravila Vedeževalka Lyranna

Za vsa vaša vprašanja, vpogled v vaše karte in razlago, me prosim pokličite na telefon 090 75 76

Vaša, Lyranna

komentarji