Angelska znamenja in sporočila

ANGELSKI POMLADNI ŠEPET ZA VSA ZNAMENJA

OGNJENA ZNAMENJA: oven, lev, strelec.

V kolikor iščete ljubezen, boste zelo kmalu spoznali sorodno dušo, srečanje bo bežno, a ga ne boste mogli pozabiti. Vendar, ko se boste ponovno srečali s to osebo, boste čutili srčno povezavo, ki lahko traja.

Tisti, ki ste že nekaj časa v čustveni vezi, pa se bolj potrudite ohraniti živahnost in srčnost, ki bo oba dvignila na višjo raven ljubezni. Saj ljubezen in zaupanje sta tisto, kar vsak potrebuje, da mu je življenjska pot lažja.

ZEMELJSKA ZNAMENJA: bik, devica, kozorog.

Samski boste ob neki aktivnosti spoznali osebo, v katero se boste zaljubili do ušes. Čeprav boste v devetih nebesih, ne pozabite ostati tudi stvarni, saj bi si s to osebo lahko ustvarili skupno življenje.

Nevezanim pa se bo prav tako kmalu ponudila priložnost novega poznanstva in zatem tudi romantičnega sprehoda. Slednji vam bo omogočil, da se z osebo bolje spoznata in čustveno zbližata.

ZRAČNA ZNAMENJA: dvojčka, tehtnica, vodnar.

V partnerskih odnosih bodite bolj previdni z besedami, da se ne bi po nepotrebnem zapletli v neprijeten položaj s sebi drago osebo. Saj vam to ni potrebno, bolje je, da ste bolj iskreni in nežni.

Samski razmišljate o neki osebi, ki ni najboljša izbira za vas ali skupno življenje. Zato pojdite naprej in boste v neki manjši družbi spoznali osebo, ki bi vas znala omrežiti. Ko se boste bolj sprostili, se boste lažje zaljubili.

VODNA ZNAMENJA: rak, škorpijon, ribi.

Vsem, ki ste v partnerskem odnosu, se vam izplača biti bolj iskreni in bolj optimistični. Saj vas partner ljubi, le včasih pride do manjših zastojev, kadar se ne znate odpreti ter preprosto razjasniti stvari.

Nevezani pa se ne smete preveč truditi z izkazovanjem svojih čustev, saj se lahko oseba ustraši in se zato odmakne od vas. Bodite bolj umirjeni in strpni, pa se vam bo hitro obrestovalo. Tako se boste zaljubili v pravo osebo.

Za vas pripravila

numerologinja Anka

komentarji