TAROT KARTA: Sedmica novcev

Pomen tarot karte Sedmica novcev in kaj svetuje

SPLOŠNO: Sedmica Novcev vam bo pokazala situacijo, ko se boste morali odločiti. Ne vztrajajte predolgo v situaciji, ki vas izčrpava, temveč zgrabite nove priložnosti, ki vam bodo prišle na pot. Sprejeti boste morali odločitev kako naprej, rezultat pa bo odvisen od tega, koliko ste v preteklosti opravili dobrega dela, da bi uresničili vaše želje. Zaupajte in odpočijte si, naredili ste najboljše kolikor ste lahko. Sedaj bo potrebno počakati, da čas naredi svoje.

LJUBEZEN: V kolikor čutite, da nekaj v vašem odnosu s partnerjem ni tako, kot ste upali, da bo, ugotovite, kaj lahko prihodnjič storite drugače. Bodite potrpežljivi in počakajte na pravi trenutek, preden mu spregovorite o svojih občutkih. Morda vas mučijo neutemeljene skrbi glede vajinega ljubezenskega odnosa, v kolikor čutite, kot da bi vajin odnos obstal na določeni točki, vendar je to zgolj začasno. Sčasoma bo vse dobro, vajini skupni načrti pa se bodo kmalu spet pričeli uresničevati.

KARIERA: Na vašem kariernem in finančnem področju vam ta karta napoveduje obilje, nagrado, denar ali blagostanje. Vaši napori, vaše načrtovanje, vaša iznajdljivost in poglobljeno raziskovanje bodo poplačani, le počakati bo potrebno, da vaše delo obrodi sadove.

ZDRAVJE: Morda ste nekoliko utrujeni in izčrpani zaradi vaših naporov v preteklem obdobju. V kolikor potrebujete čas zase, da okrevate in si obnovite moči, si vzemite premor. Ne izgubite vere, temveč zberite moči in uvedite potrebne spremembe za izboljšanje vašega zdravja.

OSEBNA RAST: Zaupajte, ste na pravi poti, sanje, ki jih želite izpolniti, pa se že uresničujejo, kot rezultat vašega duhovnega dela na sebi. Ostanite še naprej pozitivno naravnani, saj boste tako v svoje življenje pritegnili še več dobrega in pozitivnega.

Potrebujete nasvet ali vpogled v vaše osebne tarot karte?

Sem jasnovidka Lyranna in dovolite mi, da vam svetujem in odkrijem tisto, kar želite izvedeti.

Pokličite me na telefon 090 75 76

komentarji