Angelski tarot KRALJ VODE

Kralj Vode vas nagovarja, da odprete srce in pokažete sočutje ljudem okoli sebe.

Njegovo srce je zlato in deluje po načelih najplemenitejše integritete. Vzpodbuja vas, da vzpostavite močan stik s svojimi občutki in zaživite v skladu z visokimi moralnimi merili.

Morda ste po naravi svetovalec, ki posluša ljudi in jim nudi tolažeče, prijazne besede in misli, ki jih črpate iz lastnih izkušenj. Odprite svoj um tudi zamislim drugih in sprejemajte tiste, ki so drugačni kot vi. Morda boste začutili, da bi svoj čas ali denar namenili ljudem v stiski.

Morda polepšate nekomu dan že s prijazno in iskreno besedo. Kralj Vode vas bo tudi energijsko podprl pri vaših novih zamislih in vašem ustvarjalnem razmišljanju.

Prav tako vas bo Kralj Vode nežno vodil, da boste sposobni videti globljo resnico in pomen vsake situacije v vašem življenju. Z njegovo pomočjo boste prišli v stik z lastno intuicijo, preko katere vam bo ponudil popolno rešitev težav, ki izvira iz modrosti srca. Učil vas bo popolnega zaupanja in predanosti ter prebudil v vas samozaupanje in željo, da bi zaživeli svoje lastne visoke moralne vrednote preko vaše srčnosti.

Angelsko število in vibracija Kralja Vode je število 5. Vibracija števila 5 vam napoveduje velike spremembe v vašem življenju, na katere ste tudi čustveno pripravljeni. Zaupajte, da vam bo na voljo vsa nebeška podpora in vodstvo, ki ga boste potrebovali pri uresničevanju sprememb na vaši življenjski poti.

Opise Angelskega tarota sem vam pripravila Vedeževalka Lyranna

Za vsa vaša vprašanja, vpogled v vaše karte in razlago, me prosim pokličite na telefon 090 75 76

Vaša, Lyranna

komentarji