KAKO PRIVABITI ANGELE V SVOJO BLIŽINO IN V SVOJE DOMOVE

Angeli in nadangeli so čudovita bitja svetlobe, ki ljudem ljubeče pomagajo pri izpolnjevanju njihove življenjske poti.

Ko ljudje odprejo svoje srce angelom, pogosto začnejo dobivati različna sporočila ali znake, ki kažejo na njihovo prisotnost v naši bližini. Nekateri ljudje najdejo kovance, nekateri perje, nekateri vidijo angele v oblakih, v pticah, metuljih ali pa vohajo prijeten vonj cvetlic…

Odprite svoje srce in pustite angelom, da vas vodijo, da vam pokažejo vašo resnično, brezpogojno ljubezen, da občutite vso svojo notranjo lepoto.

Angeli imajo radi svetlobo, torej svetle prostore s sončnimi žarki obsijane. Prav tako imajo radi nežne, sveže vonje cvetlic, eteričnih olj in palčk, kristale, svetleče kamne ob katerih se lomi svetloba ali pa se celo okoli njih pojavlja mavrična barvitost in ogledala od katerih se odbija svetloba. Ravno tako imajo radi tudi zvok, naprimer zvončke, kovinske palice, obeske, ki s pomočjo nežnega vetra nežno zvonijo ali zvončkljajo.

Angeli tudi radi poslušajo nežno petje ali klasično glasbo. Zelo radi imajo, da mislite na njih, da sproščeno sedite na travniku, ob vodi, ob gozdu ali pod hribom ter jim zaupate.

Ko je človek sproščen, iskren in dobronameren, so tudi angeli zadovoljni. Takrat vedo, da je še ena duša rešena hudega ali hudobnega in namesto tega v srcu krepi notranjo lepoto in taka duša je odprta tako za angele, kot za sočloveka.

Če angela ne vidite še ne pomeni, da ni v vaši bližini. Namreč, najpogosteje ljudje niso dovolj pozorni na znake, ki jih angeli puščajo, da bi opozorili na svojo prisotnost. Zato jim odprite vrata svojega doma, svojega srca in z radostjo se bodo odzvali vašemu vabilu.

Zaupajte angelom in pustili vam bodo sporočilo ali znak, da so z vami. Takrat se bo v vašem srcu prebudila neskončna ljubezen in ponovno boste začutili vso svojo energijo s katero boste lažje nadaljevali svojo pot, ki je še pred vami.

Za vas pripravila numerologinja Anka

Preberite še:

Angelska numerologija in sporočila

Angelska znamenja in sporočila

Angelski pomladni šepet

komentarji