TEDENSKI HOROSKOP ZA AVGUST

In že smo v drugi polovici meseca avgusta. Ja prav hitro gre to poletje proti jeseni in vpliv tega se že čuti v nas. Tako kot se giblje narava, se gibljejo tudi naša občutja in naše želje.

Vsekakor se poletje še ni poslovilo, zato le s pridom izkoristite vroče dni, navžijte se svežine in topline in obiščite kakšen zanimiv kraj v naši prelepi Sloveniji.

V tem tednu bomo mogoče nekoliko zadržani, česar vpliv je bila pretekla luna, pa vendar se proti koncu tedna obetajo boljši dnevi, ki bodo idealni za izlete, druženja in tudi za ljubezen.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

SMS_vedezevanje_FB_1

Tedenski horoskop oven

horoskop_oven


Prvi dnevi v tednu bodo naporni, saj boste na poslovnem ali delovnem področju v zaostanku. Potrebno bo zavihati rokave in se osredotočiti na delo. Primanjkovalo vam bo časa, da bi rešili situacijo, ki vas bo malo zaustavila pred napredovanjem. Druga polovica tedna vam bo veliko bolj naklonjena in zagotovo boste bolj sproščeni, predvsem čez vikend.

Tedenski horoskop bik

horoskop_bik

Včasih ste preveč prepričani, da imate vedno prav in s tem odganjate ljudi stran od sebe. Ta teden se ne spuščajte v konflikte, raje se situaciji prilagodite in boste tudi sami imeli več od slednjega. Na čustvenem področju se boste morali z določeno osebo pogovoriti in tudi sami malo popustiti, da bodo odnosi spet funkcionirali. V ljubezni pa izkoristite prosti čas.

Tedenski horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

Vaše nežne energije bodo v prvih dneh tedna opažene s strani ljubljene osebe, kar vas bo ponovno poneslo na oblake ljubezni in imeli boste občutek, da se tokrat vse vrti okoli vas. tisto kar si želite in kar vam pripada. Zato si le vzemite več časa zase in ljubljeno osebo ter uživajta. Projekte na delovnem področju vam bo vseeno uspelo izpeljati pravočasno.

Tedenski horoskop rak

horoskop_rak

Če bi se začeli manj ozirati na okolico in bi se bolj posvetili sami sebi, bi veliko lažje zadihali in tudi več dosegli sebi v prid. Ta teden boste imeli občutek, da ste nekako razdvojeni a bi bilo bolje, ko bi sebi bolj verjeli. Da dobite odgovore na svoja vprašanja, bo potrebnega nekaj več truda, ki pa se vam bo dolgoročno kmalu obrestoval, zato se imejte radi.

Tedenski horoskop lev

horoskop_lev

Bolj boste bežali pred težavami, težje jih boste rešili, predvsem v tem tednu. Vse to pa lahko preprečite, če boste ohranili svojo samozavest in se o zadevah odkrito pogovorili. S partnerjem se bosta čez vikend veselila skupnih trenutkov in načrtovala proste dneve, ki bi vam zelo koristili ter bi si tako nabrali novih moči. Včasih se je dobro tudi razvajati.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Tedenski horoskop devica

horoskop_devica

V tem tednu boste imeli poudarek na čustvenem življenju. Nikar ne bodite presenečeni, če vam bo ljubljena oseba predlagala malo spremembe, ki bi v vajin odnos prinesla samo popestritev in obojestransko zadovoljstvo. Zato poslušajte do konca in se šele zatem odločite obema v prid. Na delovnem področju pa ne bo bistvenih sprememb v teh dneh.

Tedenski horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

Labilnost, ki ste je bili deležni v zadnjem obdobju, se bo v tem tednu popolnoma umaknila stran od vas. Na zadeve boste začeli gledati v drugačni bolj pozitivni sliki, pri tem pa vam bo veliko pomoč tudi vam draga oseba. Družinsko in prijateljsko okolje vam bo preko vikenda pisano na kožo, saj se boste tam počutili varno, zaželeno in predvsem udobno.

SMS_vedezevanje_FB_1

Tedenski horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

V tem tednu lahko z dobro voljo in trudom marsikaj dosežete kar se vam bo poznalo v dobrem smislu tudi v domu. Torej veselo na delo in kakšna dobra ideja, vam bodo zagotovo prinesli želene rezultate. V ljubezni pa se lahko za ljubljeno osebo čez vikend bolj potrudite in bosta oba bolj zadovoljna. Zatorej kakšen izlet, kopanje ali kaj drugega ne bi škodilo.

Tedenski horoskop strelec

horoskop_strelec

Prvi dnevi v tednu bodo za vas preizkušnja, še posebej na čustvenem področju, kjer se bodo pojavljale ovire, ki bodo preprečevale direktno komunikacijo. Ostanite naklonjeni osebi, za katero ste se odločili in nikar ne padajte na besede nekoga, ki vas bo skušal le zavesti. Druga polovica tedna pa prinaša boljše energije in več sigurnosti tudi v delovnem okolju.

Tedenski horoskop kozorog

horoskop_kozorog

Če boste v tem tednu samo razmišljali, kaj bi bilo za vas dobro in kaj ne, se boste težje pomaknili naprej. Zato bo potrebno na poslovno področju stisniti več iz sebe, da se boste hitreje premaknili naprej. Na čustvenem področju pa bo prisotna nežnost preko vikenda in z ljubljeno osebo boste uživali, kot že nekaj časa niste tako. Zato ji lahko pripravite malo presenečenje.

Tedenski horoskop vodnar

horoskop_vodnar

Vaše ljubezensko življenje v tem tednu ne bo za vas idealno, saj boste od ljubljene osebe pričakovali več. Pa vendar bi bilo dobro, da se kdaj vprašate, če morda včasih niste v ljubezni prezahtevni. V delovnem okolju ne bo bistvenih sprememb. Za nove projekte pa se boste morali tudi sami bolj potruditi, saj sama želja ne bo dovolj. Privoščite si tudi kaj oddiha.

Tedenski horoskop ribi

horoskop_ribi

Energije, ki jih boste začutili v prvih dneh tedna poskusite nadzorovati, saj vas lahko nekdo s svojimi pripombami skuša razjeziti. Vendar si tega ne dovolite ter mu pokažite, da ste nad njim. Zatem pa bo spremenil svoje mišljenje o vas in sicer v bolj pozitivnega kot ga je imel do sedaj. Bolj zaupajte svoji ljubljeni osebi, saj vas ta ima resnično rada in si želi več od vas.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji