TEDENSKI HOROSKOP ASTROHIŠE

Tokratni horoskop nas nagovarja k temu, da je v življenu potrebno biti vztrajen. Potrebno je iti čez vse prepreke, ki nam jih ponuja življenje in se znati večkrat pobrati in pot nadaljevati v želji, da bomo dosegli svoje osebne cilje.

Res je, da je marsikdaj za posameznika težko nadaljevati, še posebej, če so vpletena čustva, ki marsikoga zares prizadanejo in se le stežka zopet postavi “na noge”. Zato je v življenju potrebno najti drugo pot, ki nas bo do cilja peljala mimo tistega, kar nas je v preteklosti teplo. Zavedamo se, da je to težko, ampak, potrebno je vztrajati in se ne vdati.

Star pregovor pravi: “Za vsakim dežjem posije sonce!

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

SMS_vedezevanje_FB_1

Tedenski horoskop oven

horoskop_oven


V tem tednu boste zelo družabni, saj boste uživali v družbi prijateljev, ki vas bodo tudi nasmejali. Spremljale vas bodo ugodne okoliščine, zato jih izkoristite sebi v prid. Začutili boste, da je pravi trenutek za začetek neke nove situacije ali ideje vendar pod pogojem, da se boste lahko odločili sami, kaj je najbolje za vas.

Tedenski horoskop bik

horoskop_bik

Ta teden se lahko podate v nove podvige, še posebej na ljubezenskem področju, kjer ste nekoliko mirovali. Ljubezen vas lahko hitreje preseneti, kot si mislite. Običajno vas moti počasnost drugih, toda tokrat boste vi zadržani, raztreseni in nekoliko neodločni, kar lahko povzroči nekaj zmede ali nejasnosti v komunikaciji.

Tedenski horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

V tem tednu boste imeli priložnost za dodatni zaslužek na področju, ki vam je blizu in ga obvladate. Srce se vam bo ob koncu tedna prebujalo močneje in zato si boste želeli več bližine, nežnosti in objemov svoje ljubljene osebe. Pri finančnih zadevah pa bodite vseeno bolj previdni in premišljeni pri zapravljanju.

Tedenski horoskop rak

horoskop_rak

V ta teden vstopate bolj umirjeni in bolj pripravljeni na spremembe, ki vas čakajo na vašem delovnem mestu. Zato vam bo nekoliko lažje in imeli boste več motiviranosti. V odnosih z domačimi bodite bolj prilagodljivi, sicer lahko ob koncu tedna pride do neželene konfliktne situacije. Z ljubljeno osebo pa si vzemita več časa samo zase.

Tedenski horoskop lev

horoskop_lev

Pripravljeni boste na nove začetke, še posebej v prvih dneh tega tedna, saj boste imeli kar nekaj novih delovnih zamisli. Primanjkovalo vam bo le direktnosti pri sporazumevanju, vendar boste vseeno optimistični in pripravljeni pokazati svoje sposobnosti. V ljubezni pa ne zanemarite pozornosti do svoje srčne osebe.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Tedenski horoskop devica

horoskop_devica

V tem tednu boste nemirni, saj se zadeve ne bodo odvijale tako, kot ste si zamislili, ker boste imeli sočasno odprtih več delovnih projektov. Zato bi bilo smiselno, da se dela lotite bolj sistematično in bolj prioritetno in zagotovo vam bo to olajšalo vse skupaj. V ljubezni bodite manj analitični in bodite bolj sproščeni.

Tedenski horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

Ta teden vas čaka nekaj delovnih novosti, a ne bodo tako prijetne, kot ste si zamislili. Najprej je v začetku tedna na vrsti pomembna obveznost, ki vam prinaša nekaj vznemirjenja, na koncu pa pozitiven rezultat, zato bodite le bolj pazljivi pri komunikaciji. Ob koncu tedna pa se boste počutili veliko bolj sproščeno ob ljubljeni osebi.

SMS_vedezevanje_FB_1

Tedenski horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

V tem tednu se boste samozavestno podali v svoje obveznosti in jih brez težav popeljali do konca. Z ljubljeno osebo se ponovno zavedata, kako močno sta povezana, a vseeno bodita bolj iskrena in sproščena v pogovorih drug do drugega. Pri denarju bodite bolj racionalni in ne trošite po nepotrebnem, saj ga boste še potrebovali.

Tedenski horoskop strelec

horoskop_strelec

Ne morete se še preudarno odločiti, zato še malce počakajte z določenim nakupom in ga ne realizirajte v tem tednu, ker ni še pravi čas zanj. Bodite pripravljeni na nepričakovano srečanje z nekom, ki vam lahko ponudi nek dodatni posel in zaslužek. V ljubezni ne bežite pred nežnostmi vaše srčne osebe.

Tedenski horoskop kozorog

horoskop_kozorog

V prvi polovici tedna boste imeli nekaj manj energije, saj se bodo delovne obveznosti povečale, a na koncu boste vse opravili kot je potrebno. Zato si ne jemljite k srcu nepotrebnih dvomov, ki vam samo škodujejo. Sprostite se z ljubljeno osebo in počutili se boste veliko bolje ter se ob tem napolnili z energijo ljubezni.

Tedenski horoskop vodnar

horoskop_vodnar

V tem tednu ne pričakujte čudežev, raje sami storite kakšen korak v smeri novih delovnih izzivov, saj se že nekaj časa počutite manj dinamično. Precej napeti boste zaradi tega, ker vam domači ne bodo pomagali tako kot bi si vi želeli. Odnosi bodo v drugi polovici tedna bolj napeti, če sami ne boste šli v pravo smer pogovora.

Tedenski horoskop ribi

horoskop_ribi

Previdni bodite v odnosih s prijatelji, saj vas v prvi polovici tega tedna ne bodo razumeli najbolje. Ne skrbite, če se boste morali znajti kar sami in poskrbeti, da bo vse tako kot je treba. Zavedati se morate le, da boste z lepo besedo in umirjenostjo veliko več dosegli na vseh področjih. Z ljubljeno osebo pa se ob koncu tedna odpravita na lepše.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji