TAROT KARTA: Norec

Pomen tarot karte Norec in kaj vam svetuje

SPLOŠNO: Imeli boste možnost neobičajnih izbir. Zaupajte vase in delujte. V resnih okoliščinah bodite igrivi. Ste na razpotju, in ne morete vedeti, kam vodijo poti, ki se križajo pred vami. Izberite tisto, ki vam je všeč, in pojdite pogumno ter z lahkim srcem po njej. Bodite pripravljeni samozavestno spopasti se z morebitnimi izzivi.


LJUBEZEN: Na ljubezenskem področju ta karta obeta bodisi začetek nove romance, bodisi se bosta skupaj z vašo ljubljeno osebo pomaknila na nov, svež in višji nivo vajinega odnosa, kar bo prerodilo in še dodatno poglobilo vajina čustva ter intimno povezavo.


KARIERA: Ne bodite preveč zaupljivi pri sklepanju novih finančnih poslov s tretjimi osebami, saj bi lahko kasneje obžalovali vašo prenagljeno in nepremišljeno finančno odločitev. V kolikor začenjate nov projekt, razmišljate o menjavi službe ali o novih investicijah v vaše karierno področje, boste na dobri poti, v kolikor boste ob tem sledili tudi vašemu intuitivnemu vodstvu in ne zgolj logičnemu in razumskemu delu vas. Morda se boste v tem obdobju odpravili na poslovno pot, ki vam bo prinesla nove priložnosti ali odlično,  inovativno smer vašega bodočega kariernega razvoja.


ZDRAVJE: Na vašem rekreacijskem področju boste kreativni, čustveni in polni svežega zagona ter akcije. Morda boste nepričakovano odkrili povsem novo vrsto gibanja, ki ga boste z velikim navdušenjem uvrstili v svoj vsakodnevni urnik. Energija te karte pa vas bo tudi energijsko podprla, da se boste lažje osvobodili od starih zamisli in prepričanj, ki vam ne služijo več.


OSEBNA RAST: Sedaj je pomembno, da verjamete in zaupate vase ter v vaš višji Namen. Ta karta vas prav tako opozarja tudi na vaše slabosti, obenem pa je poznavanje samega sebe ključ do vaše psihološke in duhovne celovitosti. Bodite, kar Ste. Sledite svojemu notranjemu glasu in z zaupanjem objemite vse, kar vam bo prišlo na pot.

Potrebujete nasvet ali vpogled v vaše osebne tarot karte?

Sem jasnovidka Lyranna in dovolite mi, da vam svetujem in odkrijem tisto, kar želite izvedeti.

Pokličite me na telefon 090 75 76

komentarji