JULIJSKI HOROSKOP IN MEDITACIJA ZA NAŠE BATERIJE

Julijski horoskop Astrohiše. Zajel nas je že pravi dopustiniški pridih, ki nas kar vleče na morje in v naravo, nekam, kjer bomo doživeli tisto, po čemur hrepenimo; bodisi mir, bodisi žur,… za vsakega se bo našlo vse. Čeprav je letošnje poletje nekoliko “omejeno” z gibanjem, naj nas to ne ustavi pri doživljanju drugačnega načina dopustovanja.

Zajemite te dni v letu na način, da boste imeli lepe spomine na dopust, saj je to neke vrste hrana za naše baterije, ki jih trošimo celo leto. Zato je dobro, da bi si večkrat vzeli nekoliko časa zase, da te naše baterije napolnimo večkrat, saj jih naše telo in naš um potrebuje.

To lahko storite tudi tako, da si dnevno vzamete nekaj časa zase in v miru meditirate. Pa ne reči, da ne znate meditirati in ne se meditacije ustrašiti.

To storite tako, da si poiščete svoj miren kotiček, lahko kjerkoli, doma, zunaj na vrtu, v bližnjem gozdu… kjer se udobno namestite, lahko sede ali leže. Zaprite oči in umirjeno dihajte. Med tem početjem, ne razmišljajte na nič drugega, kot na dihanje,… globok udih na nos, in počasen izdih na usta,…

Ponovite,… globok udih na nos in počasen izdih na usta,…

Opazili boste mir in sproščenje. To je zelo enostavna vaja meditacije, ki vam bo napolnila dnevne baterije. Poizkusite je izvajati večkrat, dnevno, nekajkrat tedensko,… skratka, predvsem si vzemite čas zase in najdite svoj mir, ki vam bo pomagal, da boste “polnili” svoje baterije.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

SMS_vedezevanje_FB_1

Tedenski horoskop oven

horoskop_oven


Na začetku tedna boste malo slabe volje zaradi nekega poslovnega dogovora, ki se ne bo realiziral v predvidenem času, a na koncu boste vseeno zadovoljni. Zato o tem ni vredno predolgo razmišljati ter si kvariti tedna, ki je že tako pogosto prekratek. Bodite bolj sproščeni in vse ostalo se vam bo odvijalo v želeni smeri.

Tedenski horoskop bik

horoskop_bik

V vas se bodo v tem tednu odvijale preobrazbe v razmišljanju, saj boste spoznali, da večkrat vztrajate tam, kjer je to najmanj potrebno. S tem pa sočasno izgubljate nove delovne priložnosti kakor tudi opcije dodatnega zaslužka. Prav tako ne izgubljajte nepotrebnega časa v ljubezni ter se raje prepustite svojim čustvom.

Tedenski horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

Dobre energije bodo v tem tednu dvignile vašo glavo pokonci. Veselili se boste novega delovnega uspeha. Morda to ne bo prineslo velikega materialnega zadoščenja, a bolj boste zadovoljni, da ste si okrepili svojo samozavest in se izkazali s svojo ustvarjalnostjo. Pri tem pa ne pozabite najpomembnejšega odnosa do ljubljene osebe.

Tedenski horoskop rak

horoskop_rak

Že v začetku tedna boste dobre volje in našli boste sto izgovorov, da bi lahko uživali v življenju. Ljubezen bo v zraku in dobro se boste počutili tako s svojim partnerjem kot z ljudmi, ki vas obkrožajo. Nekoliko pustolovščine bi si zaželeli proti koncu tedna in tako boste pristali v veseli in prijetni družbi.

Tedenski horoskop lev

horoskop_lev

Že v prvih dneh tega tedna boste v sebi začutili pomembno preobrazbo in zavedali se boste, da je čas za sprostitev. Tudi če vas delo preganja in imate materialne težave, se morate odločiti, da nekaj storite zase. Ne pričakujte rezultatov, če sami ne boste dovolj zbrani. S svojo spremembo čez vikend boste ponovno aktivirali svojo dinamično in ustvarjalno energijo, ki vam bo zelo koristila.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Tedenski horoskop devica

horoskop_devica

Osvobodili se boste negativnih vzorcev, ki so vas spremljali v zadnjem času, zato boste čutili v sebi razcvet in olajšanje. Morda boste odšli na izlet, saj vam bo vikend omogočil tako možnost. S slednjim boste razveselili tudi sebi najdražjo osebo, ki si je tega potihoma želela že nekaj časa zato bo prijetno presenečena.

Tedenski horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

V začetku tega tedna boste malo nervozni in nestrpni, saj vam nek delovni projekt zna ponagajati in ga zato ne boste mogli realizirati v predvidenem roku. Vendar se bo kasneje pokazalo, da to niti ni bilo slabo, saj ga boste lahko med tem še izboljšali. Ob koncu tedna pa vas zna prijetno presenetiti vaša ljubljena oseba.

SMS_vedezevanje_FB_1

Tedenski horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

V ta teden boste stopili navdušeni in osvobojeni, ker boste izvedeli za vas pomembno finančno novico. To vas bo ponovno opogumilo za nove delovne plane v domačem okolju. Kreativnost vam bo pomagala, da se boste osvobodili blokad in čutili v sebi čudovito ravnovesje. Tudi na čustvenem področju se vam obetajo lepe energije.

Tedenski horoskop strelec

horoskop_strelec

Ker določenih zadev še niste razčistili, bodo prvi dnevi tedna bolj pesimistični. Še vedno boste pogosto nezbrani in težje se boste sprostili. Namreč nečesa se predolgo oklepate, čeprav vam razum sporoča, da to ni dobro. Zato storite nov korak k novim smernicam, ki vam bodo prinesle pozitivne spremembe in veselje.

Tedenski horoskop kozorog

horoskop_kozorog

V tem tednu boste veliko razmišljali o pomembnih in osebnih zadevah. Bolj kot boste razmišljali, bolj boste postajali nemirni. Preusmerite raje to energijo v ustvarjanje, ki vam bo povrnilo samozavest. Ob koncu tedna pa boste ugotovili, da ste našli pravo rešitev za boljše čustvene in družinske odnose.

Tedenski horoskop vodnar

horoskop_vodnar

V prvih dneh tedna se bodo uredile zapletene razmere, ki bodo omogočile, da se bodo vaše finančne obveznosti uskladile. Čutili boste zadovoljstvo, ki pa ne bo dolgo trajalo, saj bo vaše delo zmotilo manjše ljubezensko hrepenenje. Zato si boste ob vikendu želeli družbe v dvoje in več nežnosti ter sprostitve.

Tedenski horoskop ribi

horoskop_ribi

V tem tednu boste hrepeneli po spremembah, vendar vas bo nekoliko zaviralo delo in ostale obveznosti. Vendar ne pretiravajte z obveznostmi, da vam ne ponagaja zdravje. Veliko boste načrtovali in tudi uresničili preko vikenda. Morda je čas, da se usmerite k intenzivnim spremembam, ki se dotikajo tudi vaše srčne osebe.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji