AVGUSTOVSKI HOROSKOP

Avgust je ze tu in z njim nov sveži tedenski horoskop. Kaj nam prinaša teden za polno luno?

Spremembe se nam obetajo, saj se vpliv lune manjša in nam omogoča lažje doseganje osebnih in poslovnih ciljev!

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

SMS_vedezevanje_FB_1

Tedenski horoskop oven

horoskop_oven


V tem tednu bi se najraje pogovarjali le o stvareh, ki so manj zahtevne, a žal to ne bo izvedljivo. Saj vedno pride kaj nepričakovanega, predvsem v delovnem okolju kar je potrebno izpeljati. Vendar se boste kljub vsemu znali sprostiti in nasmejati v prijetni družbi. Tudi na čustvenem področju boste dovolj sproščeni.

Tedenski horoskop bik

horoskop_bik

Ta teden boste navdušili določene ljudi, ki vam bodo pripravljeni slediti zaradi vašega prepričljivega poslovnega nastopa. Postopoma pa boste pridobivali zaupanje tudi pri bolj zahtevnih delovnih projektih. Vendar se še vedno težje koncentrirate, zato se vaša energijska odpornost znižuje, bolje poskrbite za sprostitev.

Tedenski horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

Ne boste si uspeli zagotoviti idealnih pogojev za nemoteno delo ali počitek. Vendar boste v tem tednu bolj vztrajni in se ne boste pustili dodatno zmesti. Nato boste navdušeni nad določenimi novostmi in določeni vam bodo zavidali. V ljubezenskih odnosih bo več razumevanja, kar vam bo prineslo zadovoljstvo in harmonijo.

Tedenski horoskop rak

horoskop_rak

Že nekaj časa dobro slutite, kakšna sprememba prihaja v vaše življenje. S pripravami pa kljub temu ne pretiravajte, saj se bo v tem tednu marsikaj razjasnilo. Zato ne jemljite vsega tako resno in usodno, saj se bo vaše počutje spremenilo in prav hitro boste ugotovili, da ste pravzaprav videli strahove, ki jih ni.

Tedenski horoskop lev

horoskop_lev

Ko se nečemu posvečate s srcem, ste preprosto nepremagljivi, zato vas ta teden čaka zanimivo nadaljevanje ljubezenske zgodbe. Popustljivejši boste kot ste sicer, le pri poslih ostanite osredotočeni. Nikakor se ne morete zbrati in uživati v trenutnih priložnostih. Poskrbite tudi za svoje finančne naložbe, da bodo prave.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Tedenski horoskop devica

horoskop_devica

Ta teden bo prišlo do nepričakovanih novosti glede zamisli manjših sprememb v domu, zato se lahko pripravite na določena pogajanja. Vendar ne smete biti preveč popustljivi niti preveč zahtevni, najbolje bi bilo ubrati zlato sredino. Nekdo vas bo podprl in že to bo vir dobrega počutja. Vse lahko obrnete sebi v prid, posebno če so končno na vrsti vprašanja v povezavi z delom.

Tedenski horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

V začetku tega tedna boste malo nervozni in nestrpni, saj vam nek delovni projekt zna ponagajati in ga zato ne boste mogli realizirati v predvidenem roku. Vendar se bo kasneje pokazalo, da to niti ni bilo slabo, saj ga boste lahko med tem še izboljšali. Ob koncu tedna pa vas zna prijetno presenetiti vaša ljubljena oseba.

SMS_vedezevanje_FB_1

Tedenski horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

Ta teden si vzemite več časa za šport, rekreacijo in sprostitev ter se ne izgovarjajte na pomanjkanje časa, saj vas bo več gibanja vrnilo v ponovno formo. V ljubezenskih odnosih boste končno podjetnejši, bolj optimistični in bolj prilagodljivi kar se vam bo obrestovalo. Prav je, da tudi sami razumete, da niste nezmotljivi.

Tedenski horoskop strelec

horoskop_strelec

Ta teden bo za vas veljal rek, da se počasi daleč pride, sicer pa vam ni všeč, da se morate nenehno komu prilagajati. Čeprav bodo delovne naloge v središču pozornosti, se bo tudi ljubljena oseba vztrajno borila za vašo naklonjenost in pozornost. Zato si vzemite več časa za romantiko, ne bo vam škodilo.

Tedenski horoskop kozorog

horoskop_kozorog

V tem tednu si ne boste mogli dopovedovati, da ste se že veliko naučili, ker vas bodo čakali novi delovni izzivi. Šele, ko jih boste osvojili se boste lahko oddahnili in pohvalili, da ste se ponovno nekaj naučili. Verjeti v ljubezen ni tako težko, zato se bolj približajte svoji dragi osebi, ki hrepeni po vaših dotikih.

Tedenski horoskop vodnar

horoskop_vodnar

V tem tednu bodite bolj pazljivi pri koriščenju lastne intuicije na delovnem mestu, da se ne bi preveč zmotili. Nekdo vam je še vedno blizu, načela bosta pomemben pogovor, vendar bo za enkrat ostalo le pri tem. Vse ostalo poteka po ustaljeni shemi, morda celo hitreje, kot ste sploh načrtovali ali pričakovali.

Tedenski horoskop ribi

horoskop_ribi

V tem tednu bodite v delovnem okolju še bolj pazljivi, da se z določeno osebo ne zapletete v neprijeten pogovor, ki bi vam lahko pustil tudi slabe posledice. Spoznali boste, da ste dobili napačen vtis in da so se stvari ne glede na vaš trud obrnile v drugo smer, a le začasno. Zato ne bodite slabe volje, kmalu bo bolje.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji