TEDENSKI HOROSKOP ASTROHIŠE ZA VSA ASTROLOŠKA ZNAMENJA

Nov teden in nova numerološko astrološka napoved za vse. Pretekli teden je bil ugoden za praktično vse dejavnosti, saj ste si lahko končno nekoliko oddahnili od preteklega dogajanja, ki je bilo za nekatere kar burno.

V tednu pred nami se nam tako obeta miren čas, ki bo ravno tako ugoden, da bomo lahko nadaljevali z začetim. Partnerski odnosi bodo kar cveteli, če ne boste ravno iskali dlake v senu. Enako se nam obeta na poslovnem področju, ki je delno v fazi dopustov, zato je idealen čas, da se dodatno pripravite na prihajajočo sezono in dodelate malenkosti, da bo vse popolno.

Naj vam ostanek julija posreže s samim dobrim, zato se ne obremenjujte z malenkostmi, ki se nam pojavljajo v vsakdanjem življenju. Bistvo življenja je namreč zdravje in to, da smo obkroženi z ljudmi, ki so nam vse in katerim mi pomenimo vse.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

SMS_vedezevanje_FB_1

Tedenski horoskop oven

horoskop_oven


Pozitivni koraki se vam le obrestujejo, ker ste v pravem trenutku naredili pravi korak in dosegli nekaj poslovno pomembnega. Zato boste ponosni, saj vam bo uspelo več, kot ste upali in pričakovali, energija pa bo tudi pozitivna. V življenju se vam vedno obrestuje, če ne poskusite nekaj na prvi moment, temveč preudarno počakate. V ljubezni boste napredovali počasi a sigurno.

Tedenski horoskop bik

horoskop_bik

Finančno se bodo stvari v prvih dneh tedna izboljšale, če se boste le preudarno pogovarjali z določeno osebo. Namreč včasih je potrebno ponos zatajiti ter pristopiti k stvari bolj razumsko. Bodite bolj odprti za novitete ali poslovne spremembe, ki vam lahko prinesejo tudi pozitivne rezultate. V ljubezni bodite bolj sproščeni.

Tedenski horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

V ljubezni bo v prvih dneh tedna vladalo zatišje, zato se raje zamotite s kakšno drugo zadevo, ki vam prinaša dolgoročne koristi. Premislite glede odnosa z ljubljeno osebo, saj ste včasih preveč samosvoji kar ni dobro za nobenega od vaju. Na delovnem področju pa se bolj odprite za nove smernice, ki prihajajo in jih boste tudi sami morali sprejeti.

Tedenski horoskop rak

horoskop_rak

Kljub naveličanosti nekaterih prijateljev boste ohranili pozitivnost in jo prenesli tudi na druge v tem tednu. Ne zatiskajte si oči pred resnico, tako le odlašate s tistim, kar bi morali že rešiti. Tokrat se bo vseeno delovno dobro izteklo, toda le v primeru, če storite sami pravi korak. Na čustvenem in prijateljskem področju bodite bolj odprti, se bo obrestovalo.

Tedenski horoskop lev

horoskop_lev

Imate pravo taktiko, boljše se boste počutili, ko si boste že v prvi polovici tedna vzeli več prostega časa zase in za sprostitev. Pokažite več čustev, saj ljubljena oseba komaj čaka na vaš znak. Pustite sedaj obveznosti, ki vas bremenijo, da bi živeli sproščeno. Prisluhnite sebi, svojim željam in najdite način, da izrazite svoje misli.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Tedenski horoskop devica

horoskop_devica

V tem tednu vas bodo planeti usmerjali k bolj zanimivim premikom v vašem delovnem okolju in počutili se boste ponovno polni zagona. Zato se lahko bolj posvetite denarju in sestavljanju novih ciljev, saj imate svoje želje, ki jih bo potrebno realizirati. V domačem okolju se boste znali tokrat bolj prilagoditi in celo uživati.

Tedenski horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

Zaradi nakopičenega dela se boste v prvih dneh tedna nekoliko zamislili in ugotovili, da vsega na enkrat žal ne zmorete ter, da se je potrebno projektov lotiti bolj sistematično. Zaradi slednjega boste v tem tednu imeli manj časa za prijatelje in sorodnike, le za ljubljeno osebo boste vseeno pripravljeni na več.

SMS_vedezevanje_FB_1

Tedenski horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

V tem tednu bodo za vas najpomembnejši domači in prijateljski odnosi, saj boste delali na spremembah v boljši komunikaciji in izražanju čustev. Na vrsti bo nekaj pri čemer ste iznajdljivi in kar vam prinaša nove smernice v odnosih na sploh, zato vam bo uspelo. Na delovnem področju pa ne bo večjih sprememb zato ostanite trdno na tleh.

Tedenski horoskop strelec

horoskop_strelec

V prvih dneh tedna boste razigrani in polni zanimivih predlogov, kar vas bo vodilo k združevanju prijetnega s koristnim. V vaši okolici se bodo spraševali, kaj lepega se vam dogaja, da ste tako sproščeni. Pa vendar bo potrebno več racionalnosti pri vaših denarnih zadevah, da bo vse teklo bolj gladko.

Tedenski horoskop kozorog

horoskop_kozorog

V tem tednu boste končno spoznali, da so razlike med vama s partnerjem nekaj pozitivnega in počutili se boste mnogo bolj zadovoljni. Sveža energija vas čaka v prijateljstvu in znašli se boste v bolj družabnih odnosih, ki vam kasneje lahko prinesejo tudi pozitivne spremembe. Počutili se boste osvobojeno.

Tedenski horoskop vodnar

horoskop_vodnar

V tem tednu se boste počutili odlično in polni nove energije za vaše delovne in zasebne projekte. Zato boste lahko videli, da nimate večjih težav, če si jih sami ne postavite ter, da je vse tako kot mora biti. Življenje v tem tednu se vam bo končno umirilo in počutili se boste ponovno, kot prerojeni in ljubljeni.

Tedenski horoskop ribi

horoskop_ribi

Vaša energična narava tokrat ne bo pogodu okolici, ki bo umirjena in zadržana v vašem delovnem okolju. Zato bodite manj direktni in bolj diplomatski, s takim načinom boste več dosegli. V ljubezni bo ta teden bolj zatišje, zato se raje zamislite kaj boste storili v tej smeri. Namreč bolj se morate odpreti ljubljeni osebi, saj le ta pogosto ne ve pri čem je.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji