KATERI NADANGEL JE SOPOTNIK VAŠEGA ASTROLOŠKEGA ZNAMENJA

Z rojstvom pridobimo tudi svojega angela zavetnika, ki spremlja naše celo življenje, če le sami tako želimo. Saj s preprostim numerološkim izračunom, lahko ugotovimo kateri angel je naš zavetnik. Prav tako imamo splošen numerološki izračun na podlagi vseh dvanajstih horoskopskih znamenj o kateri teče beseda. Angelov je veliko in poleg ostalega dela, vsakodnevno spremljajo vsa nova rojstva, vsa dogajanja, ves življenjski prostor, vse smrti itn. Namreč, neskončno vesolje, celotno stvarstvo, kakor tudi vsi angeli, se povezujejo preko števil, saj poznajo preteklost, sedanjost in prihodnost.

Nekateri posamezniki imajo že izbranega svojega angela varuha, spet drugi pa ga nimajo. So ljudje, ki pa se obračajo z različnimi prošnjami na različne angele, vendar slednje sploh ni pomembno, saj nam bodo vsi angeli pomagali, če bomo le iskreni do njih. Angeli so čista energija, so Božja bitja in pomagajo vsem, ki to spoznajo ter odprejo svoje srce tej Božji energiji.

Nadangelski zbor

VODNARJU, svetuje nadangel GABRIEL

Nadangel Gabriel v vas prebuja čisto ljubezen in vas usmerja k iskanju dobrega v sebi ter v drugih. Spodbuja vas, da v sebi odkrijete notranjo lepoto in jo delite z okoljem, v katerem se gibljete. Je vaš sočuten sopotnik, v vašem svetu komuniciranja in vas spodbuja, da izražate svojo resnico ter trdno stojite zanjo. Vodi vas v delo, ki vam bo omogočilo, da prepoznate česa si želite in temu sledite. S svojo ljubečo energijo, se vas dotakne vsakič, ko potrebujete spodbudo, tolažbo ali pogum. Ko boste zaupali sebi, boste zaupali tudi nadangelu Gabrielu in lažje vas bo vodil naprej, v iskanju prave poti. Pogovorite se z njim in spodbudil bo vaše naravne talente.

RIBI, svetuje nadangel JEREMIEL

Nadangel Jeremiel želi, da iz sebe izpustite vse svoje dvome, ki vas upočasnjujejo na vaši učni in delovni poti ter da prebudite svoje sposobnosti in moči, ki jih imate. Spodbuja vas, da se ne zaustavljate, ko
želite nekaj doseči ali spremeniti kar bi vam omogočilo lažjo pot
naprej. Pomaga vam prepoznavati vaše želje, vaše nadaljne korake in
pozna vaše skrite pontenciale. Zato ne zadržujte svojih misli v stanju, ki
vas potiskajo nazaj temveč se soočajte s svojimi izkušnjami in preobrazbami, saj so le dušne lekcije, katere vas krepijo. Ko se boste
pogovorili z nadangelom Jeremielom, vas bo povezal s svojo močjo, da
boste postali celovitejši v svojem življenju.

OVNU, svetuje nadangel JOFIEL

Nadangel Jofiel je vaš sopotnik pri vseh vaših osebnih projektih ter vas spodbuja pri vaših sposobnostih, s katerimi boste lahko dosegli tudi osebno zadovoljstvo ali blagostanje. Navdihuje vaše misli in krepi vašega duha, da bi lažje razvijali svoje notranje potenciale in da bi sprejeli sebe kot osebo, ki v življenju lahko doseže še mnogo. Ker niste še aktivirali vseh svojih zamisli, se povežite z nadangelom Jofielom, ki vas bo s svojo energijo spodbudil, da si boste hitreje omogočili osebne napredke. Kajti ta nadangel vas navdihuje s kreativnimi rešitvami ter vas vodi od začetnih idej do končnih ciljev.

BIKU, svetuje nadangel RAGUEL

Nadangel Raguel vam pomaga, da se sprostite in vzpostavite stik s samim s seboj, saj zaradi prehitrega razmišljanja, večkrat ne slišite primarnega notranjega glasu, ki vas želi usmerjati k pravilnejšim odločitvam. Prav tako vam želi prihraniti slabe izkušnje, katere vam navadno ne dovoljujejo miselnega počitka, ki vam onemogoča previdnejše in boljše nove začetke. Obrnite se na nadangela Raguela, da vam bo pokazal jasno pot, kako in kam morate usmeriti svoj korak, da bo ta zanesljivejši ter trdnejši. V vas želi prebuditi samozaupanje in samo ustvarjalnost, ki ju premalo koristite, da bi bili bolj mirni ter bolj zadovoljni.

DVOJČKU, svetuje nadangel RAZIEL

Nadangel Raziel vas podpira v procesu manifestacije osebnega uspeha in kreacij želja ter vas očiščuje čustvene in fizične preobremenjenosti. Vaša preobrazba, spreminjanje in napredek so odvisni od vaših vizij, katerim je potrebno slediti od začetka pa vse do njihove realizacije. Na slednji poti vam občasno zmanjka energije, ker je realnost dosega nečesa, lahko za vas preveč oddaljena. Posvetujte se z nadangelom Razielom, da vam bo pomagal pridobiti zaupanje v spremembe in vas vodil preko njih. Vaš pogled bo usmerjal k novim priložnostim, ki bodo za vas bolj spremljive in varne ter jim boste lahko bolj sproščeno sledili.

RAKU, svetuje nadangel MIHAEL

Nadangel Mihael vam pomaga prepoznavati vašo notranjo moč s katero bi hitreje odpravili nepotrebne strahove, prepričanja in dvome v odnosih na vseh področjih. Želi, da si okrepite ljubezen do sebe, ki je temelj vaše osebne moči za boljše medsebojne odnose, ki vodijo do različnih uspehov. Sami ste vodnik svojih osebnih izbir, da pa bi bile te pravilnejše, se lahko obrnite na nadangela Mihaela, ki vas bo usmerjal na pot, ki je za vas najvarnejša in najbolj primerna. Tako se boste najhitreje izognili omejitvam, ki jih najpogosteje ustvarjate sami z lastnimi, nepravilnimi prepričanji ter se bolje počutili.

LEVU, svetuje nadangel KAMUEL

Nadangel Kamuel vas vodi k iskreni, pristni in preprosti komunikaciji, kar vas osvobaja vseh ostalih bolj zapletenih situacij. V slednjih vas zna umiriti in usmeriti k tistemu, kar vas zanima. Ko ste pred nekim izzivom, potrebujete več časa, da vam ta postane bližji, jasnejši ali razumljivejši in takrat zmorete prav vse. Ste dovolj pogumni in močni, da lahko pokličete nadangela Kamuela, ki vas podpira v iskanju resnice in pravice na vseh poteh ter razumevanje in sprejemanje vašega življenja. Z trudom, ki ga vlagate v vse svoje projekte in odnose, izpopolnjujete svojo osebnost in svoja stališča, za katerimi trdno stojite.

DEVICI, svetuje nadangel RAFAEL

Nadangel Rafael skrbi za vaše boljše počutje na fizičnem in mentalnem nivoju, saj se prepogosto miselno preobremenite z določeno situacijo ali osebo. Večkrat si po nepotrebnem ustvarite mentalno oviro zaradi določene situacije, ker vam ta ne ustreza v celoti. A včasih je modro pogledati tudi iz drugega zornega kota, da bi spoznali, kaj bi lahko sami s tem pridobili. Namreč nadangel Rafael želi, da bi svoje komunikativne in druge sposobnosti še bolje koristili, za svoje delovno in duhovno napredovanje. Vaše telo in duh sta najmočnejša, kadar vam vaše zamisli uspevajo, zato jih negujte, a jim pustite več prostora.

TEHTNICI, svetuje nadangel SAMAEL

Nadangel Samael vas navdihuje in spodbuja vašo osebno integriteto ter vam pomaga do resnice, da se zavedate sebe. Slednje vam pomaga, da vam v zunanji okolici, ni potrebno pretvarjati tistega kar želite povedati. Slednje vam pomaga pri usklajenem delovanju vašega uma in duha, kajti včasih so situacije lahko bolj zapletene in takrat se lahko obrnete na nadangela Samaela, ki vam bo ponudil pravi odgovor ali pravo rešitev. Čustvo negotovosti ali ogroženosti sta za vas tiha ubijalca, katera vam onemogočita poslovne in zasebne napredke in takrat se počutite nemočni. Zato pojdite preko tega s svojo notranjo močjo, saj vas čaka še veliko novih izzivov.

ŠKORPIJONU, svetuje nadangel ARIEL

Nadangel Ariel vam pomaga, da ste v svojem svetu svobodni, da lahko izražate lastno naravo in da vam ni potrebno karkoli prevzemati od drugih in zato ste posebni ali drugačni od drugih. Na vseh področjih najbolje uspevate, kadar niste pod nikakršnimi pritiski ali premočno avtoriteto. Vendar pa včasih preveč analizirate tam kjer je to najmanj potrebno. Zato se morate naučiti ločevati kaj je potrebno podrobneje pregledati in kaj ni potrebno, slednje vsekakor velja bolj za vaš domači krog ljudi.

STRELECU, svetuje nadangel HANIEL

Ste iskalec na svoji življenjski poti, čeprav se trudite, še vedno niste prepričani, kaj točno bi vas lahko osrečilo. Že nekaj časa vam Angeli sporočajo, da vse, kar vas osrečuje, že imate med svojimi najbližjimi osebami, le prisluhniti jim morate. Kar iščete v daljavi, imate pred seboj, če boste le bolje pogledali. Zato se ne oddaljujte preveč od svojih želja in ciljev ter v neznanem ne iščite znanega. Saj vas bodo mnoge priložnosti srečale prav v vaši bližini.

KOZOROGU, svetuje nadangel URIEL

Nič ni narobe, če potrebujete malo več časa, da bi dosegli željeni cilj, vendar vam pri tem ne sme manjkati potrpežljivosti in volje. Zato vam Angeli šepetajo, da se nič ne zgodi samoumevno in da ne smete izgubiti lastne vere. Nič ne zraste čez noč temveč s časom, ki je potreben za določeno rast. Saj se počasi prav tako pride do cilja in tudi varneje. Preveč hitrega odločanja in tekanja za nečim še nikomur ni koristilo, nasprotno prej škodovalo.

Naj bodo Angeli z vami, vaša numerologinja Anka.

komentarji