Tarot karta: Osmica palic

Pomen tarot karte Osmica palic in kaj svetuje

SPLOŠNO: Imate jasen namen kaj želite doseči v vašem življenju. Vaša rahločutnost se bo združila z vašo notranjo močjo ter z vašo ognjevito dejavnostjo. Nekaj je že v teku in se bo kmalu zgodilo. Čakate na izid, vendar ne boste čakali dolgo. Dogodki, ki so bili sproženi, se sočasno in hitro odvijajo, zato zaupajte, situacija se bo neizogibno že kmalu razpletla.


LJUBEZEN: V vaši intimni povezavi z vašo ljubljeno osebo boste doživeli še dodatno poglobitev vajine ljubezni, med vama pa se bo pletla čudovita komunikacija, ki bo izničila morebitne nesporazume iz vajine preteklosti. Tisto, na kar ste upali, se bo kmalu zgodilo. Pred vama je strastna in vznemirljiva romanca. Nekateri se utegnete tudi zaročiti ali poročiti. Samski boste doživeli nepričakovano in nepozabno srečanje z osebo vaših sanj.


KARIERA: Polni boste pozitivne inspiracije in delovnega zagona. Sprejemati boste morali hitre odločitve, hkrati pa boste tudi hitro napredovali na vašem kariernem področju. Morda boste morali na poslovno pot, da neko zadevo obrnete sebi v korist. Obstaja velika možnost dodatnega zaslužka ali pa boste dobili nepričakovan denar. Ne bojte se pristopiti na nov način k vašim delovnim obveznostim. Vaš poslovni načrt bo kmalu uresničen. Lahko pričakujete novico, ki bo naznanila veliko spremembo na vašem poslovnem področju. Potrebovali boste odločnost, da boste premagali morebitne ovire, pri tem pa bodite osredotočeni na vašo dolgoročno karierno prihodnost.


ZDRAVJE: Prekipevali boste od življenjske energije, optimizma ter hitrih akcij. Vaše zdravstveno stanje in počutje se bo nenadoma izboljšalo. Pred vami je obdobje dobrega zdravja in vitalnosti.


OSEBNA RAST: Zelo boste učinkoviti in hitri v svojem razmišljanju, pri čemer boste tudi zelo ustvarjalni. Nenadoma boste ugledali pot, ki vas bo popeljala preko ovir. Pripravljeni ste na dejanja in uresničitev vaših ciljev je takorekoč že na vašem dosegu. Doživljali boste velik dotok pozitivne energije. Zdaj ni čas, da bi se obotavljali, raje izkoristite to na novo odkrito energijo, da vas ponese k uresničitvi vaših želja.

Potrebujete nasvet ali vpogled v vaše osebne tarot karte?

Sem jasnovidka Lyranna in dovolite mi, da vam svetujem in odkrijem tisto, kar želite izvedeti.

Pokličite me na telefon 090 75 76

komentarji