Število življenjske poti 4

Splošen opis: To število predstavlja temelje trdega dela in upoštevanja življenjskih pravil. Narava tega števila je hladna, intelektualna in počasnejša, zato je njen vir energije dober za organizacijo in delo v podjetjih. Število štiri simbolizira tudi pravico, disciplino, skrb za zdravje, finančno stabilnost ter omejitve. Kadar se pojavi v imenu ali rojstnem datumu spodbuja vztrajnost in gospodarnost, v obratnem primeru pa lahko posamezniku prinese neprilagodljivost in izgube.

Uravnotežena energija števila štiri, se izraža kot zanesljivost, neoporečnost, produktivnost, analitičnost, razumnost, previdnost, racionalnost, nepopustljivost ter kultiviranost.

Preveč izražena energija pri številu štiri, se izraža kot ozkosrčnost, neprilagodljivost, grobost, puščobnost, otopela čustvenost, nepopustljivost, ozkoglednost, nerealnost, ter preveč preprosta komunikacija.

Premalo izražena energija števila štiri, se izraža kot neorganiziranost, nepraktičnost, neučinkovitost, raztresenost, nemarnost, neskrbnost, brezvoljnost ter nezainteresiranost.

 

Anka_vedezevanje_numerologija_Astrohisa