JANUARSKI TAROT HOROSKOP Astrohiše

Januar je že tukaj in z njim tudi nove priložnosti, za vsa področja našega življenja. Leto 2020 nas je namreč zaznamovalo, kot še nikoli, saj smo se znašli sredi nečesa, česar v normalnem življenju nismo bili vajeni

Obeti za prihodnost so optimistični, zato moramo poskrbeti v prvi vrsti sami zase, da bomo lahko lahko svoje energije širili na na področja, ki jih želimo izboljšati.

Pri Astrohiši smo se odločili, da bomo vsak teden podarili pametno uro. Z nagradno igro bomo nadaljevali tudi v novem letu 2021. Sodelujete lahko vsi, ki boste v komentar zapisali svoje ime in letnico svojega rojstva ter objavo delili med svoje prijatelje. Srečno vsem!

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima.

Srečno vam želimo vsem!

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Tarot horoskop oven

horoskop_oven


Vaš občutek stabilnosti in financ bo še vedno nekaj časa na preizkušnji, a na koncu se bo vse uredilo, kot je potrebno. Saj se vam bodo postopoma pričele odpirati nove poslovne priložnosti, novi pogovori in nove ideje. Prav tako se vam bodo obrestovali odnosi, ki ste jih med prazničnimi dnevi vzpostavili, tako med sorodniki, kot med prijatelji. Na ljubezenskem področju bo nespremenjeno.

Tarot horoskop bik

horoskop_bik

V vaše življenje prihajajo spremembe, ki ste si jih že nekaj časa želeli. Zato boste v teh dneh imeli kar nekaj poslovnih in zasebnih pogovorov. Prav bi bilo, da bolje prisluhnete povedanemu, da ne bi kaj izpustili, kar bi bilo lahko za vas bolj pomembne narave. Pri slednjem vam bo najbolj koristila vaša umirjenost, zbranost in sproščenost. V čustvenih vodah ne bo še večjih sprememb.

Tarot horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

Že v začetku meseca bo za vas ugoden čas za doseganje boljših poslovnih rezultatov in novih delovnih priložnosti. Naj vas ne ovirata vaša dvomljivost ali nesigurnost, zato se prepustite delovnemu pogovoru, kar je najbolje za vas. V ostalih odnosih pa ne bodite preveč kritični do drugih, saj vas nekateri bolj spoštujejo, kot si lahko mislite. Na ljubezenskem področju pa malo več posluha ne bi škodilo.

Tarot horoskop rak

horoskop_rak

Že v teh dneh boste lahko s pridnim delom pridobili nazaj vso svojo moč in si jasno začrtali svoje meje. Zatem vam ne bo mogel več nihče stati na poti do uspeha in osebnega zadovoljstva, le potruditi se je potrebno. Zatorej se pripravite na aktivnejše leto in na mnogo več aktivnosti. V ljubezni pa boste morali vzdrževati nivo čustvenosti in kompromisov, da bosta na koncu oba zadovoljna.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima. Numerologinja Anka

Tarot horoskop lev

horoskop_lev

Leto se bo začelo z močno energijo na področju ljubezni, posebej aktivno bo ob koncu tedna. Počutili se boste sproščeno, ljubljeno in zadovoljno. V delovnih vodah boste morali še na določene premike malo počakati, a vseeno se vam bodo stvari premikale naprej in v pravo smer. Zato si lahko še vedno vzamete nekaj prostih trenutkov zase in za vse svoje konjičke, ki vas razveseljujejo.

Tarot horoskop devica

horoskop_devica

Že v prvih dneh tega leta ne pozabite na previdnost, ki bo potrebna pri ravnovesju med poslovnim in osebnim življenjem. Saj zaradi fokusa na delo lahko trpi vaše osebno življenje ali ljubezenski odnos. Zatorej si naredite dober plan in se ga tudi držite, le tako boste tudi sami najbolj zadovoljni ter sproščeni. Počutili se boste bolj motivirano in predvsem bolj uspešno na vseh področjih.

Tarot horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

Že v začetku tedna se boste trudili navezovati nove poslovne stike ter strmeli k novim delovnim priložnostmi. Prav je tako, saj se le na tak način počutite bolje, ter imate več zagona za vse ostalo. Na čustvenem področju ni pričakovati večjih sprememb, le pozorni bodite nato, da ne bi ljubljene osebe preveč zanemarjali, kar ne bi bilo dobro. Zatorej si le vzemite nekaj časa za ljubezen.

Značilnosti za horoskop škorpijona

horoskop_škorpijon

Že v začetku leta boste imeli dovolj kreativne energije, volje in poguma, da boste strmeli k novim poslovnim izzivom. Zato se vam lahko marsikaj sprosti za nove delovne priložnosti, le previdnejši morate biti v komuniciranju oziroma bolj taktični. V ljubezni ne bo večjih sprememb, a vseeno si želite več pozornosti s strani ljubljene osebe. Vendar boste morali tudi sami kaj prispevati zato.

Tarot horoskop strelec

horoskop_strelec

Še vedno vas bo spremljal kanček negotovosti na poslovnem področju, a si tega ne smete dovoliti. Potrebno je iskati nove priložnosti, ter sebi bolj zaupati in tako boste stopili, na pot novih možnosti. Zatorej se lahko pogovarjajte bolj sproščeno in bolj odločno. V ljubezni pa se boste v teh dneh pogovorili z ljubljeno osebo, o vseh skupnih projektih za prihodnost ter tako dosegli želeno.

Tarot horoskop kozorog

horoskop_kozorog

V začetku tedna se boste z določeno osebo pogovorili za prihajajoče se delovne projekte in spoznali, da bo vse skupaj lažje, kot je bilo videti do sedaj. Zato ste lahko bolj mirni in bolj sproščeni, ter se posvetite tudi vsem ostalim stvarem, ki so vam drage. Na čustvenem področju še ni za pričakovati večjih sprememb oziroma tistih, ki jih imate v mislih, a vseeno se bodo obračale na bolje.

Značilnosti za horoskop vodnarja

horoskop_vodnar

Tudi v teh prvih dneh leta bodite malo bolj strpni do tistih, s katerimi se boste dogovarjali za nove poslovne izzive. Le na tak način boste lahko dosegali želene rezultate in osebno zadovoljstvo. V ljubezni se vam prav tako obetajo manjše spremembe, ki bi vam lahko prinesle več trdnosti ali ljubljenosti. Zato bodite bolj odprti in bolj tolerantni do srčne osebe, da bosta na koncu oba zadovoljna.

Značilnosti za horoskop rib

horoskop_ribi

Osredotočili se boste v teh dneh bolj na svoj dom, na svojo družino, predvsem pa nase. Na tak način boste ponovno pridobili več samozavesti za nove delovne projekte, ki se vam bodo postopoma odpirali. V ljubezni boste tudi bolj zadovoljni in imeli boste več energije za vse česar se boste v teh dneh lotevali. Zatorej lahko bolj varno in bolj zadovoljno stopate po svoji poti na prej.

komentarji