KRVNA SKUPINA POKAŽE KDO STE IN KAKŠNA JE VAŠA LJUBEZEN

Črke in števila v numerologiji razvozlajo vsak pomen ali sporočilo. Zato lahko numerologija na podlagi oznak krvnih skupin razloži tudi pomen ljubezni. Torej vsaka krvna skupina velja za posebno v ljubezni, čustvenem odzivanju in kaj pričakuje od svoje ljubezni. Poglejte svojo ali partnerjevo krvno skupino in zvedeli boste več o vajini ljubezni.

KRVNA SKUPINA 0

Gre za vesele, prijazne, sproščene, družabne in srčne ljudi. So odprte narave, direktni, iskreni in zelo zvesti v ljubezni. Radi imajo dinamiko, inovativnost, presenečenja, delo v timu, če je le slednje v manjšem obsegu in dovolj preprosto ter sproščeno. Ženske si želijo varnost, domačnost, prijetnost in povezanost z domačimi ter ožjimi prijatelji. Moški pa so včasih sanjači zato se jim mora vedno nekaj dogajati ter ne prenesejo daljše rutine. Znajo biti izredno čustveni in zagnani, predvsem kadar si ustvarjajo družino ali kariero.

KRVNA SKUPINA A

So mogoče videti včasih bolj zadržani ali hladni, čeprav so čustveno občutljivi. Znajo biti nežni, pravični, a tudi zahtevni in ne prenesejo laži ali drugih prekrivanj. Znajo se truditi za družino kakor tudi pri svojem delu in najbolj so motivirani, kadar vse poteka brez zapletov ali konfliktov. Ženske so predane domu in delu, vendar svoja prava čustva razkrijejo v celoti šele, ko so prepričane v čustveni odnos s partnerjem. Moški želijo biti pri delu profesionalni, v družinskem krogu pa znajo ceniti partnerico in njene vrline, čeprav tega vedno ne pokažejo.

KRVNA SKUPINA B

So malo posebni in zanimivi ljudje, ki se ne želijo postavljati ali siliti v ospredje. Vedo kaj si želijo, se znajo potruditi, a včasih vseeno premalo vztrajajo pri zadanem cilju. Sicer ne komplicirajo tam kjer to ni potrebno, le prisluhniti jim je potrebno ter razumeti, kaj želijo povedati. Ženske znajo v čustvenem odnosu delovati bolj občutljivo, ker potrebujejo več pozornosti s strani partnerja. Zato morajo v medsebojnih odnosih imeti odprto in tekočo komunikacijo, da ne bi zapadle pod občutke brezvoljnosti. Moški pri vseh odločitvah potrebujejo malo več časa, a svoji izbranki znajo slediti.

KRVNA SKUPINA AB

Gre za ljudi, ki se z lahkoto ujemajo tudi z drugimi krvnimi skupinami. So nekomplicirani, preprosti ter se znajo potruditi na vseh področjih, če le imajo pravi interes. Seveda pa lahko imajo enkrat bolj poudarjeno naravo skupine A in drugič skupine B. S tem ni nič narobe, če se jih v komunikaciji ne sili k nečemu, česar sami ne želijo. Ženske znajo biti dobre mame in ljubeče partnerice, če imajo partnerja, ki jih zna biti dinamičen. Moški pa sledijo svoji partnerici vse dokler bo ljubeča, strastna in preprosta.

KRVNA SKUPINA IN NJIHOVE LJUBEZENSKE STRASTI – KAKO PAŠETE SKUPAJ

Opisala bom le nekaj kombinacij in povezav med različnimi krvnimi skupinami. ZA PODROBNEJŠE OPISE IN NASVETE ME LAHKO KONTAKTIRATE NA TELEFON 090 30 47

Ženska skupina A, moški skupina O, njun čustven odnos bo močno strasten in v intimi se bosta ujela maksimalno. Prav tako se tudi želja po otrocih hitro aktivira. Njun odnos bo še bolj funkcioniral, če ne bosta delovala predvidljivo, naučeno ali preveč rutinirano in odmaknjeno.

Ženska skupina O, moški skupina AB, imata v čustvenem razmerju možnost za najbolj romantično in dolgoročno vezo. Poleg ljubečega odnosa znata ohranjati medsebojno spoštovanje in negovati iskrenost. Njuni različni naravi se lahko odlično dopolnjujeta in se povezujeta.

Ženska skupina A, moški skupina B, gre za skoraj neustavljivo privlačnost, saj se moški v tej kombinaciji težko upira ženski in obratno. Torej sta na intimnem nivoju neustavljiva, le v komunikaciji in ostalem medsebojnem odnosu morata delovati bolj usklajeno ter umirjeno.

Ženska skupina O, moški skupina A, se dopolnjujeta v njunih intimnih željah in potrebah. Sicer imata v njuni komunikaciji lahko premalo posluha drug za drugega. Torej bi si morala iti drug drugemu bolj na proti ter upoštevati medsebojne kompromise in bi bila oba bilj zadovoljna.

Ženska skupina O, moški skupina O, sta oba dovolj samozavestna in ju privlači izgled drug drugega, znata biti odprta, očarljiva in imata željo po urejenem intimnem življenju. Energija drug drugega ju privlači in se ujemata tudi v spolnih fantazijah. Prav tako si lahko ustvarita družino.

Za vas pripravila Numerologinja Anka.

Telefon 090 30 47

komentarji