KOLIKO DENARJA IMATE JE ODVISNO OD VAŠEGA IMENA

V naravi in življenju je vse matematično izračunljivo, zato se numerologija praktično ukvarja z življenjsko matematiko in nam tako omogoča razlago matematičnih verjetnosti in izračunov, da le te lahko projeciramo v naša življenja in si lažje razlagamo kdo ali kaj sploh smo in kakšna je naša življenjska pot.

Numerologija se posveča številom in črkam s katerimi je prepleteno vesolje in življenje na zemlji. Ker je v naravi vse izračunljivo ima tudi vsako število svojo vibracijo, ki nam razodene skrivnosti, zaplete in rešitve našega bivanja na zemlji.

Tokrat sem vam pripravila izračun skozi črke, ki tvorijo vaše ime in le to bomo proecirali na to, kaj pomeni naše/vaše ime za vaše osebne finance.

Ponovimo tabelo črk in števil za lažje razumevanje:

  • 1 = A,I,J
  • 2 = B,K,R
  • 3 = C,G,L,Š
  • 4 = D,M
  • 5 = N
  • 6 = S,U,V
  • 7 = O,Z,Ž
  • 8 = V,H,P
  • 9 = Ć,E,T

Izračun lastnega imena oz. imena osebe dobimo tako, da zapišemo svoje rojstno ime in pripadajoča števila črk. Vsa števila seštejemo na vsoto enomestnega števila ter preberemo razlago, ki se nahaja spodaj.

Na primer: MANJA = 4 + 1 + 5 + 1 + 1 = 12 = 1 + 2 = 3, upoštevamo razlago pod številom 3, v navedenem primeru.

Število 1: Številko simbolizira napredek in željo k temu, da je prva v vsemu. Torej delo in trud, da uspete je odvisno pred vsem od vas in vašega truda. Vendar vas bolj zanima delo samo, kot zaslužek zato boste težko postali bogatejši. Malo posluha ali prilagodljivosti vam ne bi škodilo, prej koristilo.

Število 2: Število dve simbolizira, da imate ob sebi partnerja, ki vam pomaga priti do finančnih sredstev. Lahko vas partner celo vzdržuje, zaposluje, ali pa vam zagotavlja pogoje, da bi uspeli realizirati svoje potenciale. Najhitreje boste pridobili bogastvo tako, da gre za dediščino ali pa tako, da ustanovite lastno podjetje. Vseeno bodite bolj samostojni in vse se vam bo v življenju bolje odvijalo.

Število 3: Seveda imate najbolj radi denar, čeprav do njega težje pridete, a če vam uspe združiti posel s svojo potrebo po zabavi, vam zagotovo ne bo manjkalo denarja. Zatorej je glavna značilnost števila tri, da kreativnost, duhovnost in pripravljenost na delo združuje in pridobiva. Torej, če imate srečo lahko zadenete tudi na igrah na srečo.

Število 4: Za vse dosežke se morate močno potruditi, se odrekati zabavi in naporno delati, da bi dosegli kar želite. Zaradi bolje plačanih poslov pogosto zavračate dela, ki jih imate radi, vendar pa se ne zavedate, da vam to samo škoduje. Število štiri simbolizira napor zaradi katerega lahko obogatite. Torej je od vas odvisno koliko ste pripravljeni garati in obogateti.

SMS_vedezevanje_FB_1

Število 5: Po naravi ste bolj ležerne narave, a vseeno delovni in prilagodljivi ter imate dobro intuicijo, največji zaslužek pa vas čaka na nepredvidljivih mestih. Niste preveč zapravljivi oziroma, kjer drugi zapravljajo, vi ohranjate ali plemenitite svoj denar. Zaradi vaše pripravljenosti opravljati vsa mogoča dela, tako nikoli ne boste siromašni. Vendar se izogibajte raznih podtikanj in zamer.

Število 6: Ob sebi potrebujete enako misleče ljudi, s katerimi se lahko povežete, da bi dosegli večji uspeh. Seveda ga lahko dosežete tudi skozi družinski posel, če imate sorodnike za vaš posluh in ideje. Za vas je značilno, da dajete več, kot imate, zato bodite bolj previdni pri vsemu v življenju. Če se ne uspete zaposliti v neki povezani skupnosti, znate biti bolj brez denarja, kot z denarjem.

Število 7: Ste oseba, ki vam uspeva najti najbolj racionalno pot za uresničenje svojih potencialov. Vsekakor znate delati in iztržiti tudi na tujih idejah.. Pripravljeni ste žrtvovati denar za to, da bi se ukvarjali z delom, ki ga imate radi in v katerega verjamete, če tudi ni vaša osebna ideja. Vendar vam je usoda namenila, da se znajdete tudi sami in tako boste bolje denarno priskrbljeni.

Število 8: Za vas je najbolj pomembno, da ste za svoje delo dobro plačani ali drugače nagrajeni. Nikdar ničesar ne delate volontersko, saj vas posli, pri katerih ni zaslužka, ne zanimajo preveč. Ne samo, da ste sposobni zaslužiti denar, temveč ste ga sposobni tudi podvojiti, kar pomeni, da ga znate odlično vložiti. Vendar vseeno previdnost pri neznanih osebah ne bo odveč.

Število 9: To število stremi za posli, ki vam bodo prinesli hiter, lahek in večji zaslužek, pa vendar ni vedno tako. Žal ste preveč nestrpni, zato vam dostikrat ne uspe dočakati dobrega zaslužka. V kolikor bi osebe tega števila znale uporabljati več strpnosti, bi bile bogatejše v življenju, tako pri financah, kot tudi na splošno.

V življenju ni bogat tisti, ki ima veliko materialnih dobrin temveč tisti, ki
ima veliko srce, saj le tega nese s seboj na oni svet.

Če bi radi o svojem imenu izvedeli več, oziroma o imenu vašega partnerja, simpatije ali nekoga biližnjega, me kontaktirajte na telefon 090 30 47

Za vas pripravila
numerologinja Anka

Telefon 090 30 47

komentarji