VELIKI MAJEVSKI HOROSKOP

Majevski horoskop za obdobje julij – oktober 2020

Kaj so vam tokrat pripravili Veliki Maji?

Nahajamo se v letu 2020, ki je tudi na nek način prehodno leto in leto sprememb. Bili smo namreč priča velikim dogodkom, ki so nas dobesedno nekoliko prizemljili (Corona), ukrepi držav po celem svetu… 

Zdi se mi, da je čas, da začnemo ljudje nekoliko bolj razmišljati s svojo glavo in ne več toliko nasedati vsemu, kar vidimo in slišimo. Namreč, ugotavljam, da smo ljudje v zadnjem času pozabili sami nase in na svoje resnične želje in potrebe. Poplave nekih informacij in izdelkov, nas včasih zavajajo od bistva, ki bi ga morali živeti in uživati.

Bistvo življenja, je namreč očem skrito! In najti svoje bistvo je naše življenjsko poslanstvo, ki ga moramo najti v poplavi vsega kar se nam dogaja.

Začnite živeti polno življenje! Nekaj nasvetov!

  • Če vam je nekdo všeč, mu to povejte! Ne čakajte, saj čas beži! 
  • Če je pred vami poslovna priložnost, jo zagrabite! Čeprav niste 100% prepričani! Če boste verjeli vase, boste na dolgi rok zmagali!
  • Če bi radi zamenjali službo, to storite! Ker če boste z idejo o novi službi še vedno hodili v staro službo, bo vaš dragocen čas in vaša energija le delno uporabljena!

Če bi se radi pogovorili in če potrebujete nasvet, pa je ekipa Astrohiše vedno na voljo, da vam prisluhne in vam svetuje. 

Dosegljivi smo vsak dan in sicer na telefon 090 30 47

Numerologinja Anka

 

Chen: 2. januar 21. januar

Vplivi vzhoda vas bodo v tem delu leta, meseca julija, avgusta in septembra, spodbujali k osebnemu razvoju, da bi hitreje dosegli razumevanje svojih skritih potencialov ter jih preko zimskega obdobja, pričeli umirjeno razvijati. Simbolika nočnega metulja vas bo v mesecu avgustu aktivneje spodbujala na vašem čustvenem področju, v odnosih z domačimi in v odnosu z vam ljubljeno osebo. Vaši željeni cilji bodo bližji, ko boste izločili vse nepotrebne zastoje, ki vas že nekaj časa ovirajo. Pri slednjem vas bodo podpirali vetrovi vzhoda, kar simbolizira izkoristek vsakodnevnega, popoldanskega časa v vašem ustvarjanju.

Duhovna pot: lažje je prehoditi naporno pot, kot jo razumeti.


Yax: 22. januar – 10. februar

Energije zahoda in njihovi vetrovi vas bodo usmerjali po vaši poti truda, za boljši finančni in delovni napredek, ki ga lahko dosežete že pred mesecem septembrom. Vaš duh, ki ga podpira simbolika ptice bo še nekaj časa nemiren v čustvenih odnosih, vse dokler se z določeno osebo ne boste resneje in bolj odprto pogovorili o nečem, kar vas upočasnjuje. Razmislite kaj si v resnici želite spremeniti, ustvariti, doseči ali celo zaključiti in najkasneje v zimskem obdobju to storite. Slednje bo osvobodilo vašo dušo, vaše misli in pot naprej bo lažja.

Duhovna pot: zaupajte sebi in zaupali boste svojemu cilju.

[widgetkit id=29]


Zak ali Sac: 11. februar – 2. marec

Vetrovi vzhoda vas bodo v mesecu avgustu spremljali do manjše spremembe na delovnem področju, katero bi bilo smiselno sprejeti, saj vam lahko kasneje ponudi še druge možnosti na vašem poslovnem področju. Simbolika žabe bo poskrbela, da se boste v čustvenih in prijateljskih odnosih še bolj trudili ter ohranjali čimbolj tekoče stike in se ob tem tudi sami počutili zadovoljno. V mesecu septembru boste resneje razmišljali o manjših spremembah vašega doma. Za slednje bo zimsko obdobje idealno in lahko boste nemoteno renovirali kar želite. 

Duhovna pot: naučite se bolj poslušati svoj notranji glas ali čut, ki vas želi pravilno usmerjati na vaši daljni življenjski poti.


Ceh ali Keh: 3. marec – 22. marec

Vplivi vzhodnih vetrov vas bodo še v letošnjem letu spodbujali, na vašem službenem področju do dobrih dosežkov, ki vam bodo pripomogli k novemu zagonu za prihajajoče leto. V mesecu decembru vas bo simbolika čebele podpirala pri čustvenemu pogovoru z določeno osebo, s katero boste razrešili pretekle nejasnosti ter nadaljevali v dobrih odnosih. Prihaja čas, ko boste spoznali razliko med iskrenimi in manj iskrenimi prijatelji, zato bodite še posebej pozorni na osebo, ki vas stalno ogovarja ter hvali. Dokler boste verjeli vase in v svojo ustvarjalnost, boste zmogli premagati tudi zahtevnejše življenjske izzive. Kmalu bo narava pričela počivati, sami pa boste imeli kar nekaj dela, saj boste znali prisluhniti svoji okolici in posameznikom prav dobro svetovati, zato se vam bo ena oseba še posebej zahvalila z majhno, a nadvse uporabno pozornostjo.V prihajajočih dneh popazite na svoje počutje ter ustrezno oblecite svoje telo, pri prehodih iz toplih v hladne prostore in okolico.

Duhovna pot: spoznajte moči poguma, da boste sami močnejši.


Mac ali Mak: 23. marec – 11. april

Moč zahodnih vetrov vas bo še pred iztekom letošnjega leta obvarovala neke večje materialne izgube in slednja vam bo omogočila dober začetek prihajajočega leta. Tako se ne boste mogli pritoževati in lahko boste kovali nove poslovne načrte. Simbolika kuščarja vas bo kot vedno vodila počasneje, a varneje po poti osebnih odnosov, zato boste s sorodniki in prijatelji doživljali lepe trenutke, kateri vam umirjajo duha ter skrbijo za vaše dobro počutje. Prav tako se boste na svoj način poglobili v svet duhovnih zakonitosti in spoznali nekaj drugačnega, kar vam bo obogatilo pogled na življenje. Nič ni nemogoče, kadar ste pomirjeni sami seboj ter čutite kaj si želite, saj vam takrat pomaga vaša notranja moč. V prihajajočem letu se boste čustveno prerodili in okrepili stari ali vzpostavili nov partnerski odnos, v katerem boste odkrili pravo ljubezen, ki vas bo vodila k osebnemu zadovoljstvu.

Duhovna pot: bodite učenec, da boste postali učitelj.

[widgetkit id=58]


Kankin ali Kamkin: 12. april – 1. maj

Vplivi južnih vetrov vam bodo narekovali, da bi bilo modro poskrbeti za stare odprte zadeve, katere je pametno zaključiti, pred prihajajočim letom. Kamorkoli greste vas spremlja duh sokola, ki je hitrejši od vaših misli, zato poskušajte pomembnejše odločitve planirati vnaprej, kar se vam lahko pošteno obrestuje. Bližajoči se praznični dnevi vam bodo tudi letos ponagajali na vaši čustveni poti, saj se boste tudi tokrat prepustili pravljičnim mislim iz preteklosti. Moč astralnih energij vas ob danih trenutkih veže nase in takrat se počutite nemočni ter vas prežamejo lepi spomini, a vendar se boste tokrat znali še pravočasno, mentalno ustaviti. Na vašem kariernem področju boste morali postati bolj racionalno odločni in bolj prožni pri iskanju novih poslovnih idej. Sicer pa se vam odpirajo nove priložnosti zaslužka v prihajajočem letu in tako se boste povezali z neko osebo že v drugi polovici meseca januarja.

Duhovna pot: bodite strpnejši, da bo vaša pot zanesljivejša.


Muwan ali Muan: 2. maj – 21. maj

Simbolika vodne kače vas bo v mesecu avgustu vodila do manjših delovnih sprememb, katere naj bi bile predvidene za začetek jesenskega obdobja. Vendar se s slednjim ne obremenjujte, saj vam zaenkrat v službenem okolju ne kaže, da bi lahko imeli večje izgube. Od druge polovice septembra boste veliko bolj sproščeni in umirjeni, saj vas bodo vetrovi severa potiskali v prijetne čustvene odnose. Bodite pa v poletnih mesecih bolj previdni z materialnimi dobrinami in razmišljajte bolj na dolgi rok, ko želite zapraviti malo več, saj bo zimsko obdobje kar dolgo.

Duhovna pot: zavrzite vse staro, da bi novo imelo prostor.


Pax: 22. maj – 10. junij

V mesecu avgustu vas bodo podpirali vplivi južne strani neba, zato boste imeli več energije ter volje za jesenske projekte, ki se vam bodo odprli. Duh jaguarja vas bo v drugi polovici meseca julija vodil po čustveni poti. Zato boste ponovno začutili metuljčke v trebuhu do določene osebe. In zopet boste prešerne volje, optimistični ter pripravljeni na vse nove naloge in izzive, ki bodo pred vami. Maji so verjeli, da v ljubezni ni poražencev in ni zmagovalcev, je samo ljubezen. Na vašem denarnem področju pa vam bodo vetrovi juga prinesli pozitivno spremembo sredi septembra.

Duhovna pot: vsaka opeklina opozarja, da preblizu ognja ni varno sedeti.


Kayab: 11. junij – 30. junij

Energije zahoda vas bodo umirjale v vašem domačem okolju predvsem meseca avgusta, ko se boste z vam drago osebo pomenili o nečem bolj pomembnem in bo za oba dobro. Simbolika želve vas bo v mesecu juliju vodila v razvajanja na čustvenih poteh. Zato boste dobro razpoloženi, polni novih zamisli, v boljših odnosih z drugimi in določeni projekti bodo tako lažje zaživeli. Vetrovi zahoda pa vam nakazujejo še pred zimskim obdobjem neko pozitivno spremembo na vašem poslovnem področju, za katero ste že izgubili voljo ali upanje.

Duhovna pot: iz vsake izkušnje pridobite novo znanje, ki vam lahko dobro služi.


Kumku: 1. julij – 20. julij

Energije zahodne smeri neba vam še vedno narekujejo, da je potrebno prečistiti preteklost, jo pustiti za seboj ter pričeti z novimi delovnimi projekti, ki vam bodo prinesli nove možnosti in boljše počutje. Duh krokodila vas bo v mesecu avgustu vodil v boljše čustveno razmerje z vašo ljubljeno osebo. Zato boste spet izžarevali energijo in nič vam ne bo pretežko storiti. V mesecu septembru pa vas bodo vetrovi zahoda opozarjali, da bodite bolj racionalni, saj bo zimsko obdobje trajalo kar nekaj časa. Zatorej previdno pri nakupih, predvsem opustite nepotrebne stroške.

Duhovna pot: prehitre odločitve ni so vedno najpametnejše.

[widgetkit id=58]


Wayeb: 21. julij – 25. julij

Vplivi vzhodne strani neba vas bodo vodili k novim delovnim ciljem, zato boste do izteka letošnjega leta imeli še polne roke dela, ki ga boste z lahkoto opravljali. V naslednjem letu pa vam dela prav tako ne bo manjkalo, saj se bo neka oseba iz preteklosti spomnila na vas, saj ste z njo že sodelovali. Simbolika velike kače vam bo še naprej pomagala ohranjati dobre družinske in prijateljske vezi, ki se bodo v predprazničnih dneh še okrepile. V drugi polovici meseca novembra pa se vam bo pokazala možnost, da boste neko zadevo iz preteklosti lahko končno zaključili in se znebili bremena, ki vas je oviral. Dobro bi bilo, da bi razmislili o krajšem oddihu, se malo sprostili, se poveselili in si nabrali novih moči za svojo dušo. Naj vas ne bremeni vaša dana obljuba osebi, ki vam veliko pomeni, saj jo boste lahko izpolnili v prihajajočih dneh in tako osrečili osebo ter se tudi sami ob tem, dobro počutili.

Duhovna pot: dobiti bitko je lažje, kot zmagati v vojni.


Pop: 26. julij – 14. avgust

Energije vzhoda vam bodo še naprej pomagale, da boste lahko še marsikaj postorili za svoje domače in dobre prijatelje vse do izteka tega leta. Tako boste lahko že večino planiranega tudi realizirali in vam bo preostalo še nekaj prostega časa za vaše konjičke. Draga oseba vam bo v prihajajočih se dneh pripravila neko prijetno presenečenje in vas s tem dejanjem ganila do solz. Duh pume pa vas bo v drugi polovici meseca decembra, obvaroval neke materialne izgube, ki bi se lahko zgodila zaradi vaše krajše, takratne nepozornosti ali neprevidnosti. Po vseh prazničnih dneh, že v mesecu januarju naslednjega leta, vas bo vaša ognjena energija ponovno in neusmiljeno potiskala k novim poslovnim dolžnostim in ponovno se bo v vas aktiviral čut deloholika in skrb za pravočasno zaključitev vseh delovnih nalog. Vendar ni dobro v ničemer preveč pretiravati, saj že poznate tovrstne izkušnje.

Duhovna pot: ni vse zlato, kar se sveti.


Wo ali Uo: 15. avgust – 3. september

Vplivi zahoda bodo v teh dneh spremljali vašo delovno energijo in lahko se zgodi, da boste delovno bolj energični ter mentalno bolj dinamični, kar vas zna utruditi a vendar boste lahko postorili več in hitreje, kot ste prvotno načrtovali. Do izteka letošnjega leta vas bodo spremljale harmonične energije in z njimi dobre iztočnice za ljubezen, zato izkoristite svoj prosti čas za druženje z vam drago osebo ter vsemi ostalimi bližnjimi. Simbolika gorske kače vam bo v nekaj dneh pomagala pri odkrivanju neke resnice, katera je povezana z daljnimi sorodniki in njihovimi nepravilnimi odnosi. V prihajajoče leto boste vstopili z mnogimi odvrženimi bremeni, polni novih moči in novih idej, slednje boste pametno realizirali. Na delovnem področju pa boste v tem tednu polni dimanike in vodil vas bo duh gorske kače. Razmišljali boste o neki določeni prenovi svojega doma in pri tem vas bodo podprle energije severa. Zatorej je pravi čas, da slednje tudi uresničite.

Duhovna pot: resnica je ponavadi bližje, kot si mislite.

[widgetkit id=29]


Sip ali Zip: 4. september – 23. september

Vplivi zahodnih energij vam bodo v prihodnjih dneh preprečevali, da bi se zatekali v svoj sanjski svet, zato se boste morali soočiti z določeno zadevo na vaši karierni poti. Potrebno se bo pogovoriti z določeno osebo ter razčistiti poslovni odnos, da bi bilo vajino sodelovanje v prihodnosti bolj urejeno ali sistematično in bi tudi sami lažje opravljali določene delovne naloge. Simbolika vodnega pajka vas bo v mesecu novembru letošnjega leta vodila k razmisleku na vaši čustveni poti, ki je povezan z določeno osebo, s katero bi še želeli imeti stike. V vašem duhovnem svetu je še mnogo neraziskanega, še vedno vas mučijo določena vprašanja in zato bi bilo smiselno, da se novih raziskovanj lotite bolj pogumno ter morda bolj odločno. V prihajajočem letu vas že v mesecu januarju čakajo novi življenjski izzivi, zato bi bilo dobro poskrbeti za boljše počutje z gibanjem in sproščanjem v naravnem okolju.

Duhovna pot: strah pred nepoznanim, vas lahko prikrajša nove izkušnje.


Sotz ali Zotz: 24. september – 13. oktober

V prihajajočih se dneh vam bodo vplivi vzhodne strani neba omogočili uvid, da je vzdušje domačega okolja, pogosto odsev vaših težav delovnega okolja, zato bi bilo smiselno slednje pričeti reševati in se na tak način rešiti odvečnih službenih napetosti. V mesecu decembru letošnjega leta vam bo duh ribe pomagal, da boste v čustvenem odnosu z vam drago osebo, izpolnili dano obljubo iz preteklosti in s tem okrepili vajina čustva. Kar ste načrtovali v drugi polovici letošnjega leta, se bo pokazalo že v začetku meseca januarja prihodnjega leta. Zato imate še nekaj časa, da z določenimi manjšimi popravki lahko dosežete boljše rezultate na vašem finančnem področju in s tem sebi in bližnjim omogočite večjo finančno varnost. V prihajajočih predprazničnih dneh pa vaši dobri prijatelji ne bodo mogli mirovati, saj si bodo želeli vaše družbe, v kateri se vedno počutijo sproščujoče in zadovoljno.

Duhovna pot: s pogumom je težje videti resnico, kot z razumom.


Sec ali Zec: 14. oktober – 2. november

Energije zahodnih vetrov vas bodo v prihajajočih se dneh podpirale z močnejšim optimizmom, zato boste določene tekoče zadeve lažje in hitreje reševali ter se ob tem ne boste počutili utrujeni. V vašem domačem okolju vas bo simbolika medveda vodila do neke vesele novice, ki bo prišla ravno v vašem mesecu in vas bo resnično razveselila. V prihajajočem letu pa vas na vašem kariernem področju čakajo pozitivne spremembe, ki vam bodo omogočile bolj sistematično in ovrednoteno delo, zato boste imeli več delovne energije in mentalne volje. Vaši bližnji in vaši prijatelji vas cenijo, zato lahko ob izteku letošnjega leta pričakujete tako manjša, kot večja presenečenja, ki vas bodo napolnila s čustveno energijo. V hladnejših dneh pa bi bilo dobro poskrbeti za okrepitev vašega imunskega sistema, zato si privoščite več naravnih toplih napitkov, več vitaminov in več spanca.

Duhovna pot: na poškodovano lestev, ni varno stopiti drugič.

[widgetkit id=58]


Xul: 3. november – 22. november

Vplivi vzhodne strani neba vas bodo do izteka letošnjega leta podpirali, zato boste še precej delovno razpoloženi in boste še veliko postorili. Slednje pa se vam zna obrestovati v naslednjem letu v smislu finančnega napredovanja. Duh volka vas bo še naprej pogumno in odločno vodil v vašem čustvenem svetu, v katerem je nekaj želja, katere se bodo pričele izpolnjevati že v prihajajočih se dneh. Velikokrat občutite, da se dnevi prehitro iztečejo, a vendar bi se vseeno morali bolj potruditi za svojo duševno sprostitev, za svoje hobije ter za svoja duhovna raziskovanja, ker bi s tem okrepili osebno zadovoljstvo. V vašem kariernem prostoru so posamezniki, s katerimi je težje vzpostaviti  nek razumen način komuniciranja, zato bi bilo pametneje, da se v takih delovnih odnosih poslužite diplomacije in taktičnih pristopov ter se na tak način izognete odvečnim nesporazumom ali nesoglasjem.

Duhovna pot: manj vidna resnice vas lahko pripelje do prave resnice.


Yaxkin: 23. november – 12. december

Energija vzhodne strani neba vas bodo pred iztekom meseca julija vodile k določenemu razmisleku o poslovni spremembi, ki pa ne bo možna še do izteka jeseni. Duh orla pa vas bo usmerjal k bolj intenzivnim odnosom v domačem in prijateljskem krogu vse do zimskega obdobja. V vašem ljubezenskem okolju pa se boste čez poletne mesece preprosto prebudili ter si želeli več ljubezni in uživanja v dvoje. Slednje bo odgovarjalo tudi vaši ljubljeni osebi in zato si znata privoščiti krajši oddih, ki bo za vaju nepozaben. Vendar pa vseeno ne zapravljajta po nepotrebnem, saj bo leto še dolgo.

Duhovna pot: če si boste naložili preveč bremen, ji boste težko nosili.


Mol: 13. december – 1. januar

Vplivi zahodne strani neba vam bodo v drugi polovici meseca avgusta pomagali do neke informacije, ki vam bo dobro koristila za neko naložbo v vašem domu. Za slednjo ste načrtovali bolj konec leta, a se vam bo prej pokazala dobra priložnost. Močni in hitri gepard vas bo vodil čez celo poletje v vašem ljubezenskemu življenju. Zato bo pestro, zabavno, ljubeče, sproščeno, zanimivo in včasih tudi malo dramatično. Vetrovi zahoda pa bodo skrbeli za pravo razpoloženje v vašem delovnem okolju, zato ne bo bistvenih sprememb vse do zimskega obdobja.

Duhovna pot: v vsakem slabem, je tudi nekaj dobrega.

 

Numerologinja Anka in Astrohiša,

vam ŽELIMO  obilo osebnega zadovoljstva ter zdravja v letu 2020

Kontakt: 090 3047

[widgetkit id=29]

[widgetkit id=84]

komentarji