ANGELSKI TAROT Vitez zemlje

VITEZ ZEMLJE

Vitez Zemlje razkriva, da je nastopil čas za nadaljevanje vaših preteklih zadev. Načrtovanje je končano in zdaj je čas za ukrepanje! Vaši načrti, ki ste jih ustvarili za vašo prihodnost, so vsekakor izjemni, in zelo vam bodo pomagali pri uresničevanju le – te. Ta karta vas bo tudi energijsko podprla, da boste ves čas ohranjali svojo integriteto ter da dokončate vse vaše pretekle zadeve. Vitez Zemlje vam prav tako napoveduje finančno nagrado za vaše uspešno opravljeno delo. Pričakujete lahko tudi določen čudež, znamenje ali nenavaden dogodek, skozi katerega bo z vami v stik vstopil vaš Angel Varuh.

Vitez Zemlje vas prav tako vzpodbuja, da v sebi začutite čarobno očarljivost, pogum, čast in osebno izpolnitev ob dejstvu, da boste uživali popolno zaupanje drugih. Svetuje vam, da se v prihajajočih dneh odpravite čim večkrat v naravo, saj boste tako začutili ponovno povezavo s samim seboj ter si nabrali novih moči za dokončanje vaših ciljev. Njegovo inspiracijsko sporočilo, ki vam ga namenja, se glasi: V kolikor ste pripravljeni ukrepati, lahko dosežete ogromno!

Ta karta je pod vibracijo angelskega števila 76. To število vas bo usmerilo na pot vašega božanskega življenjskega poslanstva, vaš Angel Varuh pa vam bo pomagal poskrbeti za vaše finančne potrebe pri tem, zato bodite odprti za njegovo vodstvo in pomoč.

Opise Angelskega tarota sem vam pripravila Vedeževalka Lyranna

Za vsa vaša vprašanja, vpogled v vaše karte in razlago, me prosim pokličite na telefon 090 75 76

Vaša, Lyranna

komentarji