TEDENSKI HOROSKOP ZA VSA ASTROLOŠKA ZNAMENJA

Pred nami je ambiciozen teden, ki nam obljublja možnost doseganja ciljev na vseh področjih. Planeti so nam v zadnjem času nekoliko ponagajali, sedaj pa se že počasi vračajo na svoja stalna mesta, kar pomeni, da bomo tudi mi lahko nekoliko lažje zadihali in začeli graditi naprej svoje pretekle zastavljene cilje.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

SMS_vedezevanje_FB_1

Tedenski horoskop oven

horoskop_oven

Ta teden boste opozorili nase, saj premišljujete o nečem kar je del vaših ambicioznih načrtov. Ljubljena oseba in sorodniki pa pogrešajo več vašega razumevanja in skupnega kramljanja. Prepustite se nežnim strastem ljubljene osebe ob vikendu in oba bosta polna nove energije. Previdnost pri nedogovorjenih projektih ne bo odveč.

Tedenski horoskop bik

horoskop_bik

Dovolite si biti v prvih dneh tedna, bolj sproščeni in bolj igrivi, saj se vam bliža simpatija neke osebe. Sproščena čustva bodo vaša energija skozi ves čas, poleg tega boste manj konfliktni. Žareli boste v polnem čaru, saj se bodo ljudje okoli vas težko upirali vaši prijetni naravi. Tudi finančni tok bo bolje stekel.

Tedenski horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

V prvi polovici tedna boste kljub energijam planetov na čustvenem področju odvrgli masko in se pokazali v energični podobi, kar bo sprožilo pozitivne odzive. Pojavile se vam bodo situacije, kjer boste deležni komplimentov, vendar ni dobro, da bi vas preveč zanesli. S finančnimi zadevami ob koncu tedna ne boste najbolj zadovoljni.

Tedenski horoskop rak

horoskop_rak

V prvih dneh tedna boste izžarevali negativno energijo, ki bi vas lahko pripeljala v neprijetno situacijo. Preveč se nagibate k skrajnostim, zato ne najdete svojega miru, zato previdneje z zdravjem. Ob koncu tedna vam bo primanjkovalo časa za vse zanimive načrte in posebna srečanja. V ljubezni pa se malo bolj potrudite in bosta oba zadovoljna.

Tedenski horoskop lev

horoskop_lev

Vse bo potekalo pozitivno, če boste že v začetku tedna storili kaj več glede nekega odnosa. Tudi z denarjem boste imeli več sreče ob koncu tedna. Spoznali boste, kako lahko svoje pomanjkljivosti spremenite v svoje prednosti in ker boste z nogami trdno na tleh boste bolj pripravljeni na nove izzive.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Tedenski horoskop devica

horoskop_devica

Delo bo v drugi polovici tedna potekalo bolj napredno in brez zapletov, zato bodo tudi finančni rezultati temu primerni. Sonce v znamenju tehtnice bo proti koncu tedna poskrbelo, da boste bolj samozavestni, odločni in bolj pogumni za nove izzive. Zato se lahko preko vikenda tudi bolj sprostite z vam drago osebo.

Tedenski horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

Pred vami so nova ljubezenska doživetja, več čustvenega posluha in več sinergije med vama z vašo ljubljeno osebo v tem tednu. V kolikor bi se na področju financ karkoli zatikalo, boste takoj razrešili težave, nejasnosti ali dvome. Polni energije boste tudi ob koncu tedna blesteli v krogu domačih in prijateljev.

SMS_vedezevanje_FB_1

Tedenski horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

V kolikor boste neprevidni z besedami v krogu domačih in prijateljev, se lahko znajdete v rahli konfliktni situaciji, ki bi vam dolgoročno lahko škodila. Zato se raje predhodno posvetujte z osebo, ki ji v celoti zaupate. V ljubezni brez pogovorov in kompromisov v tem tednu ne bo šlo najbolje, zato se potrudite saj lepa beseda, lepo mesto najde.

Tedenski horoskop strelec

horoskop_strelec

Ne ukvarjajte se v prvi polovici tedna toliko z nepomembnimi zadevami in tudi z delom ne pretiravajte, saj boste potrebovali nekaj več energije ob koncu tedna. V tem tednu ne boste preveč razpoloženi za druženja, saj vam neka zadeva ne da miru. Vendar jo lahko rešite prej, kot si mislite, le bolj se osredotočite nanjo.

Tedenski horoskop kozorog

horoskop_kozorog

V prvih polovici tedna, se boste obrnili za nasvet h nekomu v službi, ki mu res zaupate in prav boste storili. Takoj se boste počutili bolje in ponovno boste imeli delovni zagon, ki ga boste v tem tednu potrebovali. Pri financah bodite bolj previdni, predvsem pri večjih nakupih. Ob koncu vikenda pa boste bolj pripravljeni na ljubezen.

Tedenski horoskop vodnar

horoskop_vodnar

Ta teden ni primeren za črnogledost, saj lahko z optimizmom in dobro voljo pridete veliko dlje. Pri poslovnih zadevah vas bo ščitil vpliv neke poslovne osebe, ki je vredna zaupanja. Ponosni boste nase saj vam bo uspelo rešiti veliko stvari. Zato si ob koncu tedna vzemite nekaj časa za romantiko in sprostitev.

Tedenski horoskop ribi

horoskop_ribi

V tem tednu bo marsikaj v vaših rokah, zato se nikar ne sprenevedajte, bodite raje odkriti, komunikativni in vse se vam bo povrnilo z dobrim, celo v odnosih s tistimi, ki razmišljajo drugače. Odprle se vam bodo nove poti in priložnosti. V ljubezni pa se morate sami odločiti, kaj si resnično želi vaše srce in strmeti za tem.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji