HOROSKOP ZA ZADNJI TEDEN AVGUSTA

Pred nami je še zadnji avgustovski teden, s tem pa se poletje še ne poslavlja od nas. Čaka nas še kar nekaj prijetnih in toplih tednov, zato bo še čas da izkoristite dopustovanje in si oddahnete ter spočijrte svoj duh in telo, da boste polni energije zajadrali v drugo polovico leta.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

SMS_vedezevanje_FB_1

Tedenski horoskop oven

horoskop_oven


V tem tednu vas čaka nekaj malih, a pomembnih sprememb na vašem delovnem področju. Zato boste malo v zamudi z vsem kar bi radi postorili. Vendar boste vseeno imeli priložnost za povečanje finančnega stanja. Bolj se boste posvetili tudi čustvenemu odnosu, predvsem v drugi polovici tedna.

Tedenski horoskop bik

horoskop_bik

V sredini tedna se vam bo pokazala dobra poslovna priložnost, vendar se boste morali bolj racionalno pogovarjati z določeno osebo. Zato bodite bolj umirjeni in previdnejši pri izboru besed, da ne bi po nepotrebnem zapravili dobre priložnosti. V ljubezni boste ta teden bolj zadržani, ker se boste bolj posvečali financam.

Tedenski horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

Tudi v tem tednu boste bolj delovno aktivni, kot bi si to sami želeli. Vendar se vam slednje zna obrestovati že v naslednjem mesecu, zato se le potrudite. Nekaj iz preteklosti boste morali še dokončati proti koncu tedna, a boste zmogli. Preko vikenda se posvetite domačim in prijateljem, saj vas že malo pogrešajo.

Tedenski horoskop rak

horoskop_rak

V tem tednu boste spet imeli nekaj dvomov glede vsega in to bi vas znalo spraviti v slabo voljo, zato se skušajte izogibati slabim mislim, ki vam škodujejo. Raje se posvetite delu in svojim konjičkom, tako boste združili prijetno s koristnim. Na čustvenem področju bolj zaupajte tistim, ki vas imajo radi.

Tedenski horoskop lev

horoskop_lev

Ta teden vas čaka nekaj delovnega zaostanka, saj ne morete postoriti vsega na enkrat, zato bi bilo bolje, če bi bili tokrat bolj sistematični. Zato si splanirajte prioritete in vam bo lažje, ostalo pa boste postorili postopoma. V družinskem krogu zna konec tedna biti bolj živahno, saj lahko pričakujete nenaden obisk.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Tedenski horoskop devica

horoskop_devica

Večkrat se pritožujete, da vam v poplavi obveznosti in hitrega tempa zmanjkuje časa za posedanje z domačimi in prijatelji. V tem tednu si vzemite čas, da prenehate iskati izgovore in se samo malo bolje organizirajte. Tako vam bo uspelo izpeljati načrtovano ter se še posvetiti svojim konjičkom.

Tedenski horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

Ta teden se vam na poslovnem področju obetajo prijetne priložnosti, ki vas ne bodo pustile ravnodušne. Zato boste več, kot zadovoljni z razpletom dogodkov. Le še malo bolj se potrudite v odnosih  s svojimi najbližjimi in prijatelji ter ljubljeno osebo. To boste najlažje storili ob koncu tedna.

SMS_vedezevanje_FB_1

Tedenski horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

V tem tednu lahko pričakujete manjše delovne in zasebne zastoje, saj vsega na enkrat žal ne bo moč izpeljati, kot ste si prvotno zamislili. Deležni boste podpore sodelavca, ki vas bo popolnoma razumel in vam priskočil delovno na pomoč.  Ljubezen pa bo ponovno zacvetela, ko boste bolj sproščeni.

Tedenski horoskop strelec

horoskop_strelec

V začetku tedna boste razmišljali, da se nahajate v obdobju, ko vam stvari ne gredo najbolje od rok. Vendar vam bo druga polovica tedna že bolj naklonjena. Ponovno boste zaživeli in začeli delati premike na vseh področjih, ki so vas do sedaj zaustavljala. Tudi na ljubezenskem področju se vam bo odprlo.

Tedenski horoskop kozorog

horoskop_kozorog

Že v začetku tedna se boste veselili svojih rezultatov, ki bodo posledica vaše umirjenosti in zrelosti. Ker bo vaš um neobremenjen boste usmerjeni v odkrivanje novih obzorij in idej za naprej. Ljubezen bo preko vikenda prav tako v ospredju in ponovno se boste počutili ljubljeno in zaljubljeno.

Tedenski horoskop vodnar

horoskop_vodnar

V tem tednu ne pretiravajte z delovnimi obveznostmi, da se do izteka tedna ne bi preveč energijsko izčrpali. Zato si delovne obveznosti razporedite po racionalnem sistemu. V domačem krogu se bolj posvetite odnosom z domačimi, saj potrebujejo vašo pozornost. V ljubezni pa bodite čimbolj spontani.

Tedenski horoskop ribi

horoskop_ribi

Ta teden pred vami bo delovno bolj zahteven in naporen, saj bo prišlo do manjših sprememb, ki jih bo potrebno takoj upoštevati. Vendar se boste na koncu vseeno počutili bolje, ker boste opravili koristno delo. Slednje vam lahko v kratkem prinese tudi pozitivne denarne spremembe. Za vikend pa se prepustite občutkom ljubezni.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji