JESENSKI LJUBEZENSKI HOROSKOP

Lepo se je z ljubljeno osebo sprehajati po čudovitem gozdu, ki s svojimi čarobnimi barvami kar žari. Še lepše pa je biti zaljubljen, saj takrat metuljčki plešejo svoj skrivnosti ples in nam ne pustijo spati. Najlepše pa je, ko nam ljubljena oseba s svojim nasmehom prebudi naše srce in občutimo, da smo ljubljeni. Smo angeli brez kril, a ko ljubimo takrat poletimo. Vendar pa se je za ljubezen potrebno tudi truditi, da bi le ta bila lepa in ljubeča.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

SMS_vedezevanje_FB_1

Ljubezenski horoskop oven

horoskop_oven


V jesenskem obdobju boste iskali neke čustvene rešitve s pogovori pri ljubljeni osebi. A bolje bi bilo, da lastno pozornost usmerite vase, v svoje občutke, svoje želje in čustvene potrebe. Na tak način lahko postanete odlični pri lastnem čustvenem napredku, kar bo ugodno vplivalo na čustveno vezo obeh. Najboljši način kako doseči odličnost v ljubezni je, da jo doprinesete sami v odnos z ljubljeno osebo. Prav zaradi slednjega vam bo gladko steklo že proti koncu oktobra, ustaljenost pa vam bo postala spontano zanimiva. Zato boste radi v dvoje tudi podnevi. Vsi, ki vas bolje poznajo vedo, da ste borec po naravi in čustva vam lahko delujejo kot vodnik med vsakodnevnimi obveznostmi ter sprostitvijo.

Ljubezenski horoskop bik

horoskop_bik

Čustva vas lahko to jesen malo zanesejo v nepravo smer, zaradi slednjega pa je možno, da se boste bolj intenzivno ukvarjali z notranjimi vprašanji osebne identitete. Bodite pripravljeni globlje raziskati svoja čustva, ne da jih takoj hitite popravljati, saj boste težje našli jasnost in namen v ljubezni. S srčno osebo bi se morali znati bolj sprostiti in ne tekmovati z njo v izkazovanju pozornosti ali česa drugega. Zato bodite v mesecu novembru še bolj pozorni na svoje želje in jih skušajte postaviti na prvo mesto v prid obeh ter jih podprite z ljubeznijo. Najboljši način, kako doseči kvalitetnejši čustveni odnos v vašem življenju je, da tudi sami doprinesete več spontanosti in pokažete kaj čutite.

Ljubezenski horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

Tudi v tem jesenskem obdobju boste več ali manj delovali zaščitniško, a vendar se na ljubezenskem polju to ne obnese vedno najbolje. Strmite namreč k temu, da je vse pogosto pod vašim nadzorom ter, da ostanete kar najbolje prisotni v vseh čustvenih okoliščinah. Bolje bi naredili, če bi bili bolj odprti, da bi videli stvari iz druge perspektive in plati, saj boste v zahvalo več dobrega pridobili tudi v čustvenem odnosu. Zato raje Iščite notranji mir, ne moč ali dokaz, da imate vedno prav. Namreč, če vas stvari nekoliko motijo in niso povsem v sozvočju z vami in vašim okusom, se zavedajte, da kar vas trenutno pesti, je hkrati tudi vaša najboljša lekcija. Pomembno je, da si vzamete čas zase in za svojo srčno osebo.

Ljubezenski horoskop rak

horoskop_rak

Če vas stvari nekoliko motijo in niso povsem v sozvočju z vami in vašim okusom, se zavedajte, da kar vas bo v jesenskem času pestilo, je hkrati tudi vaša najboljša preobrazba. Zato je zelo pomembno, da si vzamete čas zase in prisluhnete svojim čustvom, ki vam želijo sporočiti, kaj je za vas najbolje. Saj je pot do življenja, ki ga ljubite zahtevnejša, kot si mislite in ključne so vaše odločitve, za katerimi bi morali trdno stati. Enaka pravila štejejo tudi v ljubezni, saj brez resnosti tudi ni zaupanja ter se tako ljubezen ne more razvijati v nekaj lepega in trajnega. Vaši čustveni odnosi in ljubezenska zveza, potrebujejo najbolj sočutno verzijo vas samih. Bodite takšni, kot si sami želite od ljubljene osebe, da bi bila.

Ljubezenski horoskop lev

horoskop_lev

Trenutno vas morda mika, da bi se ognili neki čustveni spremembi, vendar, jesen ni pravi čas zato. Prav tako vam ni potrebno vedeti, kaj se skriva v vaši prihodnosti, da bi lažje opustili preteklost. Ta čas bolje izkoristite za nove pristope v čustvenih odnosih in s srčno osebo, saj vam bo to veliko bolj koristilo ter vam dalo še več elana za vsa ostala področja. Le na tak način boste lahko postavili trdnejše temelje za osebno srečo in zadovoljstvo. Ne glede na to ali boste obnavljali dom, se več družili z domačimi, se bolj intenzivno posvetili svoji ljubezni, se boste zatem počutili bolj osvobojeno in prerojeno. Saj vam bodo notranji občutki delovali sproščeno in občutili boste hormon ljubezni.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Ljubezenski horoskop devica

horoskop_devica

V tem jesenskem obdobju se bo veliko dogajalo okoli vas, zato je to odličen čas, da si uredite svoje ljubezensko življenje. Trenutno vas morda mika, da bi se ognili temu, vendar to trenutno ni priporočljivo. Morda je lahko zastrašujoče spremeniti dinamiko in pristope v vašem življenju, ki so botrovali nastanku določenih navad, pa četudi te več ne delujejo v vašo dobrobit. Ta mesec ni primeren čas za načrtovanje prihodnosti, ampak bolj za čiščenje prtljage starega in kar vam več ne služi več. Zato vse kar vam škoduje ali vas zaustavlja na vaši poti čustev, čimprej opustite. S tem boste dosegli več čustvene dinamike in boste hitreje okrepili svoje ljubezensko življenje.

Ljubezenski horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

Vaši odnosi bodo ta mesec zagotovo vir intenzivnosti in dinamike. Čas je, da se soočite z dejstvi. Če ste nesrečni ali se ne počutite vključeni v odnose z ljudmi okoli vas, se boste težko neprestano pretvarjali. V kolikor boste na prvo mesto postavili svojo resnično srečo, pa se bodo stvari zagotovo odvijale v vašo dobrobit. Saj imate v obdobju jeseni veliko možnosti za spremembe na čustvenem polju in v ljubezenski zvezi, le vztrajati je potrebno. Včasih ste romantični, včasih pa se umaknete v svoj svet, zato poiščite pravo notranje ravnovesje. Saj ko ljubite se počutite odlično, zato si privoščite več časa v dvoje in oba z ljubljeno osebo bosta pridobila obilje zadovoljstva.

SMS_vedezevanje_FB_1

Ljubezenski horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

Ta jesenski čas vam je pisan na kožo, če ga boste le znali pravilno izkoristiti. Čustva in ljubezen sta vaša motivatorja in kreatorja v vašem življenju. Vendar morate biti previdnejši pri izboru besed z domačimi ali s srčno osebo, ker je lahko kdo hitro užaljen in potem ne dosežete nič. V tem obdobju se vam odpirajo strastna čustva, ki jih boste morali tudi krotiti, da vas ne bi energijsko preveč izčrpala. S srčno osebo vas v mesecu novembru čaka malo bolj zahteven čustveni pogovor, v katerem boste morali nekaj pojasniti ali razložiti. Zato bodite takrat odprti, iskreni in umirjeni, tako bo za oba lažje, da se bosta ljubeče zmenila. Ljubezen vam daje moč, vi pa jo dajete svoji srčni osebi.

Ljubezenski horoskop strelec

horoskop_strelec

Postopoma se boste v tem tednu in mesecu začeli pomikati v boljše obdobje, ker se boste lažje odločili kako s projekti naprej. Morda se morate bolj postaviti zase in bolj taktično zahtevati tisto kar vam pripada. Ne smete pa vztrajati s postavljanjem ultimatov ali pogojev, saj bi na tak način najbolj oškodovali sami sebe. Tudi pri vseh uradnih zadevah bodite bolj razumski, bolj premišljeni in ne odlašajte z tistim, kar je potrebno urediti, da bi se kar najbolje zaključilo v vaš prid. V ljubezni boste imeli nek pogovor z vam drago osebo in takrat bodite bolj sproščeni ter bolje prisluhnite povedanemu.

LJubezenski horoskop kozorog

horoskop_kozorog

To jesen se lahko pripravite na prave dogodivščine, saj se za vas začenja prav posebno obdobje, energija vaše duše se bo združila z energijo telesa, kar bo povzročilo pravo eksplozijo feromonov in adrenalina. Namesto, da se izogibate temu, kar vas muči in je težko, naj vam bodo izzivi predvsem v navdih ter odlična inspiracija za naprej. Zato boste lahko sami krenili v akcijo in naredili vse tisto, kar si iskreno želite. To obdobje je izjemno naklonjeno življenju v dvoje in samski boste težje ostali sami. Odprite in prisluhnite željam svojega srca in to delite z vam drago osebo. Tako se bodo obema odprla vrata ljubezni, strasti, čustev, romantike in predvsem srčnega zadovoljstva ter harmonije.

Ljubezenski horoskop vodnar

horoskop_vodnar

Začetek jeseni bo vaša čustva in čutnost le še okrepil, to obdobje bo zelo intenzivno, tako v pozitivno kot negativno smer. Prinaša strast in poželenje, tako bodo noči močno vezane na odzivnost ljubljene osebe, ki jo boste morali znati pravilno motivirati, kadar bo to potrebno. To je izredno pomemben čas, da se prepričate ali bodo vse vaše odločitve v sozvočju z vašimi prepričanji, sicer se boste lahko počutili tudi osamljeno. Zavedajte se, da ne rabite imeti vse predhodno pripravljeno, preden lahko svoje navdušujoče ideje delite tudi z drugimi. Pogovorite se s svojimi občutki brez hitrih in nepremišljenih besed in s tem boste pridobili več zaupanja s strani ljubljene osebe ter več pozornosti.

Ljubezenski horoskop ribi

horoskop_ribi

Za vas bo to jesensko obdobje izjemno čutno in bo predstavljalo uvod v prijetne, sproščene ter romantične odnose. Ta čas predstavlja za vas začetek pomembnega obdobja, ki bo trajalo vse dokler ne boste razrešili nekih dvomov, ki vam še vedno jemljejo energijo, voljo in pogum. Kadar preveč pozornosti posvečate temu, kar vam primanjkuje, lahko ponavljajoča se pozornost postane nezavedna okrepitev le tega. Zato bodite hvaležni za stvari, ki jih avtentično cenite v svojem življenju. Na tak način boste lažje in hitreje privabili pravo ljubezen v svoje življenje in pred vsem v svoje srce. Zdaj je pravi čas, da ustvarite idealne pogoje za svoje osebno zadovoljstvo in srečo v dvoje.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji