TEDENSKI HOROSKOP ASTROHIŠE


Tokratni horoskop je še kar poletni. Dnevi pred nami, bas bodo razvajali, kot bi bili praktično sredi poletja, zato bomo sproščeni in odprti za nove priložnosti.

Izkoristite energije in odprite srce za ljubezen in poslovne priložnosti.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

SMS_vedezevanje_FB_1

Tedenski horoskop oven

horoskop_oven


V prvi polovici tedna se boste še z nekom zavihteli v širjenje poslovnih in finančnih zadev. Druga polovica tedna pa bo bolj povezana z intenzivnim razmišljanjem o vašem osebnem življenju. Zunanji svet vas bo prisili, da pospešite vaš korak. Izkoristite ta trenutek in energijo vložite v druge aktivnosti. Ljubezen bo bolj sproščena.

Tedenski horoskop bik

horoskop_bik

V zadnjem obdobju ste se preveč zabavali in vse jemali zlahka, kar ni v vaši navadi. Radi bi se ločili od vseh in posvetili nekaj časa le sebi in svojim željam in potrebam. Že nekaj časa nimate dovolj energije za vse, kar ste si zastavili, zato se ponovno osredotočite nase ter na svoje cilje. V ljubezni se prepustite svojim čustvom.

Tedenski horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

Trenutno niste v najboljši poziciji, saj vas bremenijo številne zadeve povezane s preteklostjo in določenimi ljudmi. Imate občutek, da se vrtite okoli istih stvari in vprašanj. Vseeno je marsikaj odvisno tudi od vas, zato ne oklevajte in povejte svoje mnenje bolj na glas. Presenečeni boste tudi nad pozitivnim razpletom na čustvenem področju.

Tedenski horoskop rak

horoskop_rak

V ta teden vstopate bolj umirjeni in bolj pripravljeni na spremembe, ki vas čakajo na vašem delovnem mestu. Zato vam bo nekoliko lažje in imeli boste več motiviranosti. V odnosih z domačimi bodite bolj prilagodljivi, sicer lahko ob koncu tedna pride do neželene konfliktne situacije. Z ljubljeno osebo pa si vzemita več časa samo zase.

Tedenski horoskop lev

horoskop_lev

Vaš oklep, ki ste si ga nadeli nekaj časa nazaj, bo v sredini tedna začel popuščati. Zaželeli si boste več stikov s prijatelji. Morda celo obudite kakšno prijateljstvo iz preteklosti, ki vam prinaša novice, s pomočjo katerih se boste veliko lažje odločili o določenih zadevah, ki vas mučijo. Veliko boste razmišljali tudi o sorodnikih in o svoji srčni osebi.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Tedenski horoskop devica

horoskop_devica

V prvi polovici tedna vas bo vzpodbujala določena oseba na vašem poslovnem področju, zato se le potrudite. Nikar se ne bojte poslovnih podvigov, ki vam običajno povzročajo travme, saj bo vaša komunikacija jasna in zadovoljiva, vi pa samozavestni in polni znanja. Ob koncu tedna pa si le privoščite sprostitev z vam drago osebo.

Tedenski horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

Dnevi v tem tednu vas bodo vabili na zrak. Čeprav boste morali v delo vložiti več energije, se vam bo kasneje obrestovalo s pozitivnimi rezultati. S sodelavci se boste veliko pogovarjali o skupnih hobijih in morda se tokrat celo odločite za kakšno druženje. Ob vsem kar se vam bo dogajalo pa ne pozabite na svojo srčno osebo.

SMS_vedezevanje_FB_1

Tedenski horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

Zapleti, ki se vam odvijajo na ljubezenskem področju vas bodo končno  ta teden nehali obremenjevati. Prišli boste do zaključka da se morate sestaviti in sproščeno zaživeti. Nekdo, ki vas opazuje že dlje časa bo postajal vedno bolj pogumen na vašem delovnem področju, zato bodite profesionalni in taktični do njega.

Tedenski horoskop strelec

horoskop_strelec

Prva polovica tedna vam prinaša zadovoljstvo, ki ga boste širili tudi med drugimi. Vaš smeh, ki bo ves čas prisoten na vašem obrazu bo sprožil tudi kakšen simpatičen pogled osebe nasprotnega spola, na delovnem področju. Vendar vas to ne bo posebej ganilo, saj je v vašem srcu že prostor rezerviran za določeno osebo.

Tedenski horoskop kozorog

horoskop_kozorog

V prvih dneh tedna bodo vaše situacije vedno bolj nevzdržne, saj se vam bo delo kopičilo in se boste morali bolj sistematično lotiti projektov, da boste lahko tekoče zmogli opraviti vse. Ob koncu tedna pa si boste vzeli čas za druženje s prijatelji, se sprostili ter nasmejali. A vseeno ne boste pozabili tudi na pozornost vam drage osebe.

Tedenski horoskop vodnar

horoskop_vodnar

Veselili se boste prihajajočega obdobja v tem tednu saj pretekli uspehi, ki ste jih dosegli vas bodo še vedno motivirali. Sedaj je čas, da si naredite temeljit načrt za prihodnje obdobje. Zadnji dnevi v tednu pa bodo namenjeni ljubezenskim zapletom, ki vas bodo lahko doleteli zaradi vaše nepremišljenosti in nemirne narave.

Tedenski horoskop ribi

horoskop_ribi

Dnevi v tem tednu bodo čudoviti in zato vam ne bo manjkalo pozitivne energije ter boljše sproščenosti. Slednje izkoristite na svojem delovnem področju, kar vam bo prineslo še dodaten uspeh in zadovoljstvo. Tako boste imeli tudi večjo željo po druženju s prijatelji in prijetnem klepetu. Za vikend pa poskrbite na sprostitev v dvoje.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji