Vedeževalka Marija

VEDEŽEVALKA MARIJA

Vedezevalka_Astrohisa_Ula

Kontakt: 090 30 54

Sem vedeževalka Marija, nasmejana in dobrosrčna, z več kot 40 letnimi izkušnjami. Sem mati, obkrožena z ljubeznijo, tako moje družine, kot tudi prijateljev, ki se venomer obračajo name po nasvete. Tukaj sem, da vam prisluhnem in vam razkrijem vašo prihodnost s pomočjo ciganskih in remi kart.

Moto, ki me spremlja v življenju,… V življenju imamo na voljo samo dve poti: Na prvi ni nič težko, na drugi pa nič lahko! Katero pot boste izbrali vi?

Kot vedeževalka sem začela svoje poslanstvo že precej zgodaj, saj je bil občutek, da vem nekaj več vedno vedno v meni. Tako sem skozi svojo mladost začela počasi raziskovati svoje vedeževalske in jasnovidne sposobnosti in jih vedno bolj nadgrajevala.

Dandanes, se ljudje obrnejo name s prošnjo, da jim pomagam, da jim odprem oči še iz drugega zornega kota, da lahko primarno razumejo svojo situacijo in potencialno tudi situacijo partnerja, posla oziroma predmeta samega, zaradi katerega teče pogovor.

Kot vedeževalka, vam bom na ta način skušala najbolje pomagati in vas usmeriti na pot vaše osebne zmage, kjer boste ne samo zmagoslavni, tudi vedeli boste nekaj več.

Želim vam obilico osebne sreče in uspehov ter spoštljive odnose tako s partnerjem, družino, sodelavci, prijatelji,…

Na svetu nismo sami, potrebno je sklepati kompromise in sodelovati, saj je to edino vodilo osebnega in splošnega uspeha.

Srečno vam želim,

Vedeževalka Marija

Telefon 090 30 54