TEDENSKI HOROSKOP ASTROHIŠE ZA VSA ASTROLOŠKA ZNAMENJA

Tedenski horoskop za julij nam tokrat omogoča mnogo priložnosti, ki jih je potrebno zagrabiti. Za nami je polna luna in sedaj lahko lažje stopamo k novim priložnostim.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

SMS_vedezevanje_FB_1

Tedenski horoskop oven

horoskop_oven

Prva polovica tedna vas bo usmerjala v nove priložnosti in možnosti v vašem delovnem okolju. Zato lahko še pred pričetkom dopustniškega časa postorite še veliko koristnega. Proti koncu tedna lahko pričakujete že nek poslovni odgovor, ki vam bo prinesel dobro voljo. Na čustvenem področju v tem tednu ne bo bistvenih sprememb.

Tedenski horoskop bik

horoskop_bik

V drugi polovici tedna boste zelo dobre volje in našli boste svoje razloge, da bi lahko uživali v življenju. Ljubezen bo v zraku in zelo dobro se boste počutili tako s svojim partnerjem kot tudi z ljudmi, ki vas obdajajo. Veliko vam bo pomenil tudi sprehod ali izlet v manjši družbi. Od dobrega počutja, boste uživali v obilju svojih fizičnih in tudi duhovnih energij, ki vas bodo sproščale.

Tedenski horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

S pomočjo radovednosti boste v prvi polovici tedna naredili korak, ki vas bo popeljal do določenih rešitev. Nova podoba določenega odnosa bo odlično vplivala na vaše počutje in vas zavarovala pred vsemi tistimi, ki vam močno zavidajo ter vas zato ne podpirajo v vaših uspehih. Čustva bodo najbolj intenzivna ob vikendu, takrat se bodo vrstila družabna in sorodna srečanja, ki vas bodo nasmejala.

Tedenski horoskop rak

horoskop_rak

Priložnosti, ki jih v tem tednu ne bo manjkalo, boste izkoristili tako, kot je treba, saj ste se pred kratkim odločili, da potrebujete spremembe, tudi na poslovnem področju. Naj bo to vaše vodilo, ki vas bo na preprost način popeljalo do boljših rezultatov. Zdravje vam bo dobro služilo, le malo popazite na pravilno in zdravo prehrano. V domačem in čustvenem okolju pa ne bo večjih sprememb.

Tedenski horoskop lev

horoskop_lev

Ta teden bodo zaznamovali hitri in drzni premiki, povezani z vašim poslovnim področjem. Prej kot boste počistili s posamezniki, ki se ne držijo delovnih dogovorov in ne izpolnjujejo svojih obveznosti, bolje bo. Ljubezen pa bo dobila boljšo podobo v vikendu, saj boste takrat usmerjeni v spremembe in poglobitve odnosa. Z ljubljeno osebo se bosta odpravila na krajši, a prijeten potep.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Tedenski horoskop devica

horoskop_devica

Druga polovica tedna ne bo najbolj simpatična, saj vas bodo jezila določena bremena in ovire, vezane na delo in denar. Temeljito razmislite, kaj bi lahko storili, da izboljšate svoj položaj, ki vas potihoma muči. Le svoji ljubezni lahko popolnoma zaupate ter se ob njej vsaj sprostite in si naberete novih moči.

Tedenski horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

Spretno se boste v prvih dneh tedna podali v nekaj, kar je bilo za vas do sedaj uganka. Mikalo vas bo, da poskusite tudi nekaj novega, nekaj kar bi vas sočasno sprostilo in zaposlilo. Namreč vaše misli so pogosto preveč obremenjene kar ni dobro za vaš spanec. Zaupajte v čustva in energijo ljubezni, ki vas bo okrepila.

SMS_vedezevanje_FB_1

Tedenski horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

Dnevi v tem tednu vas bodo klicali po spremembah, zato se boste ustavili tam, kjer vas bodo znali spraviti v dobro voljo. Prijateljski odnosi bodo dobili nove priložnosti in tako se bodo krepile nove vezi prijateljstva. Vendar bodite bolj optimistični do sebe in svojih najdražjih in počutili se boste bolj pozitivno.

Tedenski horoskop strelec

horoskop_strelec

Vaše počutje že nekaj časa niha, kar vas že nekoliko ovira pri vaših vsakodnevnih nalogah. Počasi se usmerjate v drugačne misli, ki vas bodo v tem tednu vsekakor stabilizirale. Postopoma se boste zadovoljno podali v nekaj, kar se vam je še pred kratkim zdelo popolnoma nesmiselno, a ko boste poskusili se boste počutili fantastično.

Tedenski horoskop kozorog

horoskop_kozorog

Vaša občutljivost se bo v prvih dneh tedna lahko še krepila, le ne boste ničesar ukrenili. Zato se zberite in si bolj zaupajte, saj vam popolnoma nič ne manjka in marsikaj znate postoriti bolje, kot drugi. Če se boste znali boriti za svoj prav, se vam kmalu odpirajo boljše možnosti za napredek na osebnem področju. V ljubezni pa ste lahko bolj sproščeni kar je tudi prav.

Tedenski horoskop vodnar

horoskop_vodnar

Bremena, ki jih čutite na področju dela, vplivajo tudi na vaše domače življenje. Počasi boste morali ločiti poslovne in zasebne zadeve, saj se partnerjeva toleranca počasi umika. Ljubezenski pripetljaji bodo najbolj intenzivni v sredini tedna, zato takrat pogumno pojdite k ljubljeni osebi, ki obeta veliko več kot si mislite. Saj vas še vedno močno ljubi, potrebuje ter si želi biti z vami.

Tedenski horoskop ribi

horoskop_ribi

V začetku tedna se boste z veseljem srečali z nekom, ki ga že nekaj časa niste videli, a vam veliko pomeni. Zatem se boste z motivacijo in vztrajnostjo lotili nečesa, kar vas bo navdihnilo s svežino in izpolnilo vaša pričakovanja. Ljubezenski pripetljaji vas bodo držali pokonci in strastem boste konec tedna težko ubežali.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji