SREČA JE LE KORAK OD NAS

Vsi si v življenju potihem nekaj želimo in vsi imamo radi dobre odnose, lepo ljubezensko zvezo, prijazne in pametne otroke, prijetno službo in denar ter dobro počutje.

Da bi lahko dano čimbolj izkoristili in si naredili življenje še lagodnejše, pa se moramo najprej naučiti živeti skladno s tem kar nam je bilo dano že ob rojstvu, torej s tem kar smo.

V življenju se ne bi smeli obremenjevati s tem kar drugi želijo ali pričakujejo od nas, saj smo vsi zase in za svoje najdražje edinstveni in nenadomestljivi. Da bi le to dosegli, pa moramo slediti svojim sanjam in verjeti vanje ter bolj zaupati sami sebi, saj bomo le tako bolj zadovoljni, bolj srečni saj slednje ni samo želja ali rezultat, temveč nekaj kar lahko ustvarimo sami.

ŠTEVILA NAM DAJEJO ODGOVORE NA MARSIKATERO VPRAŠANJE

Naše življenje je zapisano v številkah! Ja, dejstvo je, da si lahko pomagamo do določenih odgovorov z imenom in rojstnim datumom, saj smo oboje prejeli z rojstvom.

Naše življenje je prepleteno s števili na vsakem koraku. Zato pravimo, da je sreča le korak stran od nas in prav je, da poskusimo stopiti v pravo smer.

KATERE SO VAŠE SREČNE ŠTEVILKE?

Cel oktober vam bomo pomagali, da poiščete svojo pot do sreče in zadovoljstva. Zaupajte nam vaš rojstni datum in ime, mi pa bomo vsak teden izbrali nekoga, ki bo prejel numerološki izračun srečnih, sedmih števil.

Posameznik lahko števila po lastni presoji ali potrebi uporabi pri menjavi števil osebnega računa, telefonski številki, tablice na avtu, hišne številke, pomembnih datumskih zadevah, igrah na srečo…

KAKO LAHKO SODELUJETE IN PRIDOBITE VAŠE SREČNE ŠTEVILKE?

V komentar zapišite svoje ime ter vaš datum rojstva!

Vsak teden bomo izbrali nekaj vas in vam podarili izračun vaših srečnih števil.

Astrohiša vam želi obilo sreče in zadovoljstva.

KONTAKT: 090 30 47

Pošiljte sporočilo s ključno besedo RESNICA za številko 3040. V sporočilu dopišite vaše ime ter vaš datum rojstva in prejmite vaš izračun.

komentarji