TEDENSKI HOROSKOP ASTROHIŠE ZA PRVE ŠOLSKE DNI

Tedenski horoskop iz avgusta v september. Tokratni horoskop se bo prelevil iz avgusta v september in s tem bo s sabo pripeljal tudi čas, ko bodo naši najmlajši sedli nazaj v šolske klopi.

Tudi mi, nekoliko starejša populacija, pa se bomo počasi začeli pripravljati na jesenske dni, ki so tudi očarljivi. Sicer, ne toliko kot poletje, čeprav pa za marsikoga še bolj, saj nas bo narava začela razvajati s svojimi barvami in nam postregla barvitost, ki jo lahko prenesemo v svoja življenja.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

SMS_vedezevanje_FB_1

Tedenski horoskop oven

horoskop_oven


Prva polovica tedna bo namenjena reševanju določenih osebnih zadev, povezanih z vašo družino. Situacija zna biti malo konfliktna, vendar se lahko marsikaj reši z vašo pomočjo. Uporabili boste direktnost in prišli do dobrega razpleta, ki lahko pomeni tudi boljše družinske odnose v prihodnosti. Na čustvenem področju pa bo vse potekalo umirjeno.

Tedenski horoskop bik

horoskop_bik

V prvi polovici tedna bo za vas svež val ustvarjalnosti, ki ga boste znali praktično unovčiti. Začeli boste bolj ceniti svoje sposobnosti in svoj čas, zato se ne boste razprodajali, naučili se boste celo reči ne, ko bo to potrebno. Izkoristite ta teden, ki vam bo na vseh področjih bolj naklonjen. Imeli boste tudi veliko sreče v tem tednu na čustvenem področju.

Tedenski horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

Prva polovica tedna vas bo nekoliko soočila z realnim stanjem, ki ste ga s pomočjo svojega sanjarjenja v zadnjem času nekoliko ustavili. Prav je, da se postavite na realna tla, saj boste le tako lahko rešili določene zadeve, ki vas bremenijo. Počasi boste prišli do zaključka, da je težave včasih bolje deliti z osebo, ki jo ljubite.

Tedenski horoskop rak

horoskop_rak

Dnevne aktivnosti, delo in zdravstvena rutina bodo ta teden na prvem mestu. Morda boste bolj založeni z delom kot običajno, ali pa bo vaše delovno okolje še posebej napeto. Medtem ko boste verjetno zaposleni s ponovnim oblikovanjem ali pisanjem ustvarjalnih projektov, se bo partner nekoliko umaknil od vas, kar vam ne bo najbolj všeč.

Tedenski horoskop lev

horoskop_lev

V prvi polovici tedna vam ustvarjalnost ne bo najbolj pisana na kožo. Ves čas boste imeli občutek, da čustveno niste zadovoljni, da se vam premalo dogaja in da nimate pravega zaupanja v osebe, ki vam veliko pomenijo. Nikar ne delajte prehitrih zaključkov, saj bi lahko ostali praznih rok ter se še bolj umaknili od najbližjih.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Tedenski horoskop devica

horoskop_devica

Veliko stvari se bo dogajalo na čustvenem področju ta teden, saj ste se v v zadnjem obdobju od partnerja nekoliko odtujili. Na področju financ vas bodo zaskrbele dolgoročne zadeve, ki ste jih potiskali nekoliko na stran. Sedaj je čas da se počasi z njimi soočite in jih poskusite rešiti. Prav tako velja za čustveno področje, pogovorite se z osebo, ki jo ljubite.

Tedenski horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

V ta teden boste vstopili nekoliko napeti in razdražljivi saj, ko ne morete zaobiti vseh pravil, se počutiti utesnjeno. Trenutek, da bi se upirali avtoriteti, nikakor ni pravi in vam lahko povzroči le kup neprijetnosti. V svojem delu boste morali ponovno najti motivacijo in navdih. Na čustvenem polju pa se borite za svojo ljubljeno osebo.

SMS_vedezevanje_FB_1

Tedenski horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

V tem tednu boste nihali iz ene skrajnosti v drugo, vendar vas to ne bo motilo, saj obožujete spremembe. Medtem ko se boste poslovno razcveteli in prisegali na zbranost, boste v svoji zasebnosti izgubljali boj z logiko. Prevzemala vas bodo močna čustva, ki jih boste energično delili s svojo drago osebo.

Tedenski horoskop strelec

horoskop_strelec

Glede na to, da ste v preteklosti razčistili sami s sabo, vam bo v tem tednu veliko lažje, kot ostalim. Odgovorno se boste lotevali svojih projektov in jih z neizčrpno motiviranostjo oživljali k vrhuncem. V ljubezni vam bodo cvetele rože, zaljubljeno boste zrli v prihodnost. Le pri denarju bodite bolj pazljivi in bolj racionalni.

Tedenski horoskop kozorog

horoskop_kozorog

Prva polovica tedna bo zadovoljiva, čeprav boste pridno in zbrano opravljali svoje delo, boste vseeno imeli pomisleke, da še nekaj manjka. Pa vendar opravite z nepotrebnimi sumi in se bolj delovno sprostite, lažje vam bo. V ljubezni boste ta teden bolj sproščeni, zato se boste bolje počutili ob svoji ljubljeni osebi.

Tedenski horoskop vodnar

horoskop_vodnar

Morda bi bil že čas, da začnete bolj skrbeti zase, zato v tem tednu usmerite svoje misli k svojemu počutju in pričnite bolje skrbeti zase, predvsem kar se tiče mentalne sprostitve. Poleg tega pa se boste lahko bolje usmerili tudi v sestavljanje svoje osebnosti. In vaša umirjenost bo tudi bolje vplivala na vaš odnos z ljubljeno osebo.

Tedenski horoskop ribi

horoskop_ribi

V tem tednu boste željni sprememb, še posebej na poslovnem področju, kjer imate že nekaj časa občutek, da zadeve stojijo na mestu. Končno se boste na pravi način postavili zase in naredili korak naprej. Nekoliko drugačna slika pa bo na čustvenem področju, kjer vas še vedno skrbi za naklonjenost partnerja, a povsem nepotrebno.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji