TEDENSKI HOROSKOP ASTROHIŠE


Tokratni horoskop bo spremljal retrogardni Mars, zaradi katerega boste dojeli, da vse kar ni bilo pravilno postavljeno v preteklosti, se vam bo z mesecem oktobrom pričelo odpirati in spoznali boste potrebo nekaj storiti, da bi lahko nemoteno nadaljevali zastavljene poti. Prav tako je dobro izkoristiti čas za ureditev vseh ostalih nesoglasji ali nepravilnosti, da se vam le te ne bi raztegnile v naslednje leto. Saj tega preprosto ne potrebujete.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

SMS_vedezevanje_FB_1

Tedenski horoskop oven

horoskop_oven


Že v tem začetnem tednu vam bo vaša energija omogočala hitrejši napredek pri reševanju vseh težav, ki ste jih bili deležni v preteklosti. Vendar se boste vseeno znašli v kočljivem poslovnem položaju, pri katerem bi bilo smiselno upoštevati izključno razum. Na ljubezenski poti izključite razum in predvsem upoštevajte želje srca. Ostanite takšni kot ste, vendar ne pozabite na zvestobo vseh, ki vas spremljajo v vašem življenju, saj je ta ključnega pomena za vašo prihodnost. Namreč v mesecu oktobru lahko na splošno, pričakujete kar nekaj sprememb.

Tedenski horoskop bik

horoskop_bik

Vaše nepravilne odločitve iz preteklosti vam bodo sledile in potrebno jih bo razumsko in ne čustveno reševati. Globoko v sebi boste potrdili trden sklep in se ga držali do potankosti, saj vam v nasprotnem primeru lahko sledi finančna izguba, kar ne bi bilo dobro za vas. Prav tako se boste morali v tem tednu in mesecu bolje organizirati, da boste lahko dosegali želene rezultate, saj vam lahko nesistematičnost prinese ponovne izgube v poslu in financah. V ljubezni bodite bolj spontani in iskreni, saj le to vodi v bolj kvaliteten čustveni odnos, kakršnega si v resnici želite.

Tedenski horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

V prvih dneh oktobra se vam obetajo tako prijetne, kot neprijetne situacije, ki se bodo hitreje izmenjevale, kot boste pričakovali, zato se ustrezno pripravite nanje. Najpogosteje svoje osebno zadovoljstvo iščete v delu in delovnih obveznostih, da hitreje pozabite na vse kar vas čustveno bremeni. Zato se v tem tednu in mesecu skušajte znebiti svojih naučenih miselnih vzorcev, ter se bolj prepustite srcu in njegovim željam. Saj vas naučeni miselni vzorci blokirajo pred napredkom do osebne sreče.

Tedenski horoskop rak

horoskop_rak

V tem tednu in mesecu bi bilo najbolj smiselno, da se prepustite za vas, ugodnemu astralnemu vplivu ter si ne dovolite, da bi kdorkoli manipuliral z vami. Posel in finance bodo v mejah normale, v kolikor boste k temu pristopali bolj racionalno in bolj razumno. Zato razmislite kaj je za vas pomembno in kaj ne, ter slednje izključite iz svojega življenja, saj vam kopiči samo bremena, ki jih ne potrebujete. Vsi, ki vas v odnosih obremenjujejo, boste z njimi v tem mesecu verjetno prekinili stike, ker se boste zavedali, da vam taki odnosi samo škodujejo ter vas upočasnjujejo pri vašem osebnem napredku.

Tedenski horoskop lev

horoskop_lev

V tem tednu in naprej v tem mesecu, boste pripravljeni tvegati na delovnem področju z novimi projekti, ki vam bodo prinesli uspeh in nov vir zaslužka. Prišli boste do spoznanja, da ste v preteklem obdobju preveč gledali na sigurnost ali varnost v poslu in nato to, kaj si mislijo drugi, ter ob tem premalo poskrbeli zase in zato bili prikrajšani dobička ali zasluženega. Boste pa tokrat bolj komunikativni do svojih bližnjih in vseh, ki vam v življenju resnično nekaj pomenijo. Zato se boste končno odločili narediti pomemben korak za lastni napredek ter, da bodo vaši domači ponosni na vas.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Tedenski horoskop devica

horoskop_devica

V tem tednu in mesecu boste spet negotovi na čustvenem področju in zato boste želeli takojšne odgovore od srčne osebe. Vendar še vedno ne želite razumeti, da je tak čustveni odnos mukotrpen za oba ter, da vnaša nepotrebne dvome obema. Razmislite je prav kar počnete in kaj lahko s tem dosežete razen manj stabilnega čustvenega odnosa. Prav tako se morate začeti bolj truditi v vašem delovnem okolju, saj vam določene zadeve stojijo ali pa se prepočasi premikajo naprej, kar ni dobro za vašo karierno pot in prav tako ne, za vaše finančno področje.

Tedenski horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

Z ljubljeno osebo lahko poiščete določen navdih in kreativnost še v tem tednu, zagotovo pa do iztega meseca. Le tako boste prišli do zaključka, da ste zadovoljni, da v svojem življenju na ljubezenskem področju ne potrebujete nobenih drugih, večjih sprememb ali dodatnih potrditev. Previdno pa že v začetku tega meseca in naprej z denarjem, saj se lahko ujamete v denarno past, ki se vam lahko prepeti ob vaši najmanjši neprevidnosti ali premalo racionalnem pogledu. Zato ne bo odveč, če boste pri vseh denarnih zadevah ali odločitvah bolj previdni.

SMS_vedezevanje_FB_1

Tedenski horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

Že s tem tednom in sploh s tem mesecem, se vam bo pričel umikati denarni pritisk, ki ste ga čutili v preteklost. Zatorej ne bo več pomanjkanja denarnih sredstev, le v primeru, da bi bili preveč potratni ali nepremišljeni. V ljubezni boste manj optimistični kot sicer, saj ljubljeno osebo preprosto ne razumete. Zato ne iščite ljubezni, ki je v zatonu saj boste samo razočarani, raje razmislite o kompromisih in bo za oba bolje ter lažje. Pomanjkanje zbranosti vas lahko privede do starih napak, ki ste se jim že uspešno ognili, zato bodite tokrat in naprej bolj razumski.

Tedenski horoskop strelec

horoskop_strelec

Postopoma se boste v tem tednu in mesecu začeli pomikati v boljše obdobje, ker se boste lažje odločili kako s projekti naprej. Morda se morate bolj postaviti zase in bolj taktično zahtevati tisto kar vam pripada. Ne smete pa vztrajati s postavljanjem ultimatov ali pogojev, saj bi na tak način najbolj oškodovali sami sebe. Tudi pri vseh uradnih zadevah bodite bolj razumski, bolj premišljeni in ne odlašajte z tistim, kar je potrebno urediti, da bi se kar najbolje zaključilo v vaš prid. V ljubezni boste imeli nek pogovor z vam drago osebo in takrat bodite bolj sproščeni ter bolje prisluhnite povedanemu.

Tedenski horoskop kozorog

horoskop_kozorog

Izgubljeno energijo vam ta teden lahko povrne druženje v naravi z domačimi in tistimi, ki jih imate radi. Zato bodite bolj odprti in bolj iskreni do sebe ter do bližnjih, ki vas spoštujejo. V tem mesecu se vam bo odprlo nekaj novih priložnosti na vseh področjih in lahko boste marsikaj spremenili ali pričeli na novo, seveda bo največ odvisno od vaših odločitev. Pred slednjim pa bi bilo smiselno, da se znebite vseh odvečnih in nepotrebnih dvomov ali strahov, ki vam zavirajo vaš osebni napredek. V ljubezni pa bi bilo pametno, da ste bolj sproščeni, bolj zaupljivi in bolj romantični, saj bi pri svoji srčni osebi s tem največ dosegli.

Tedenski horoskop vodnar

horoskop_vodnar

Že v tem tednu prihajajo spremembe, ki jih še niste pričakovali tako hitro. Zaradi nepričakovanih preobratov boste morali delovne stvari končati veliko prej, kot ste pričakovali. Če ne boste zahtevali popolnost za vsako ceno, lahko dosežete dobre rezultate ne glede na pomanjkanje časa. Zato ostanite zbrani, realni in objektivni do nalog, ki so pred vami, sicer lahko zapadete v neprijetno in stresno situacijo. Na čustvenem področju vam manjka posluha za ljubljeno osebo in še v tem mesecu boste morali nekaj storiti glede tega. Saj vas v nasprotnem primeru čakajo večja ljubezenska nesoglasja in pomanjkanje zaupanja, ki škoduje obema.

Tedenski horoskop ribi

horoskop_ribi

Pred vami je naporna prva polovica oktobra in s tem tudi tekoči teden, saj se boste morali na delovnem področju bolj izkazati. Seveda vam bodo nadrejeni tudi marsikaj obljubljali, vendar jih vzemite z rezervo in se po svojih najboljših močeh lotite dela. Na tak način jim boste najhitreje dokazali, da vam lahko zaupajo in s tem tudi ustrezno nagradijo. Še v tem mesecu pa se vam lahko izboljša odnos na vašem ljubezenskem področju. Namreč znebili se boste neke čustvene negotovosti in tako boste bolj sproščeni v odnosu s svojo ljubljeno osebo. Ponovna stabilnost vajinega odnosa bo ugodno vplivala tudi na domače in ostale.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji